تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 21 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 207

نام تاپيک: راهنمایی در مورد خرید HP DV6-2300

پروفشنال lovelord2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

نه itsat نبودم.دنبال لپ تاپ مي كشتم عكسايي كه اقا حميد گذاشته بودو ديدم و عضو اين سايت شدم.

این جا 1500 دلاره اونم بهم گفت عوضش refurbished نیستش

اين الان كدوم بود كه مرجوعي نيست؟
    در ضمن اينجا 1470000 هست نه 1.5
    البته تا 1580000 هم مي دن بدون گارانتيشو..

منم با اين اوصاف اگه جعبش عين مال اقا حميد باشه اصلا تحويل نمي گيرم.ضررشم پاي خودش. ولي تاحالا همچين چيزي رو نديده بودم.
    در هر صورت مال هر جاي دنيا باشه قطعاتش رو كه خودشون نمي سازن مونتاژش مال هر جا مي خواد باشه.گارانتيش اگه ثبت شه ويندوزشم رجستر . واسه من مهم نيست !

2. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

لپ تاپ های مرجوعی یا Refurbished چه هستند؟
    لپ تاپ‏های مرجوعی یا Refurbished لپ تاپ‏هایی هستند که پس از تولید و خروج از کارخانه دچار نقص فنی شده و برای تعمیر به کارخانه بازگردانده شده‏اند . سپس پس از تعمیر، مجددا به بازار عرضه میشوند و با قیمت پایین تر به فروش میرسند. البته در همه ی موارد این لپ تاپ ها دارای نقص فنی نیستند؛ گاهی اوقات فروشنده به دلیل عدم فروش لپ تاپ در طی مدت چندین ماه آن را به کارخانه باز میگرداند که کارخانه آن را با عنوان لپ تاپ Refurbished با قیمت ارزان تر به فروش میرساند.
    این مساله زمانی احساس میشود که شما لپ تاپی را به عنوان مثال به قیمت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در نظر میگیرید اما در چند فروشگاه جلوتر آن را به قیمت ۸۰۰ هزار تومان پیدا میکنید، اما بدون گارانتی! البته در بعضی موارد کارخانه بعد از عرضه لپ تاپ Refurbished آن را به مدت ۲ یا ۳ ماه گارانتی میکند در حالی که گارانتی لپ تاپ های نو ۱ و یا گاهی چند سال است.
    متاسفانه یا خوشبختانه این لپ تاپ ها در کشور ما زیاد شده اند. این مساله به این دلیل است که کشور های جهان سوم یا در حال توسعه بازار خوبی برای لپ تاپ‏‏های Refurbished هستند. این لپ تاپ‏ها که اصولا به صورت قاچاق وارد کشور می شوند با عنوان کالای آکبند به وسیله افراد سودجو به فروش میرسند . همچنین این افراد برای این لپ تاپ‏‏ها هیچ گارانتی معتبری ارائه نمیدهند.
    راه چاره چیست؟ از کجا بفهمیم؟
    یکی از راه های شناسایی لپ تاپ های Refurbished برچسب زرد یا قرمز رنگی است که در پشت لپ تاپ و همچنین روی جعبۀ آن زده شده است که روی آن نوشته است : Refurbished . البته در بیشتر موارد فروشنده ها این برچسب ها را از بین میبرند تا به آسانی قابل شناسایی نباشد .
    راه بعدی برای تشخیص مرجوعی بودن لپ تاپ یادداشت کردن شماره سریال و وارد کردن آن در سایت سازنده است. بیشتر برندها به این وسیله Refurbished بودن یا نبودن لپ تاپ را به شما گزارش میدهند.
    لپ تاپ‏های Refurbished یا مرجوعی از نگاهی دیگر

احتمالا با خودتان میگویید که با این همه عیب چرا از واژه خوشبختانه در ابتدای متن استفاده کردم؛ علت این موضوع این است که همیشه لپ تاپ‏های Refurbished بد نیستند. همانطور که در بالا نوشته شد، همیشه این لپ تاپ‏ها سابقه نقص فنی ندارند و گاهی فقط به علت فروش نشدن به عنوان کالای مرجوعی شناخته می شوند. حتی ممکن است آنهایی که سابقه نقص فنی هم دارند پس از تعمیر (به عنوان مثال تعویض مادربرد یا هارد و …) همانند مدل های نو بدون نقص کار کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by lovelord2020; 07-05-2010 at 17:27.

