بازیه قشنگی بود . اصلا فکرشو نمیکردم منچستر حذف بشه .
بازیه قشنگی بود . اصلا فکرشو نمیکردم منچستر حذف بشه .
واقعا که! مجتبی از طرفدارهای قدیمی بارسا هست و شما...
متاسفم! بجا این کارا برین تو Yahoo یه Conference باز کنین، عقده پست دادنتون رو خالی کنین!
من نه طرفدار منچستر هستم، نه بایرن. فقط تو کف سطح این تاپیکم!
5 دقیقه دیگه تبلیغ شامپو بس راه میندازن!
بچه ها مرام اریایی تون رو از یاد نبرین
به خاطر تیم های اروپایی توهینی نشه خدای ناکرده به بچه های منچستری
منچستری ها هم دوستای من هستن
اما باید بدونن منچستر جز 1 بار هیچ وقت نتونسته از بایرن رد بشه و در اینده هم همین خواهد شد
گربه سیاه بایرن ایتالیایی ها هست نه انگلیسی ها
از منچستری ها هم بابت تشکرشون،تشکر میکنم!
اقا بازی بعدمون با لیونه؟حسش نیست برم سایت یوفا
فقط قسمت اول تایید میشهمنچستر یا باید یه خرید عالی انجام بده یا احتمالا مربی عوض کنه.چون اینجوری فصل دیگه بدتر میشه.
با اینکه یه تصمیم اشتباه گرفت فرگوسن توی این بازی و تیم رو از دیقه ی 55 بی مهاجم کرد ولی بازم دوسش داریم
با همین بضاعت من که بازم از کارش راضیم
این Blazer های آشغال باید برن که دارن گند میزنن به تیم و بازیکن حراج میکنن!
قسمت آخر حرفت خیلی خندیدم باهاش...آدم شوخ طبعی هستی و منم خوشم میاد از آدمای شوخ...ولی دیگه با هر چیزی که شوخی نمیکنن دوست من...این اینتر همون اینتریه که توی گروه اول ما بود و ذلیل بارسا بودا!!!
تایید میشه
بله با لیون هست بازی بعدیاقا بازی بعدمون با لیونه؟حسش نیست برم سایت یوفا![]()
قراره به خاطر بازی امشب شماره جدیدی از بازی devil may cry (شیطان هم می گرید) بسازن
الان خیلی مشخص نیست که چه تیمهایی فینال میرن. هر 4 تیم شانس دارن.
راستی دیدین گفتم روبن خیلی تاثیر گذار هستش![]()
از جمع بچه های قدیمی که رفتن به پرشیا ! یکی مونده که هنوز پاگیر اینجاست و هرز گاهی میاد پرشیا و مستقیم میره پیش کسری اینا و اونجا رو بهم میریزه
وحید دوسال پیش یه چیزی گفت که الان فهمیدم یعنی چی !
به هر حال آره انگاری تغییرات اینجا زیاد بوده ولی خدا کنه اون یه نفری که میاد پرشیا و هم تاپیک بارسا و هم رئال رو بهم میریزه نیاد اونجا
از امضات معلومه داداش که حرفت و طرفداریت از مجتبی دلیل داره...مادرید...آرزوی همیشگی اش به ضرر شدن نتایج برای بارسا بوده و حتی با استفاده از منچستر هم اگه بتونن این کارو می کنن.حالا دوست من شما ناراحت نشو اگر شامپو میخوای بگو خودم خوبشو برات میزارم توی تاپیک..چرا بس!!؟؟
انشالله ال کلاسیکو رو هم میبریم و دیگه زبون و توهین توی تاپیک دیده نمیشه.
دوستان بایرنی تبریک...
تسلیت از صمیم قلب برای مادریدی ها ومنچستری ها...
یا حق و شبتون به خیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)