سایت گل - اگر از هواداران تيم بارسلونا بپرسيد که بزرگترين مانع تيمتان براي رسيدن به فينال 22 ماه مي در مادريد را چه کسي مي دانيد،اکثريت هواداران نام اتوئو را بر زبان مي آورند. ستاره کامروني برگ برنده مورينيو براي مصاف نرآتزوري مقابل تيم کاتالان است. قطعا چهره شماره يک مصاف امشب ورزشگاه سن سيرو، ساموئل اتوئو خواهد بود. ستاره کامروني اينتر که تا فصل گذشته با پيراهن آبي اناري بارسلونا افتخار مي آفريد. به همين بهانه روزنامه اسپورت کاتالونيا، گفتگويي را با اتوئو انجام داده که متن آن را با هم مي خوانيم:
* بارسلونا راچطور مي بينيد؟
** مي توانم ساعتها از بازي خوب بارسلونا تعريف کنم. اگر بخواهم به تمجيد از توانايي ها و نکات مثبت بارسلونا بپردازم شايد يک هفته طول بکشد. ما در مورد يکي از بهترين تيمهاي دنيا صحبت مي کنيم.
* آيا براي مصاف با کاتالونيايي ها انگيزه لازم را داريد؟
** خب. بله انگيزه زيادي دارم ولي در عين حال مرا نگران هم مي کند.
* نگو که اتوئو فردي منفي نگر است
** نه ولي واقعيت اين است که حس مي کنم که مردم معتقدند که ما نمي توانيم بارسا را حذف کنيم. گويي که حتي همه انتظار کناره گيري ما را دارند. به نظر مي رسد که همه دنيا معتقدند که غيرممکن است اينتر بتواند بارسا را شکست دهد و من هميشه مي گويم که هر بازي کاملا متفاوت است.
* حق با توست؛ ولي تنها چيزي که نمي توان آن را انکار کرد اين است که بارسا در روزهاي اوجش قرار دارد.
** بله. بارساي کنوني حتي به مراتب بهتر از بارساي مرحله گروهي است ولي ما هم از خيلي نظرها بهتر شده ايم.
* مثلا از چه جهاتي؟
** به ويژه در خط حمله. پيش از اين لوزي شکل بازي مي کرديم و اکنون به صورت خطي و با سه بازيکن حمله مي کنيم که گاهي تعداد مهاجمان 4 نفر مي شود. زماني که به حالت لوزي شکل بازي مي کرديم، برايم بسيار سخت بود که بتوانم خود را با شرايط تيم تطبيق دهم؛ چرا که جايم را گم مي کردم ولي ورود پاندف به ترکيب تيم ما برايمان بسيار حياتي بود، چرا که به بازي تهاجمي تيم ما نظم بخشيد، البته هنوز مسائل زيادي براي اصلاح شدن وجود دارد.
* اين را مي گويي، به اين دليل که اينتر در بازيهاي اخيرش در رقابتهاي سري آ به سختي امتياز کسب مي کند؟
** واقعيت اين است که بازيهايي هستند که در آنها حرکت رو به جلو براي ما بسيار سخت است و مي بايست تمام توان خود را براي حرکت به سمت دروازه حريف به کار بگيريم ولي مهمترين نکته اين است که بتوانيم بار ديگر خود را به صدر جدول رقابتها بازگردانيم.
* در حالي که تيمتان همچنان در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا نيز حضور دارد، شايد شرايط براي بازيابي فيزيکي تيم براي ديدار بعديتان در رقابتهاي سري آ کار آساني نباشد.
** اين طبيعي است که تا حدودي خستگي فيزيکي و رواني گريبانگير ما مي شود، به ويژه با توجه به سطح کيفي تيم هاي حريف ولي مطمئنم که خيلي ها حاضرند تا جايگاهشان را با تيم ما عوض کنند. ما هنوز شانس قهرماني در سه رقابت متفاوت را پيش رو داريم.
* در رختکن اينتر چه احساسي داري؟
** احساس خوشبختي. اهداف زندگي من کار کردن، خوشبخت بودن و حرکت به سمت جلو است. همين و بس
* و البته گلزني.
** من اکنون بايد بيشتر براي رسيدن به گل تلاش کنم. وظيفه من گلزني است و مي بايست به دنبال راهکارهايي باشم و گاهي وقتها اين راهکارها به مراتب سخت تر از آنچه که به نظر مي رسد مي باشد.
* آيا صحبتها و جنجال هايي که در مورد تو و بارسلونا به گوش مي رسد، تو را ناراحت مي کند؟
** ترجيح مي دهم تا در اين مورد صحبت نکنم، چرا که نگرانم که سؤ تفاهم هايي به وجود بيايد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/4/20
غزال زیاری