تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 33 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 321

نام تاپيک: اینتر 3 - بارسلونا 1 / محرومیت پویول و استانكوويچ در دیدار برگشت

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض زلاتان: نمی دانم مقابل اینتر بازی می کنم یا نه

مهاجم سوئدی باشگاه بارسلونا از بند مصدومیت رها شده و می تواند مقابل تیم سابقش به میدان برود.

سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ به دلیل مصدومیتی که چندی پیش گریبانگیر او شده بود، شانس حضور در تعدادی از بازیهای مهم تیم کاتالان را از دست داد ولی به نظر می رسد که به موقع از بند مصدومیت رها شده و آماده است تا در دیدار امشب تیمش مقابل اینتر روانه میدان شود.

این مهاجم سوئدی در صحبتهایی به روزنامه هلندی دی تلگراف گفت: «نمی دانم که آیا مقابل اینتر روانه میدان خواهم شد یا خیر. من کاملا به اوج آمادگی بازگشته ام ولی همه چیز بستگی به تصمیم مربی تیم دارد.»

ایبرا در ادامه در مورد غیبتش در مصاف های مهم تیمش گفت: «از اینکه به دلیل مصدومیت نتوانستم در دیدارهای تیمم مقابل آرسنال و رئال مادرید به میدان بروم، واقعا ناراحت بودم ولی از تماشای این بازیها، به عنوان یک تماشاچی ،بسیار لذت بردم. واقعیت این است که تیم ما در هر دوی این بازی ها فوق العاده خوب بازی کرد ولی این بدان معنا نیست که اینتر را دست کم بگیریم. ما دو بازی سخت و جذاب دیگر پیش رو داریم.»

مهاجم سوئدی بارسا در بخش پایانی صحبتهایش در مورد رویارویی با هم تیمی های سابقش در سن سیرو گفت: «من دوران بسیار خوبی را در اینتر سپری کردم و بسیار خوشحالم که به میلان بازگشته ام. البته باید بگویم که هرگز از جدایی از اینتر و پیوستن به بارسلونا حسرت نمی خورم ولی هنوز بازیهای تیم اینتر را کاملا زیر نظر دارم. وزلی اسنایدر در ترکیب نرآتزوری خوش می درخشد. به نظر من او کلیدی ترین مهره اینتر است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2010/4/20
    Last edited by nw_nk; 20-04-2010 at 15:39.

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

تو ایتالیا فقط اینتر!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم بردن اینتر راحت تر از بردن بارسا باشه.
    پس همون بهتر که اینتر ببره!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض اتوئو: همه مي گويند غلبه بر بارسا غيرممکن است!

بازيهايي هستند که در آنها حرکت رو به جلو براي ما بسيار سخت است و مي بايست تمام توان خود را براي حرکت به سمت دروازه حريف به کار بگيريم ولي مهمترين نکته اين است که بتوانيم بار ديگر خود را به صدر جدول رقابتها بازگردانيم.

سایت گل - اگر از هواداران تيم بارسلونا بپرسيد که بزرگترين مانع تيمتان براي رسيدن به فينال 22 ماه مي در مادريد را چه کسي مي دانيد،اکثريت هواداران نام اتوئو را بر زبان مي آورند. ستاره کامروني برگ برنده مورينيو براي مصاف نرآتزوري مقابل تيم کاتالان است. قطعا چهره شماره يک مصاف امشب ورزشگاه سن سيرو، ساموئل اتوئو خواهد بود. ستاره کامروني اينتر که تا فصل گذشته با پيراهن آبي اناري بارسلونا افتخار مي آفريد. به همين بهانه روزنامه اسپورت کاتالونيا، گفتگويي را با اتوئو انجام داده که متن آن را با هم مي خوانيم:

* بارسلونا راچطور مي بينيد؟
    ** مي توانم ساعتها از بازي خوب بارسلونا تعريف کنم. اگر بخواهم به تمجيد از توانايي ها و نکات مثبت بارسلونا بپردازم شايد يک هفته طول بکشد. ما در مورد يکي از بهترين تيمهاي دنيا صحبت مي کنيم.

* آيا براي مصاف با کاتالونيايي ها انگيزه لازم را داريد؟
    ** خب. بله انگيزه زيادي دارم ولي در عين حال مرا نگران هم مي کند.

