تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 18 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 178

نام تاپيک: آیا مسی برترین بازیکن تاریخ دنیاست؟ / مارادونا: مسی می تواند به بحث مارادونا-پله پایان دهد!

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مسی اگه یکی دو سال دیگه اینجوری ادامه بده بله بهترین بازیکنی خواهد بود که دنیا به خودش دیده
    هر کدوم از دوستان که در مورد بهترین بازیکن دنیا چیزی میخوان بگن اول این پست رو ببین ، چون جوابشونو میگیرن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

من خودم زیدان رو از مسی و مارادونا بیشتر قبول دارم...انصافا زیدان تکرار نشدنیه...
    اما انصافا مسی تو این سن و سال کم واقعا اعجوبه ایه... کم بازیکنی پیدا میشه که تو این سن کم این همه افتخارات داشته باشه... حالا حساب کنید اگه مسی با آرژانتین قهرمان جام جهانی بشن، تمامی این عناوین تکمیل میشه... مارادونا هم واقعا در عصر خودش فوق العاده بود... و اگه فوق العاده نبود، به همراه پله به عنوان بهترین بازیکنان قرن فیفا انتخاب نمی شدن...

اما به نظر من چیزی که زیدان و مسی رو برتر از مارادونا جلوه میده، شخصیت، اخلاق و زندگی شخصی اون هاست، شاید اگه یه نظرسنجی بزارن و بگن بین این سه نفر کدومشون محبوب تره، مارادونا آخر بشه...
    اما از نظر فنی همشون جایگاه ویژه خودشون رو دارن...
    یاعلی

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

من خودم زیدان رو از مسی و مارادونا بیشتر قبول دارم...انصافا زیدان تکرار نشدنیه...
    اما انصافا مسی تو این سن و سال کم واقعا اعجوبه ایه... کم بازیکنی پیدا میشه که تو این سن کم این همه افتخارات داشته باشه... حالا حساب کنید اگه مسی با آرژانتین قهرمان جام جهانی بشن، تمامی این عناوین تکمیل میشه... مارادونا هم واقعا در عصر خودش فوق العاده بود... و اگه فوق العاده نبود، به همراه پله به عنوان بهترین بازیکنان قرن فیفا انتخاب نمی شدن...

اما به نظر من چیزی که زیدان و مسی رو برتر از مارادونا جلوه میده، شخصیت، اخلاق و زندگی شخصی اون هاست، شاید اگه یه نظرسنجی بزارن و بگن بین این سه نفر کدومشون محبوب تره، مارادونا آخر بشه...
    اما از نظر فنی همشون جایگاه ویژه خودشون رو دارن...
    یاعلی
    راستش حرفت رو کامل قبول دارم غیر از همین جملله که بولد کردم.
    مارادونا خییل تو ارژانتین طرفدار داره.جتی با همه این رسوایی هایی که به وجود اورده.
    مارادونا یه اسطوره هستش برای ارژانتینیا.اینا همه بازیکنا رو با مارادونا میسنجن.هیچوقت هم به نظره من مسی از ماردونا بالاتر نمی ره
    حالا درسه انچنان اخلاق درست حسابی نداره ولی به شخصه من از همه بازیکنها بالاتر می دونمش.
    البته بعدش زیدان.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من خودم زیدان رو از مسی و مارادونا بیشتر قبول دارم
    ببین دوست من اولا مارادونا ومسی وزیدان همگی اجنبی هستند و همگی ما رشون تعصب خاصی نداریم
    همه ما هم بازیهای زیدان رو دیدیم هم مسی ولی متاسفانه تو دوره مارادونا نبودیم که ببنیم چه نکرده ، در مورد مارادونا همین رو بگم که هر کی کارتون رویایی فوتبالیست هارو دیده مارادونا رو هم دیده !!!!

