در حالت عادی باید روی Full Screen اجرا بشه.
احتمالا رزولوشن مانیتورتون رو پشتیبانی نمیکنه.
دستی تنظیم اش کتید از قسمت Video ...
در مورد صداش نطری ندارم!
در حالت عادی باید روی Full Screen اجرا بشه.
احتمالا رزولوشن مانیتورتون رو پشتیبانی نمیکنه.
دستی تنظیم اش کتید از قسمت Video ...
در مورد صداش نطری ندارم!
دوست عزیزم...
کلیدهای ALT + Enter رو بزن.. فول اسکرین میشه
در مورد صدا هم... باید یه نرم افزاری رو که همراه با نصب بازی..روی سیستم نصب میشه رو داشته باشی ( البته برا منم بدون نصب اون نرم افزار توی ویندوز xp همونطوری میشه)
اولش که بازی رو نصب کردم خیلی برام سخت بود (با این که گیرید و درت 2 رو رفته بودم) ولی یه 2 ساعتی که بازیش کردم دستم اومد.
البته از بنده میپرسید ترمز رو دستی بزارین اولش تنظیم کرده بودم که خودش ترمز کنه میشمد دهم به بالا ولی وقتی دستیش کردم یعنی خودم سر پیچا ترمز بگیرم شدم ...
اینم یه عکس که بازی روی ایزی و پیست 11 دور بود:
![]()
ایول... اصلا این ترمز خودکارش... مث رانندگی پیرمردا میشه...
حتی نمیتونی سبقت بگیری....
عالیه.. ایشالا موفقیت های بیشتر
آقا منم دو روزه بازی رو خریدم. خیلی قشنگه (البته به نظر من). Dirt 2 رو هم خیلی خوشم میومد. Codemasters یه جورایی ترکونده. ترمز اتوماتیکش اصلا حال نمیده، سر پیچ میره دنده 1 ! من اولش ترمز رو دست خودم گذاشته بودم اما چون عادت نداشتم، میرفتم تو در و دیوار، بعدش گذاشتم اتوماتیک، دیدم خیلی بده، به قول دوستمون اصلا نمیذاره سبقت بگیریم. دوباره off کردمش و خودمو دارم عادت میدم دست فرمونم خوب بشه. راستی، قسمت تونینگش چقدر موثره. حتی با توجه به آب و هوا هم میشه تنظیم کرد. اولش گوشتکوبی بازی میکردم، اما حالا همه چیزو تنظیم میکنم، خیلی خوب جواب میده.
قسمت تیونینگ رو اگر کمی سر رشته داشته باشی... فوق العاده میتونی توی کنترل و سرعت موفق بشی
من اکثر وقتها روی تنظیمات گیربکس کار میکردم.. و توی مرحله تست .. ماشینم رو آزمایش میکردم
توی مسابقه به شدت جواب میده.. مخصوصا وقتی میخوای سبقت بگیری... یه سرعت بالا خیلی بهت کمک میکنه
یکی از دلایلی هم که من اکثر پیستها رو با اختلاف بالا میبردم... برای همین تیونینگ ( بهبود) عملکرد موتور و گیربکس بود![]()
دوستان این بازی شباهتی از نظر جو بازی به dirt یا grid نداره؟
سبک بازی که خب فرق میکنه، اما codemasters انصافا انقدر خوب میسازه این بازیها رو که آدم واقعا میره تو جو. وقتی dirt رو بازی میکردم خیلی هیجان داشتم چون ماشینا معمولا نزدیک به هم حرکت میکردن و lap ها هم به تعداد فرمول نبود. اما توی فرمول با اینکه تعداد دورها بالاست و آدم فرصت رکورد زدن داره اما باز هم آدم هیجانی میشه، چون codemasters اونو ساخته!![]()
نه دوست عزیز منظورم اتمسفر بازی بود
اینطور باید گفت که .. اگر شما در بازی dirt و grid .. کاملا خودتون رو داخل فضاها احساس میکردید...حالا کاملا حس بودن داخل یه پیست فرمول وان رو دارید....
مخصوصا زمانی که داخل پیت استاپ هستین... ووقتی که میخواید از پیت خارج بشید
توصیه میکنم حتما بازی کنین ( از سختی اش هم نترسید... چون ماشین های فرمول.. مث ماشینهای nfs و dirt و اینا رانندگی نمیشن..یه کم محتاطانه تر و سخت تر)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)