* نگو که اتوئو فردي منفي نگر است
    ** نه ولي واقعيت اين است که حس مي کنم که مردم معتقدند که ما نمي توانيم بارسا را حذف کنيم. گويي که حتي همه انتظار کناره گيري ما را دارند. به نظر مي رسد که همه دنيا معتقدند که غيرممکن است اينتر بتواند بارسا را شکست دهد و من هميشه مي گويم که هر بازي کاملا متفاوت است.

* حق با توست؛ ولي تنها چيزي که نمي توان آن را انکار کرد اين است که بارسا در روزهاي اوجش قرار دارد.
    ** بله. بارساي کنوني حتي به مراتب بهتر از بارساي مرحله گروهي است ولي ما هم از خيلي نظرها بهتر شده ايم.

* مثلا از چه جهاتي؟
    ** به ويژه در خط حمله. پيش از اين لوزي شکل بازي مي کرديم و اکنون به صورت خطي و با سه بازيکن حمله مي کنيم که گاهي تعداد مهاجمان 4 نفر مي شود. زماني که به حالت لوزي شکل بازي مي کرديم، برايم بسيار سخت بود که بتوانم خود را با شرايط تيم تطبيق دهم؛ چرا که جايم را گم مي کردم ولي ورود پاندف به ترکيب تيم ما برايمان بسيار حياتي بود، چرا که به بازي تهاجمي تيم ما نظم بخشيد، البته هنوز مسائل زيادي براي اصلاح شدن وجود دارد.

* اين را مي گويي، به اين دليل که اينتر در بازيهاي اخيرش در رقابتهاي سري آ به سختي امتياز کسب مي کند؟
    ** واقعيت اين است که بازيهايي هستند که در آنها حرکت رو به جلو براي ما بسيار سخت است و مي بايست تمام توان خود را براي حرکت به سمت دروازه حريف به کار بگيريم ولي مهمترين نکته اين است که بتوانيم بار ديگر خود را به صدر جدول رقابتها بازگردانيم.

* در حالي که تيمتان همچنان در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا نيز حضور دارد، شايد شرايط براي بازيابي فيزيکي تيم براي ديدار بعديتان در رقابتهاي سري آ کار آساني نباشد.
    ** اين طبيعي است که تا حدودي خستگي فيزيکي و رواني گريبانگير ما مي شود، به ويژه با توجه به سطح کيفي تيم هاي حريف ولي مطمئنم که خيلي ها حاضرند تا جايگاهشان را با تيم ما عوض کنند. ما هنوز شانس قهرماني در سه رقابت متفاوت را پيش رو داريم.

* در رختکن اينتر چه احساسي داري؟
    ** احساس خوشبختي. اهداف زندگي من کار کردن، خوشبخت بودن و حرکت به سمت جلو است. همين و بس

* و البته گلزني.
    ** من اکنون بايد بيشتر براي رسيدن به گل تلاش کنم. وظيفه من گلزني است و مي بايست به دنبال راهکارهايي باشم و گاهي وقتها اين راهکارها به مراتب سخت تر از آنچه که به نظر مي رسد مي باشد.

* آيا صحبتها و جنجال هايي که در مورد تو و بارسلونا به گوش مي رسد، تو را ناراحت مي کند؟
    ** ترجيح مي دهم تا در اين مورد صحبت نکنم، چرا که نگرانم که سؤ تفاهم هايي به وجود بيايد.

کد:
    2010/4/20

غزال زیاری

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گزارش ویژه: تزریق انگیزه با تماشای فیلم "اینویکتوس" در اتوبوس 5 ستاره

آبی اناری پوشان برای رسیدن به میلان سفری طولانی داشتند. آنها در طول سفرشان فیلم اینویکتوس را که دی وی دی آن هنوز در اسپانیا منتشر نشده را تماشا کردند.

سایت گل - پپ گواردیولا، مربی بارسلونا از سفر طولانی ای که به دلیل اختلال در سیستم هوایی اروپا گریبانگیر تیمش شده بود، استفاده کرد و در سفر زمینی و در اتوبوسی که حامل بازیکنان تیم کاتالان بود، به تزریق انگیزه به شاگردانش پرداخت. او که پیش از برگزاری فینال فصل قبل رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، با نمایش فیلم گلادیاتورها، شاگردانش را آماده رویارویی مقابل یونایتد نموده بود، در سفر طولانی تیمش به سمت میلان، فیلم "اینویکتوس" را که بر پایه زندگی نلسون ماندلا، رهبر آفریقای جنوبی و موفقیت تیم راگبی این تیم در رقابتهای جام جهانی 1995 ساخته شده را برای شاگردانش به نمایش در آورد. این در حالی است که دی وی دی این فیلم هنوز در اسپانیا پخش نشده است.

