سلام ببخشید من دوباره یک جایی دیگه گیر کردم باید یک در را با چاقو باز کنم بعد سه تا فنر هست هی سبز وقرمز میشه من هرکاری کردم نتونستم این جا را رد کنم اگه میشه منا راهنمایی کنید.
سلام ببخشید من دوباره یک جایی دیگه گیر کردم باید یک در را با چاقو باز کنم بعد سه تا فنر هست هی سبز وقرمز میشه من هرکاری کردم نتونستم این جا را رد کنم اگه میشه منا راهنمایی کنید.
دوستان بین ِ این بازی و دارکسایدرز کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
محتوای مخفی: جواب
دوست عزیز سبکها متفاوته نمیشه یکی رو انتخاب کرد هردو بسیار قشنگ هستن
من هر دو رو پیشنهاد میکنم![]()
شما تریلر هر کدوم از این دوتا بازی رو که گفتی دانلود کن یه نگاه بنداز بهشون بعد خودت تصمیم بگیر --- اگر هم پیشنهاد منو میخوای Sleeping Dogs بهتره چون بازیش Open - World هستش و علاوه بر مراحل اصلی مراحل فرعی زیادی داره ولی Darksiders ... نه !
نسخه کامل این بازی تو بازار اومده یا نه ؟
راهی برای نصب نسخه 5.8 گیگ steam هست یا 5 گیگی رو که دانلود کردم عملیات shift+delete روش انجام بدم ?
پک ما هم رسید بالاخره،تعطیلات دسته ما رو کوتاه کرده بود................
پک بازی را باز کرده،دیسک را داخل دستگاه گذاشته،بعد از نصب شدن چیزی حدود 5 گیگ و اجرای بازی فکمان افتاد..................
یک کلام،واقعا بازیه خوبی از آب دراومده............
زیاد بازی نکردم،یعنی وقت نکردم که بازی کنم،وگرنه میشتم پاش،فقط یه مشکلی داره اینکه احساس میکنم تلفیقی از بازیهای دیگس،ایده هاش رو از بازیهای دیگه برداشته،مثل سیستم مبارزات،راه رفتن و بالا و پایین رفتن تو خیابونا،رانندگی،مبارزه با سلاح سرد،مبارزه با سلاح گرم و خیلی از چیزای دیگه از بازی رو میشه به بازیهای موفقه دیگه مثله Batman و Ac نسبت داد،حداقل من اینطوری فکر میکنم................
با دو خط آخرت کاملا موافق هستم !
آقا یه سوال ، این ماشین هایی رو که تو خیابون میدزدیم نمیشه برد تو پارکینگ تا ماله خودمون بشه ؟
من هر کاری میکنم نمیشه این کارو کرد .
الان کلا یه موتور دارم یه ماشین ریسینگ .
یکی به من بگه این بازی کرکش اومد واسه پی سی یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)