پس سرکار بودیم؟؟؟!!!![]()
سرکار بودیم در حد المپیک
آقا امیر گفت که تکمیل میکنه ولی مثل اینکه :
سرکار بودیم در حد المپیک
خیلی خبر بدی بود.
امیر جون یه تاپیک زدی و پیچوندی دیگه!!!![]()
نمی دونم این بازی شاید GTA IV بوده نمی دونم![]()
المپیاد فقط وقت تلف کردنه!در این خصوص اگر سوالی دارید بیایید پیش خودم!
ولی خدایی این بازی فکر کنم فقط تا مرحله ذهن پیش رفته!
کیان اینقدر چرت و پرت نگو.شغال به خدا میزنم صدا سگ بدی.
کدوم آدم خره احمقه گاوی گفت کنسله.محض اطلاع آبجکت نویسی به مراحل آخر خودش رسیده.واقعا از شماها انتظار نداشتم.نه از امیر رضا و نه از پرویز.این چه وضعیه.هر بار یه شایعه.آقا بازی Dream Life سره جاشه.دلیل نذاشتن شات هم مشکل در ساخت روم هستش.شما ها که فقط بلدید حرف مفت بزنید(کیان و آرمین).بقیه هم فقط عقلشون به چشمشونه.به خدا به قدری عصبی ام که اگه اینجارو به فحش نکشیدم خوبه.به جای زرزر کردن (کیان و آرمین) و به جای باور کردن حرف دیگران(امیررضا و پرویز) یه ذره کمک کنید.
به خدا خجالت داره.منم این بازیو در طول امتحاناتم ادامه میدم و سعی میکنم سریع تکمیلش کنم و دیگه هم به حرفای بچه های انجمن محل سگ هم نمیذارم.به خدا یه نفر آدمو درک نمیکنه.یه تاپیک حرف از دزدیه یه جا از لاپای نقش اول بازی ها صحبت میشه یه جا همه خودشونو استاد میدونن.یه جا حرف از بازی ت... هستش و یکی میخواد بازی س.... بسازه.این جا هم محل شایعه پراکنیه.
بدون احترام و با عرض جاویدان نباشید.
____
امیر رحمانی جان دیگه از شما انتظار نداشتم.فکر میکردم شما به این شایعه پراکنی ها گوش ندید.(حالا فهمیدم چه قدر اعتماد و دوستی ها عمیقه).
تقصیر من احمقه که وقتمو برا اینجور کارا میذارم.آخرسر میشم ........ در نظر شما.
Last edited by Arrowtic; 14-05-2010 at 10:44.
ببین من نظر شخصیمو گفتم و اصلا هیچ کدوم از این دوستان را نمی شناسم
وقتی که تاپیکی 8 صفحه میره و یک شات هم دیده نمیشه تو هم بودی همینو می گفتی
اینم بگم این نظر من هیچ ربطی به دوستی ما نداره
اگر دوستی بخواد با تعریف و تمجدید الکی باشه خب باشه
آقا عجب بازی خوبی ساختی
ولی آیا خودت هم اینو قبول می کنی؟!
اتفاقا دوستت دارم؛ دارم اینو بهت می گم!
Last edited by amir_rahmani; 13-05-2010 at 18:17.
Sorrrrrrrryyyyyyyy
من فقط میخواستم روحیه بدم![]()
نمیگم که تعریف کن.ولی وقتی یه حرف میزنن بذار سازنده ی اصلی هم تایید کنه.والله نمی خوام منم از همین رفیق بودن های خرکی به نمایش بذارم.(این همه من گفتم یکی کمک کنه ولی هیچ.امررضا جان 1 ماهه قول اسپرایت داده).در ضمن من از آبجکت ها شروع کردم.هنوز به روم نرسیدم.از اولم گفتم.ما رو باش از رتبه اوردن تو المپیاد خوشحال بودیم.همه شادی ها کوفتمون شد.
(در ضمن کیان من تو رو که شایعه میپراکنی رو میبینم.یه روغنی برات پختم که یه وجب آش توش باشه.)
در نهایت هم جمله ای از آرتاس به سوی دوستانش:
من بسیار احمق بودم که به نور اعتماد کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)