همان طور که گفته شد، این اولین باری نیست که مربی جوان بارسا از این شیوه برای انگیزه دادن به شاگردانش استفاده می کند. او پیش از فینال رقابتهای فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا و در دقایقی پیش از آغاز این دیدار، در رختکن تیمش ویدیوئی را به نمایش گذاشت که شامل ترکیبی از صحنه های فیلم گلادیاتورها با عکسهای بازیهای بارسلونا بود. بدین ترتیب که با نمایش صحنه هایی از این فیلم، عکسهایی از بازیکنان تیم کاتالان در حال نبرد در زمین چمن به نمایش در می آمد و شاید نمایش این فیلم پیش از آغاز این فینال تماشایی، یکی از عوامل برتری بارسا در آن دیدار بود. بارسا در فینال فصل قبل با نتیجه 0-2 از سد یونایتد عبور کرد.

علاوه بر نمایش فیلم در سفر طول و دراز کاتالونیایی ها بازیکنان از تجهیزات صوتی و همچنین لپ تاپهای شخصی شان استفاده می کردند تا سفر به نظرشان طولانی نیاید.

اتوبوس 5 ستاره

20 بازیکنی که همراه با اتوبوس عازم میلان شدند، 36 صندلی اتوبوس را در اختیار داشتند. علاوه بر آن، این اتوبوس مجهز شامل این تجهیزات بود: دو میز بازی، یک سالن کوچک مجهز به میز، شش مانتیور ال سی دی، دو دستگاه دی وی دی، دو دستگاه ام پی تری پلیر، 7 آب خوری، 2 یخچال، یک دستگاه قهوه و یک دستشویی کوچک.

پس از ورود به میلان، بازیکنان تیم بارسا در هتل ملیای میلان مستقر شده و ساعاتی را پیش از جلسه تمرینی شان استراحت کردند. بازیکنان بارسا در ساعت 19 در زمین چمن سن سیرو تمرین کردند و پس از آن هم پپ گواردیولا و دانی آلوس در کنفرانس خبری شرکت نمودند.

کد:
    2010/4/20

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض بازگشت بارسلونا به اسپانيا با هواپيما

بازگشت بارسلونا به اسپانيا با هواپيما

رسما اعلام شده كه مسيرهاي هوايي كشور ايتاليا باز شده است.

سايت گل - براساس گزارش رسانه هاي ايتاليايي، كميته هواپيمايي كشوري ايتاليا اعلام كرد كه خطوط هوايي اين كشور باز شده است و به اين ترتيب احتمالا بازيكنان بارسلونا در مسير بازگشت به اسپانيا مشكلي نخواهند داشت و مي توانند با هواپيما بازگردند.

ويتاليانو تورا، رئيس هواپيمايي ايتاليا در مصاحبه با آنسا گفت: "‌همانطور كه روز دوشنبه اعلام كرديم، مسيرهاي هوايي بار ديگر باز شده است اما هميشه يك شرايط اضطراري وجود دارد. پس از اولين پروازي كه امروز به سمت پراگ انجام شد، ساير پروازها به ساير شهرها انجام گرفت."

اسكاي اسپورت ايتاليا گزارش داد كه آبي و اناري ها امشب پس از بازي مي توانند با يك پرواز به كاتالونيا بازگردند اما تاكنون هيچ مقامي در باشگاه اين مسئله را تاييد نكرده است.

کد:
    2010/4/20

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دینوزوف: عبور از سد بارسا، ممکن است

اسطوره ایتالیایی معتقد است که نرآتزوری می توانداز پس ماموریت سخت پیروزی مقابل بارسا سربلند بیرون بیاید.

سایت گل - دینو زوف، مربی ایتالیایی معتقد است که اینتر، تیم قهرمان ایتالیا می تواند از سد بارسلونا، قهرمان فصل قبل رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا عبور کند.

اینتر امشب در ورزشگاه سن سیرو میزبان بارسا خواهد بود و در دیدار رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف شاگردان گواردیولا خواهد رفت؛ در حالی که خیلی ها معتقدند که شکست دادن بارسا امری غیرممکن است ولی دینو زوف نظر دیگری دارد.

او در صحبتهایی به شانس نرآتزوری برای رسیدن به فینال رقابتهای چمپیونز لیگ برای اولین بار پس از سال 1972 اشاره کرده و در صحبتهایی به کالچونیوز24 گفته: «فکر می کنم که اینتر می تواند مقابل بارسا به برتری دست یابد. رختکن نرآتزوری یکی از قدرتمندترینها در دنیاست و به همین دلیل می تواند به منزله تهدیدی جدی برای آبی اناری پوشان تلقی شود.»

زوف در ادامه صحبتهایش گفت: «اینتر قهرمانان زیادی را در رختکن تیمش می بیند. دیه گو میلیتو در صورتی که در روزهای اوجش باشد و اندکی تند و تیز عمل کند، می تواند برگ برنده نرآتزوری در این دیدار باشد. ولی نباید ساموئل اتوئو و وزلی اسنایدر را نیز فراموش کنیم.»

دیدار رفت دو تیم امشب در ورزشگاه سن سیرو برگزار می شود و دو تیم چهارشنبه هفته آینده دیدار برگشتشان را در نوکمپ برگزار خواهند نمود.

کد:
    2010/4/20

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض هشدار پليس ايتاليا به طرفداران اينتر و بارسلونا: مراقب بليت هاي تقلبي باشيد

يك باند تبهكار در ميلان به فروش بليت هاي تقلبي دست زده است.

سايت گل - پليس ايتاليا به هواداراني كه براي ديدن بازي تيم هاي اينتر و بارسلونا به ورزشگاه سن سيرو مي روند هشدار داد كه مراقب فروشندگاني كه بليت هاي تقلبي در بازار مي فروشند، باشند.

روزنامه لا رپوبليكا گزارش داد كه پليس اقتصادي ايتاليا يك گروه تبهكار را كشف كرده كه بليت هاي تقلبي را زير قيمت براي بازي امشب ليگ قهرمانان به فروش مي رسانده است.

پليس تاكنون 50 بليط تقلبي كشف كرده است اما آنها از اين نگرانند كه هنوز هزاران بليت ديگر در دست هواداران دو تيم باشد. تاكنون چهار نفر نيز در اين مورد دستگير شده اند و يك وسيله نقليه كه در آن صدها برگه از اين بليت ها وجود داشت، ضبط شد.

پليس به كساني كه تاكنون بليط نخريده اند هشدار داد كه از افراد ناشناس در كنار خيابان بليت نخرند.

کد:
    2010/4/20

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

من نمیدونم چرا همه با بارسا دشمنن تو هر بازی میان میگن ایشالا بارسا ببازه چرا چون ما ازش خوشمون نمیاد!!!!
    بابا بارسلونا به این قشنگی بازی می کنه تو هر بازی هم داره پاداش زحماتشو می گیره!!
    چرا واقعا این کارارو می کنین دوستان
    به امید پیروزی بارسا در بازی امشب و راهیابیش به فینال (البته بعد پیروزی رفت و برگشت)همه بارساییها یه هورا بکشن!!!!

هورااا!!!
    به خاطر این که بارسا با کمک داوران، این بارسایی شده که بازی هاش به نظر شما زیباست.
    داورا خیلی هوای بازیکنای بارسا رو دارن و هر برخورد کوچیکی رو به نفع اونا سوت میزنن. در مقابل، برای تیم های حریف بارسا اشتباهات داوری تبدیل به یک امر عادی شده و تیم حریف بارسا باید بارسا و تیم داوری رو با هم ببره.
    خلاصه اینکه میبینی کسایی که از بارسا خوششون نمیاد زیادن برای اینه که بی عدالتی فوتبال نظر اونا رو عوض کرده وگرنه کسی نیست که بازی زیبا رو ببینه و خوشش نیاد یا متوجه زیبایی اون نشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من نمیدونم چرا همه با بارسا دشمنن تو هر بازی میان میگن ایشالا بارسا ببازه چرا چون ما ازش خوشمون نمیاد!!!!
    بابا بارسلونا به این قشنگی بازی می کنه تو هر بازی هم داره پاداش زحماتشو می گیره!!
    چرا واقعا این کارارو می کنین دوستان
    به امید پیروزی بارسا در بازی امشب و راهیابیش به فینال (البته بعد پیروزی رفت و برگشت)همه بارساییها یه هورا بکشن!!!!

هورااا!!!
    دلیلش خیلی ساده است. موفقیت. مخصوصا که با قدرت بالای این تیم و ارائه بازی های زیبا همراه شده. البته در ملیت هایی که چشم نداشتن موفقیت دیگران و سطوح حرفه ای که انکار حقیقت جز خصوصیات بارزشون نیست, کمتر شاهد ادعاهای مسخره هستیم و فقط تحسین و اعتراف به برتری بارسلونا می بینیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •