تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 15 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 148

نام تاپيک: از این دو تا اسپیکر edifier کدومش صداش قویتره و کیفیتش مطلوبتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان واقعا" شرمنده که این موضوع رو اینجا میگم ولی چون تازه کارم تو این انجمن بنابر همین دیگه یه تاپیک جدید نمیزینم ..

من بین Edifier C2 و ویکر 6622 موندم کدومشو بخرم !!
    یه سری میگن ادیفایر خوبه و عده ای هم میگن ویکر !! من خودم میخوام بیس خوبی بده در کنار لوبیس !!
    این مشخصات ویکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ادیفایر هم تو سایت نمایندگیش هست ..
    کد:
    و در ضمن من یه اسپیکر ویکر دیدم که قیمتش 117 تومن بود ( تو ولیعصر ) .. فکر میکنم این بود .. دقیق یادم نمیاد .. بین این 3 تا کدوم بهتره ؟؟
    کد:
    قیمت هم تا هیمن حدود اسپیکرا .. به ارزش اسپیکرا پول میدم ..

منتظر نظراتان هستم

لینک ها رو اصلاح کنید باز نمیشن

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

نميدونم چرا وقتي مينويسم pc online .ir سايت فيلطر ميکنه به جاش خط تيره ميزاره !!
    حالا شما هم همين آدرس رو بزاريد البته بدون اسپيس ..
    اينجا هم مشخصاتشونو ميزارم ..

اسپیکر ویکر 6622

95,000 تومان

گروه ویژگیویژگیمقدارتوضیحاتمدل مدل6622 تعداد کانال2.1توان اسپیکراسپیکر RMS80wساب ووفر RMS8800w

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Edifier C2

C2قیمت800,000 قیمت به ریالSeriesComponentPower Output6W x 2 + 18WFrequencyR/L:110Hz-20KHz
    SW: 20Hz-115HzSignal/Noise db≥85dBAInputRCA, 3.5 stereo headphone jackAUX Port- - - - Special FeatureRemote controlInput SensitivityR/L: 300±50mV
    SW: 150±50mV

بين اين 2 تا کدوم بيس نرم ، کيفيت و شفافيت صدا بهتر و شنيدني تري دارن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

نميدونم چرا وقتي مينويسم pc online .ir سايت فيلطر ميکنه به جاش خط تيره ميزاره !!
    حالا شما هم همين آدرس رو بزاريد البته بدون اسپيس ..
    اينجا هم مشخصاتشونو ميزارم ..

اسپیکر ویکر 6622

95,000 تومان

گروه ویژگیویژگیمقدارتوضیحاتمدل مدل6622 تعداد کانال2.1توان اسپیکراسپیکر RMS80wساب ووفر RMS8800w

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Edifier C2

C2قیمت800,000 قیمت به ریالSeriesComponentPower Output6W x 2 + 18WFrequencyR/L:110Hz-20KHz
    SW: 20Hz-115HzSignal/Noise db≥85dBAInputRCA, 3.5 stereo headphone jackAUX Port- - - - Special FeatureRemote controlInput SensitivityR/L: 300±50mV
    SW: 150±50mV

بين اين 2 تا کدوم بيس نرم ، کيفيت و شفافيت صدا بهتر و شنيدني تري دارن ؟
    C2 باسش قوی

ویکرم که ندیدم !!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه borzoei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام ، تو شیراز از محصولات ادیفایر ( بجز اسپیکرهای معمولی این شرکت ) فقط دو تا مدل c3 و s530 هست که من موندم کدومشو بگیرم ، تعریف c3 رو خیلی شنیدم ولی کسی درباره s530 که 80 هزار تومن گرونتره و در ظاهر مشخصات بالاتری داره حرف نمی زنه ، لطفا اگه کسی می دونه بگه با توجه به قیمت این دو تا کدومش بهتره ( یعنی اگه s530 بهتره ارزش پول دادن بیشتر براشو داره یا نه ) 

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا من دیگه دارم دیونه میشم
    توی یه 100 راهی گیر کردم خودم هم نمیدونم چکار کنم
    من میخوام برای فیلم و موزیک یه اسپیکر حرفه ای بگیرم بیشترم نظرم رو 5.1 هست (اتاقم هم 12 متره)
    الامن بیشتر بین مدلهای M3700 - Da5000 - C6 - C3 گیر کردم

اولین مشکلم اینه که دیگه Da5000 معمولی تو بازار پیدا نمیشه (اگه کسی جایی میشناسه خبر کنه)
    الان من هر جا میرم همه فقط pro اش رو دارن که قیمت کفش 208 تومنه
    و حداقل 40 -50 تومن بالاتر از معمولیشه و غیر از دکور (اونم خیلی کم ) دیگه هیچ تفاوتی با معمولیش نداره

بعد رفتم c6 بگیرم طرف گفت اگه میخوای به کامپیوتر وصلش کنی خیلی از پولت رو ریختی تو جوب اب
    چون خیلی از امکاناتی که این داره اگر به کامپیوتر وصلش کنی بلا استفاده میشه