منم اول هیچی نمیدونستم در مورد مارادونا ، اما واقعا هر کس بازیهاش رو ببینه نمیدونه از تعجب این بشر چی بگه !!
    اما انصافا مسی تو این سن و سال کم واقعا اعجوبه ایه... کم بازیکنی پیدا میشه که تو این سن کم این همه افتخارات داشته باشه
    مارادونا هم تو همین سن مسی تو بارسا بوده و همه کار ها رو کرده با این تفاوت که عالی تر بود هر چند مسی هم عالی هست
    مارادونا هم واقعا در عصر خودش فوق العاده بود
    مارادونا مردی برای همه دورانها هست و به قول خود مسی تا ملیونها سال دیگه کسی جاش رو نمیگیره
    اما به نظر من چیزی که زیدان و مسی رو برتر از مارادونا جلوه میده، شخصیت، اخلاق و زندگی شخصی اون هاست، شاید اگه یه نظرسنجی بزارن و بگن بین این سه نفر کدومشون محبوب تره، مارادونا آخر بشه
    من کاری به محبوبیت ندارم ، اما به لحاظ فنی مارادونا تک هست بدون شک

.......
    تو اخرین بازی مارادونا که بازی خداحافظیش هم بوده یه ورزشگاه 1200000 نفری تماشاگر اومده بوده وهمه از پیر جوان و... گریه کردن وسر رو پایین انداختن و کف زدن چون دونستن تا ابد این اسطوره تکرار نخواهد شد ، مارادونا تا حالا که من تو جریانم 3 تا سرود براش خوندن

مارادونا بهترین بازیکن تاریخ جهان

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

فکر میکنم غیر از یه نفر که حمایت کوکورانه از مارادونا داره بقیه همه قبول دارن که زیدان تا به حال بهترین بازیکن جهان بوده
    دوست من شما اگر از مارادونا فیلم دیدی چند تا فیلم هم از زیدان ببین
    اونوقت قضاوت خیلی بهتری میتونی بکنی
    چند روز پیش هم tv مستندشو پخش کرد
    اگر خواستی پی ام بده تا لینک فیملهارو برات بفرستم
    ---------
    اما سوال اصلی
    مسی از کجا معلوم که بتونه همینطوری ادامه بده
    شاید مثه رونالدینیو بشه(هر چند از اون خیلی بهتره و حواشیش هم خیلی کمتر)
    اما اگر بتونه همین روندو حفظ کنه و تو تیم ملیش ستاره بشه(چیزی که الان هیگواینه)
    قابلیت این عنوان رو کاملا داره

----------
    تو پستا خوندم فیفا مارادونا رو بهترین میدونه
    کسی لینک اینو داره؟

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

ملت دراز گوش نیستن بابا
    همه که نه ولی بعضیا خودشون رو اینطوری نشون میدن
    باشه من فیلم از دیگو عزیز میزارم که شامل همه چیز هست تا بدونید مارادونا کی بوده
    نمی خواد زحمت بکشی ، میدونیم مارادونا کی بوده و به کجا رسید

حدس میزدم از اینکه به کریمی می گن مارادونای آسیا می سوزی ، وچون با مارادونا مقایسش میکنند از مارادونا هم خوشت نمیاد
    عیب نداره فعلا اینو از دایی جونت داشته باش
    که به اندازه یک رمان مطلب داره
    ناراحت نباش
    علی دایی رو هم میشه با اون ترینیدادی وتوباگویی که 69 گل ملی داره (البته تا 4 ماه پیش 69 بود شاید الان تا 80 رفته ) مقایسه کرد
    اول اینکه کریمی رو به عنوان یه بازیکن در سطح بالا قبولش دارم ولی بخاطرش شخصیت کسی رو خورد نمی کنم
    تو اگه میتونی خودش رو بکش بالا نه اینکه بقیه رو بیار پایین
    از دایی هم خوشم نمیاد ولی بهش توهین نمی کنم چون واسه مملکتم افتخار آفریده

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر میکنم غیر از یه نفر که حمایت کوکورانه از مارادونا داره
    ؟
    داداش من پست قبل منو بخون گفتم همه اینا اجنبی هستند ونیازی به تعصب کورکورانه نیست
    بقیه همه قبول دارن که زیدان تا به حال بهترین بازیکن جهان بوده
    تا حلا 3 نفر اینو گفتن دوست من ، البته اینا مهم نیست چون فیفا مارادونا رو بهترین بازیکن تاریخ جهان میدونه والبته اسطوره جاودان فوتبال
    دوست من شما اگر از مارادونا فیلم دیدی چند تا فیلم هم از زیدان ببین
    بنده بازیهای زیدان از وقتی تو یونتوس بوده رو دیدم وخودم هم به خاطر زیدان زمانی طرفدار رئال بودم ، کلی پوستر هم ازش دارم
    حالا یه سوال شما فیلمهای مارادونا رو. دیدی یانه ؟؟؟

تو پستا خوندم فیفا مارادونا رو بهترین میدونه
    کسی لینک اینو داره؟
    نیازی به لینک نیست چون تو روزنامه ، تلویزیون ، رادیو و... همیشه اینو گفتن

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همه که نه ولی بعضیا خودشون رو اینطوری نشون میدن
    اره بعضی ها خودشونو اینجور نشون میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ar71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یکی از طرفداران مسی هستم ولی نه تا اون حد که بهترین بازیکن دنیا باشه آخه کسی که بهترین هست چرا تو آرژانتین هیچکاری نمیتونه بکنه و باید به زور به جام جهانی برسن
    مسی تو بارسا فوق العاده هست چون بهترین پاسورا و بهترین مدافعین دنیا اونجا هستن ( ژاوی و اینستا که رکود پاس گل رو دارن و پویول و آلوس که دیگه . . . )

ولی بد نیست یه نگاهی به رونالدو بندازین اونم تو همین سن و سال توفان به پا کرد و یه تنه منچستر رو تو یه سال به 4 جام رسوند - البته با کمک رونی - و حالا هم تو مادرید خیلی خوب بازی میکنه ولی اگه تو منچستر میموند مطمئناً رقابتش با مسی دو چندان میشد ولی چیزی که منو دوباره بعد از فروش رونالدو دوباره به فرگوسن علاقمند میکنه اینه که رونی رو ساخته که به نظر من خیلی خیلی از رونالدو مفیدتره و تو چندتا بازی اخیر ستاره بی چون و چرا بازی بوده

پس در حضور بازیکنانی مثل رونی ، ابراهیموویچ ، ژاوی ، رونالدو ، اینستا ، حتی آگوئرو چطور مسی رو با این اطمینالن بهرتین دنیا میدونن !!!

البته در طول تاریخ که هیچکس به پای مارادونا ، پله ، ماتیوس و . . . نمیرسه مگه این که مسی برای سال دوم بهترین دنیا انتخاب بشه که به نظر من اصلاً حقش نیست !

لطفاً عادلانه قضاوت کنید و فقط به خاطر علاقه ای که به بازیکن دارین حرف نزنین

داره خودمونی میشه ali7mahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

از اون سوالاس ها؟خوب معلومه که نه.یه زمانی طرفدارای بارسلونا همین چیزا رو برای رونالدینهو (که به نظر من خیلی از مسی بهتر بود ) میگفتن،ولی وقتی مسی اومد و رونالدینهو یه خورده بد شد یه کاری کردن از بارسا بره.حالا هم مسی باید منتظر همین سرنوشت باشه.مسی؟مسی به زور بتونه امسال هم بهترین بازیکن جهان بشه که نمیشه.2007 و 2008 هم که کریس و کاکا انصافا ازش بهتر بودن(نمیدونم سالشو درست گفتم یا نه).این سالی که بهترین بازیکن شد هم حقش بود.اما امسال تو باشگاهی که رونی ازش بهتر بوده،تو جام جهانی هم باید ببینیم چیکار میکنه.(توی سال های جام جهانی بازیکنی که تیمش فینالیست بشه بهترین بازیکن میشه حتی اگه کل سال هم بد بازی کرده باشه نمونش هم کاناوارو).
    شاید اگه میگفتی یکی از 100 بازیکن برتر تاریخ جهان میشد روش فکر کرد.

در ضمن فکر کنم کریس و مسی تقریبا هم سن باشن، مسی چه افتخاری به دست آورده که کریس نتونسته؟
    Last edited by ali7mahdi; 27-03-2010 at 23:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •