کسي شک نکنه که اينتر و بارسا فينالستن!ميگي نه؟نگاه کن...همين پست من يادتون باشه .بعد فينال يه سري به اينجا ميزنم و به کسايي که ميگفتن بوردو يا منچستر يا...ميرن بالا ميخندم
آخه مرد مومن فينال به اين تابلويي بحث کردن نداره که :-J:-J
کسي شک نکنه که اينتر و بارسا فينالستن!ميگي نه؟نگاه کن...همين پست من يادتون باشه .بعد فينال يه سري به اينجا ميزنم و به کسايي که ميگفتن بوردو يا منچستر يا...ميرن بالا ميخندم
آخه مرد مومن فينال به اين تابلويي بحث کردن نداره که :-J:-J
بله...!!!؟؟؟کسي شک نکنه که اينتر و بارسا فينالستن!![]()
فکر کنم دوباره بارسا و منچستر به هم بخورن.فقط احتمال میدم اینتر بتونه جلوی بارسا وایسه.
برنده بارسا و آرسنال به برنده اینتر و زسکا می خورن بعد چه جوری این دو تا تیم فینال بهم می خورن؟؟؟!!!
آخ من یادمه میلان رو 2 - 0 بردیم!!همون رئال و یووننتوست درست بود!
سال بعدش هم میلان قهرمان شد نه حذف!!!!
واقعا چرا تو فوتبال نگا می کنی مجتبی!!!!![]()
میلان کی رو برد قهرمان شد؟
سلام
وحيد جان اينو خوب امدي
زسكا كه هيچي به نظرم يا اينتر مياد يا بارسا كه البته شانس اينتر زياد هستش از اون طرف هم بوردو يا منچستر كه منچستر با وجود فرگوسن و روني احتمال زيادي داره
امسال بارسا فقط اسمي كه پارسال بدست آورد رو داره استفاده ميكنه و 1جام هم بزور ميگيره
باتشكر
باي
من هم طرفدار بایرنم هم منچستر ولی بدون تعصب بگم یه پای فینال منچستره که تو اوج امادگی هستش و با توجه به اینکه بازی 2 بین بایرن و منچستر تو زمین منچستر هست به احتمال قوی منچستر صعود میکنه .
ولی انصافا شانس هم با یونایتد یار بود که با تیم های راحتی افتاد و به پست اینتر و ارسنال و بارسا نخورد . تو نیمه نهایی هم که بردو یا لیون رو اوت میکنه صبر میکنه برا فینال که احتمالا بارسا هست یا ارسنال
فصل 2007/2008 ... در مرحله 8/1 تو امیریتس 0-0 شد و تو سن سیرو با گل های فابرگاس و آدبایور آرسنال برنده شد ... حافظه رو حال کنید![]()
به نظر می رسد که مصدومیت مدافع فرانسوی آرسنال همچنان ادامه دارد.
سایت گل - مصدومیتی که اخیرا گریبانگیر ویلیام گالاس، مدافع فرانسوی آرسنال شده است، ممکن است باعث غیبت او در دیدار رفت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا شود.
این ستاره باتجربه ماه گذشته و در جریان دیدار مقابل لیورپول از ناحیه ساق پا مصدوم شد و آرسن ونگر، مربی فرانسوی آرسنال به خوبی می داند که مشکل او به مدت زمانی نسبتا طولانی برای بهبود نیاز خواهد داشت.
مربی توپچی ها، معتقد است که به احتمال 80% این ستاره به دیدار مقابل بارسا که روز سی و یکم مارس برگزار می شود نرسد ولی قطعا به دیدارهای آتی تیمش پیش از پایان رقابتهای فصل خواهد رسید.
ونگر در صحبتهایی که در وب سایت رسمی آرسنال منتشر شد، گفت:« امیدوارم که گالاس به زودی به میادین بازگردد ولی در حال حاضر شرایط خیلی خوب نیست. او در چند دیدار پیش از پایان رقابتهای این فصل به میادین بازخواهد گشت ولی در مورد حضور یا عدم حضور او در دیدار مقابل بارسا باید بگویم که سوالات متعددی در این باره مطرح است. ولی به احتمال 80% گالاس در دیدار رفت غایب خواهد بود.»
2010/3/20کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو فینال فصل 2006 - 2007 تو فینال لیورپول رو برد فکر کنم با نتیجه 2-1.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)