4. این کاربر از lovelord2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

دوستان 2300 يا VPC-F117FX/H
    2300رو كه انقدر صحبتش شد اينجا مشخصاتشو همه مي دونن
    وايو هم اينه:

CPU : Corei7 - 720 QM - 1.60 GHz - 6m Casch
    Ram : 6 G DDR3
    HARD : 500GB - 7200 rpm
    LCD : 16.4 Full HD
    VGA : NVIDIA Geforce 330M - 3831 MB - 1G Dedicate
    Blue-ray : Rom

2گيگ رم كمتر از 2300 داره مانيتورش خيلي بهتره.بلوري داره.مدم و فينگر پرينت نداره.ويندوز پرفشنال .بك لايت كيبرد.گارانتي معتبر ايران رهجو.گرافيك هم كه جفتشون سري 300 جيفرس.مانيتور 0.8 اينچ بزرگتر.

خودم علاقه خاصي به اچ پي دارم تا حالام اذيتم نكرده اين برند.تعداد زيادي هم 2300 سفارش دادم اما جعبه لپ تاپ اقا حميد يه خورده دودلم كرده.يه خورده كه چه عرض كنم خيلي..
    حالا شما نظر بدين.باز هم اچ پي وردارم يا وايو رو امتحان كنم؟
    استفادم از لپ تاپ هم تقريبا همه جور كاره از نقشه برداري و تفكيك زمين وسط بيابون تا بازي كردن و فيلم نگاه كردن و طراحي سازه خاص و وب گردي و .....

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من سونی بهتره. البته اگر مدل 8 mb cash رو بخری خیلی خوبه. البته فکر کنم 1700 -1800 باشه. ولی مونیتور dv6 ها چنگی به دل نمیزنه. اون رم اضافی هم معمولا به کار نمیاد و فقط تو کارهای سنگین مهندسی مثل مشبندی استفاده میشه. کارت گرافیکشم که بهتره. من بیشتر برای قیمت مناسب و کانفیگ بالا این لپتابو انتخاب کردم. برای کارهای سنگین من که فعلا جواب داده. دیروز هم رفرش کارخونه کردمش .چون حسابی ویروس گرفته بود. اگه خریدین حتما یک آنتی ویروس کسپراسکی اورجینال هم بخرید تا خیالتون راحت باشه. امروز تو شرکت همه جونش رو آپدیت کردم حدود 400 Mb.

7. این کاربر از hamidcrazy2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم خریدمش با گارانتی 1515000
    دستگاه رو با شرط خریدم تو فاکتورش هم نوشت
    Last edited by hesamp; 08-05-2010 at 21:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidcrazy2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب آقا مبارک باشه. لطفا رنکی که ویندوز به سیستمت داده رو بگو ببینم با مال من یکی هست یا نه.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

پيش فرض

منم خریدمش با گارانتی 1515000
    دستگاه رو با شرط خریدم تو فاکتورش هم نوشت
    به سلامتي؟
    چي خريدي؟
    با چه شرطي؟

والا من تا اخر تير يه enyi15 سري beat واسم از امريكا مي ارن . همين جوري واسه تنوع دارم عوض مي كنم. البته واسم كلي سود داره.كارمم راه مي افته.
    من به شخصه از tx2 خوشم مي اد اما هنوز لپ تاپي استفاده نكردم كه نشه ازش ايراد اساسي گرفت
    اين هفته مي رم مهتاب لپتاپ يه سري اطلاعات بگيرم.(از اقاي افشار خيلي تعريف شنيدم در مورد خوش نامي و كاردرستيشون)
    بعدش يهويي شايد ديدين يه شركت وارد كننده ديگه سبزشد .
    در هر صورت اگه 2300 ها رو دستم باد كرد حراج مي كنمش همين جا

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ايران همه سراي من است

10

به نظر من سونی بهتره. البته اگر مدل 8 mb cash رو بخری خیلی خوبه. البته فکر کنم 1700 -1800 باشه. ولی مونیتور dv6 ها چنگی به دل نمیزنه. اون رم اضافی هم معمولا به کار نمیاد و فقط تو کارهای سنگین مهندسی مثل مشبندی استفاده میشه. کارت گرافیکشم که بهتره. من بیشتر برای قیمت مناسب و کانفیگ بالا این لپتابو انتخاب کردم. برای کارهای سنگین من که فعلا جواب داده. دیروز هم رفرش کارخونه کردمش .چون حسابی ویروس گرفته بود. اگه خریدین حتما یک آنتی ویروس کسپراسکی اورجینال هم بخرید تا خیالتون راحت باشه. امروز تو شرکت همه جونش رو آپدیت کردم حدود 400 Mb.