تو اخرین مرحله موندم بین M3700 (حرفه ای ترین 5.1 اماتور) و C3 (متوسط ترین 2.1 حرفه ای)
    این M3700 لا مصب هیچی قیافه نداره وگرنه همین فردا میرفتم میخریدمش
    ولی بجاش c3 که قیافه داره فقط بدرد فیلم دیدن میخوره
    خیلی دوست دارم حالا که دارم پول خرج میکنم استیل بیس اش مثل c3 باشه
    Last edited by bleu2u4u; 06-08-2010 at 17:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان کدوم از این اسپیکرها بهترن؟؟؟

logitech-x540

Edifier C3

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان کدوم از این اسپیکرها بهترن؟؟؟

logitech-x540

Edifier C3

کاربردت چیه؟؟
    فیلم و بازی یا موسیقی

اگر هم همش هست بگو بیشتر با کدام سرو کار داری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

با عرض سلام و تشکر بابت اطلاعات خوبه شما دوستان درباره ی ایمن زمینه:
    من می خواستم یه اسپیکر خوب و بکوب بخرم .بابت قیمتشم تا 150 تومن شاید بتونم اما چیزی که برام خیلی مهمه کیفیتشه.چون من از اون دسته آدمایی هستم که یه جورایی معتاد موزیک هستم و اکثر استفادم هم گوش کردن آهنگه.(اینم بگم که بیشتر سبکhouse گوش میدم.به خاطر همین بیس شفاف و عمیق میخوام)
    راستش تعریف c3 رو خیلی شنیدم اما در کل واسم بیس رفلکس بالا و شفاف و پایین نیومدن کیفیت تو صدای بالا خیلی مهمه.
    خلاصه که می خوام از همه نظر چیز ردیفی باشه دیگه
    در ضمن یه سوالم درباره ی وصل دو تا اسپیکر داشتم.
    میخواستم بدونم اگه c3 گرفتم،میتونم اونو با اسپیکری که الان دارم لن کنم،این کار از نظر شما دوستان تایید میشه؟؟یعنی کیفیت صدا پایین نمیاد؟؟اسپیکر الان منم microlab lexus LXR هست.کارت صدام هم realtek high defenition al660 .
    ممنونتون می شم اگه هر چی زودتر راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

با عرض سلام و تشکر بابت اطلاعات خوبه شما دوستان درباره ی ایمن زمینه:
    من می خواستم یه اسپیکر خوب و بکوب بخرم .بابت قیمتشم تا 150 تومن شاید بتونم اما چیزی که برام خیلی مهمه کیفیتشه.چون من از اون دسته آدمایی هستم که یه جورایی معتاد موزیک هستم و اکثر استفادم هم گوش کردن آهنگه.(اینم بگم که بیشتر سبکhouse گوش میدم.به خاطر همین بیس شفاف و عمیق میخوام)
    راستش تعریف c3 رو خیلی شنیدم اما در کل واسم بیس رفلکس بالا و شفاف و پایین نیومدن کیفیت تو صدای بالا خیلی مهمه.
    خلاصه که می خوام از همه نظر چیز ردیفی باشه دیگه
    در ضمن یه سوالم درباره ی وصل دو تا اسپیکر داشتم.
    میخواستم بدونم اگه c3 گرفتم،میتونم اونو با اسپیکری که الان دارم لن کنم،این کار از نظر شما دوستان تایید میشه؟؟یعنی کیفیت صدا پایین نمیاد؟؟اسپیکر الان منم microlab lexus LXR هست.کارت صدام هم realtek high defenition al660 .
    ممنونتون می شم اگه هر چی زودتر راهنماییم کنید
    با توجه به کاربردی که شما داری ، C3 کاملا باب دل شماست .

مدل های C2 و C3 هر دو از تکنولوژی E.I.D.C. - Electronic Intelligence Distortion Control کاملا انحصاری کمپانی ادیفایر استفاده می کنن.

به زبان ساده شما هر طور اکولایزر بچینی .... هر چه قدر ولوم بدی به اسپکیر و روی هر Audio Codec ی که درایو کنیش ، Distortion برای این مدل ها معنایی نداره !!

پس اگر قصد خرید این مدل ها رو دارید اصلا نگرانی در مورد افت کیفیت حتی روی آخرین درجه ولوم هم نداشته نداشته باشید .

شخص خودم 15 ماهی هست که C2 دارم . هر کسی صداشو شنیده عاشقش شده . چون در محیط آپارتمانی زندگی می کنم حجم صدای بالا برام مقدور نیست. وگرنه C3 می گرفتم . ساب 8 اینچ C3 به درد کسایی می خوره که به معنای واقعی کلمه عاشق Bass عمیق باشن .

میخواستم بدونم اگه c3 گرفتم،میتونم اونو با اسپیکری که الان دارم لن کنم،این کار از نظر شما دوستان تایید میشه؟؟یعنی کیفیت صدا پایین نمیاد؟؟اسپیکر الان منم microlab lexus LXR هست.
    به هیچ وجه توصیه نمیشه !!

کارت صدام هم realtek high defenition al660 .
    کدک زیاد جالبی نیست .. بستگی به توقع خودت داره .. رو این اسپیکر های نیمه حرفه ای توصیه میشه حداقل از کدک های ALC88X Realtek استفاده بشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

کدک زیاد جالبی نیست .. بستگی به توقع خودت داره .. رو این اسپیکر های نیمه حرفه ای توصیه میشه حداقل از کدک های ALC88X Realtek استفاده بشه .
    پس یعنی باید یه کارت صدا بگیرم ؟؟
    در ضمن بابت راهنمایی خیلی ممنون دوست عزیز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •