شما بگو چطوری اینا توی راه آهن تهران ، بدون عبور از کنترل بلیط ، وارد سکوهای راه آهن شدن؟
در مورد آخرش هم ، سیروسه دیگه ، بیش از این ازیش انتظار نمیره!
شما بگو چطوری اینا توی راه آهن تهران ، بدون عبور از کنترل بلیط ، وارد سکوهای راه آهن شدن؟
در مورد آخرش هم ، سیروسه دیگه ، بیش از این ازیش انتظار نمیره!
بابا اصلا انگار طرف تا حالا یه بارم سوار قطار نشده.همینطوری سوار قطار میشن بعد ناصر میره بلیط میخره...مریم و خیری و اون همه آدم خیلی راحت میان تو سکو...مریم بدون بلیط وارد قطار میشه...قطاری که قراره راه بیفته رو دارن میشورن...تازه در اکثر کوپه ها هم باز بود برای اینکه مریم بتونه راحت توشو بگرده(کوپه های خانوادگی همیشه درشونو میبندن)
خلاصه فکر کنم باید یه بار سوار قطارش کنیم حداقل بفهمه چه خبره.![]()
يكي بلطفه آخر سريالو واسه رضاي خدا بتعريفه...ممنون![]()
حالا دوستان چیزای مهمتر فیلم رو توجه کنید.
یه چیز فیلم به نظر من خیلی غیر واقعی هستش اینکه یه دختری با همچنین ریخت و قیافه ای و پولدار با پسری که نه پول داره و نه اون چنای قیافه ای و نه کار درست و حسابی و حدود 40 سال هم داره دختر ازش خوشش بیاد و باهاش ازدواج کنه. حداقل توی تهران که همچنین چیزی که غیر ممکنه
اگه همچنین دختر پیدا کردین به ما هم بگید البته من می گم نگردید بهتره چون پیدا نمی کنید![]()
این پیرزنه که تو زن بابا بود
اسمش چیه؟
توی بزنگاه رضا عطاران هم بازی کرد
بله خوب توی چاردیواری هم بازی می کرد...
فیلمهای صدا و سیما در راستای اینه که تشویق به ازدواج کنن ملت رو.خدایی موقعی که طلاق گرفتن از همدیگه معلوم بود دوباره عروسی میکنن!یه چیز فیلم به نظر من خیلی غیر واقعی هستش اینکه یه دختری با همچنین ریخت و قیافه ای و پولدار با پسری که نه پول داره و نه اون چنای قیافه ای و نه کار درست و حسابی و حدود 40 سال هم داره دختر ازش خوشش بیاد و باهاش ازدواج کنه. حداقل توی تهران که همچنین چیزی که غیر ممکنه![]()
شما مسابقه ها رو هم نگاه کنی یه مشت زن و مرد چلاق و رو اوردن برای مسابقه که تبلیغ ازدواج کردن بشه
از شاهکارهای عمو عزت هستش.2سال پیش فکر کنم بود این برنامه ریزی رو کردن
خدایی پسره همه رقمه واسه دختره مایه گذاشتیه چیز فیلم به نظر من خیلی غیر واقعی هستش اینکه یه دختری با همچنین ریخت و قیافه ای و پولدار با پسری که نه پول داره و نه اون چنای قیافه ای و نه کار درست و حسابی و حدود 40 سال هم داره دختر ازش خوشش بیاد و باهاش ازدواج کنه. حداقل توی تهران که همچنین چیزی که غیر ممکنه
کلا" دختری که به همچین پسری جواب منفی بده خره![]()
خو این دو نکته رو زیاد نشون می دن که بین مردم جا بیوفتهکلا مسئله من این هستش که فیلمای ایرانی هر روز دارن به سمت چیزهای غیر واقعی میرن. شما توی فیلمای دیگه هم نگاه کنید هر دختری با هر پسری ازدواج می کنه دیگه شرایط و اینا اصلا مهم نیست. بعد یه چیز جالب اینکه توی فیلم ها هر کی مجرد هستش باید حتما تا آخر فیلم ازدواج کنه. توی همین فیلم 3 تا ازدواج صورت گرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)