من يه ليست سوني جلومه زده:
    core i7 1.73 l3 6m cach
    تمام مدلا كه كانفيگ خيلي بالايي دارن زده به زودي .قيمتا هم مثلا يه مدل با كانفيگ 2300 نزديك 1 تومن گرونتره!
    كلي تبليغ راجع به لپ تاپ هاي مرجوعي كرده زيرشم نوشتته اين شركت به هيچ عنوان جنس مرجوعي نداره!
    تمام مدلا رو هم زده ساخت امريكا.
    در صورتي كه تمام مدلايي كه بلوري داره چينيه.بلوري يه قطعه سفارشيه و به صورت عمده رو تمام مدلا نيست
    والا من موندم تو اين بازار هر جارو نگاه مي كني يه جا داره مي لنگه
    فكر كنم اخرسر چشامو ببندم دست بذارم رو يه لپ تاپ بدون اينكه بدونم چيه ور دارم بيارم
    احتمالا 2020 خودم از اي در مي اد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به سلامتي؟
    چي خريدي؟
    با چه شرطي؟

والا من تا اخر تير يه enyi15 سري beat واسم از امريكا مي ارن . همين جوري واسه تنوع دارم عوض مي كنم. البته واسم كلي سود داره.كارمم راه مي افته.
    من به شخصه از tx2 خوشم مي اد اما هنوز لپ تاپي استفاده نكردم كه نشه ازش ايراد اساسي گرفت
    اين هفته مي رم مهتاب لپتاپ يه سري اطلاعات بگيرم.(از اقاي افشار خيلي تعريف شنيدم در مورد خوش نامي و كاردرستيشون)
    بعدش يهويي شايد ديدين يه شركت وارد كننده ديگه سبزشد .
    در هر صورت اگه 2300 ها رو دستم باد كرد حراج مي كنمش همين جا
    2300 خریدم از خود مهتاپ لپتاپ از همین آقای افشار هم خریدم خیلی پسر خوبیه همه جوره راهنمایی کرد . مجابم کرد که دستگاه مرجوعی نیستش دستگاه رو هم فکر میکنم خودشون وارد کردن و به همه جا دادن 1455000 خود دستگاه بود 60 تومن هم بابت گارانتی دادم
    تو فاکتور هم برام نوشته عین جمله رو براتون مینویسم
    این دستگاه new بوده و این شرکت در قبال referbished بودن دستگاه مسئولیت دارد و پاسخگو خواهد بود

13. 2 کاربر از hesamp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من يه ليست سوني جلومه زده:
    core i7 1.73 l3 6m cach
    تمام مدلا كه كانفيگ خيلي بالايي دارن زده به زودي .قيمتا هم مثلا يه مدل با كانفيگ 2300 نزديك 1 تومن گرونتره!
    كلي تبليغ راجع به لپ تاپ هاي مرجوعي كرده زيرشم نوشتته اين شركت به هيچ عنوان جنس مرجوعي نداره!
    تمام مدلا رو هم زده ساخت امريكا.
    در صورتي كه تمام مدلايي كه بلوري داره چينيه.بلوري يه قطعه سفارشيه و به صورت عمده رو تمام مدلا نيست
    والا من موندم تو اين بازار هر جارو نگاه مي كني يه جا داره مي لنگه
    فكر كنم اخرسر چشامو ببندم دست بذارم رو يه لپ تاپ بدون اينكه بدونم چيه ور دارم بيارم
    احتمالا 2020 خودم از اي در مي اد.
    عزیز شما چرا یه ایسوز اطمینان نمیکنی ؟
    کارش درسته
    n61jq نگاه کن قیمت مناسبیم داره انصافن
    cpu i7 720
    ati5730
    640gb
    ram:4gig ddr3 1333
    blureay
    خوب نیست؟
    Last edited by Mehrdad092000; 09-05-2010 at 16:59.

15. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •