این شامپوهای هندی به اسم هیمالیا چطوره؟ کسی استفاده کرده؟
این شامپوهای هندی به اسم هیمالیا چطوره؟ کسی استفاده کرده؟
من خودم هر چی تو بازار بود امتحان کردم آخر سر هم برگشتم سر جای اولم یعنی Pantene.
توصیه میکنم اصلا سراغ شامپوهای ایرانی نرین.چون هم میزنه مو رو داغون میکنه هم پوست سرو میکنه.
یادش بخیر3-4 سال پیش یه تاپیک تو متفرقه در این مورد زده بودم.خیلی هم جامع بود.![]()
پن تن مدل سبزش که خیلی عالیه .. مو رو صاف و مرتب می کنه و کلا تنش های مو رو می گیره..
دوستان شامپو بدن کسی مارک خوب میشناسه(زیاد قیمت بالا نباشه ) ؟
الان جوانان میزنم ولی ازش خسته شدم
ترجیحا ورزشی باشه که چه بهتر!
به نظر من Nivea خیلی خوبه.جوانان داروگر که واقعا آشغاله.نمیدونم چه ماده ای توش داره که پوست رو یه جوری میکنه و شما فکر میکنین خنک شدین.وقتی هم به ناحیه جنیتال(Genital) میخوره به علت این که پوست این ناحیه نازکتره اذیت میکنه.
![]()
ممنون
بله درست میگید یه علت هم همینه که میخوام عوضش کنم
nivea چنده قیمت داری ؟ انواع مختلف هم داره ؟
مسئله می دونین چیه؟ مهم مدل شامپو نیست !
مهم تاثیر شامپو روی موهاتونه پس امکان داره یه شامپوی 2000000 هزار تومنی به موهاتون نسازه ولی یه شامپو 200 تومنی بسازه پس ببینین چه شامپوی روی موهاتون تاثیر بهتری داره .
من چند ساله Head and Shoulders استفاده میکنم
عالیه ...
شامپو هد اند شولدرز کاملا ضد قارچ و ضد شوره است و مانع ریزش موی سر شما خواهد شد دلیل های علمی زیادی پشت سر عملکرد این شامپو هست اما نکته ای که بایدبدونید اینه که تغذیه شما و نحوه آزاد شدن رادیکال های آزاد در خون شماست که باعث ریزش موی سر می شود.
در مورد خواص ضد شوره باید گفت که مواد از بین برنده دیواره سلولی قارچ ها باعث از بین رفتن شوره ها خواهد شد.
امادر مورد ریزش :
هرچه قدر مقدار هیدروژن آزاد خون یا همون رادیکال های آزاد خون بیشتر باشند ریزش موی سر هم بیشتر می شود این یافته علمی کاملا ثابت شده است.
به این صورت که هیدروژن با اتصال به هورمون تستسترون که از بیضه ها ترشح می شود باعث تولید مولکول دی هیدرو تستسترون خواهد شد که این مولکول در سلول های غلاف ریشه مو تجمع پیدا می کند و cAMP یا همون آدنوزین مونو فسفات های حلقوی که حامل انرژی برای فعالیت های سلول می باشد را از بین می برد.
حالا کاری که شما باید انجام بدهید اینه که مقدار نشاسته و مواد روغنی و سوسیس و کالباس و مواد رنگی و هر ماده ای که فکر می کنید از نگهدارنده درونش استفاده شده است را کنار بگذارید و تا می توانید از میوه و سبزی جات مخصوصا صبح ها استفاده کنید و همراه با غذاهای چرب کمی آب لیمو یا سبزی استفاده کنید .
هرچه مواد غذایی تولید سم بیشتری در خون بکنند تولید هیدروژن های آزاد هم بیشتر خواهد شد .
با این روش شما از ریزش موی خود نه تنها می کاهید بلکه موهای شما شروع به رشد مجدد هم خواهد کرد.
خوب بخوابید خوب بخورید و حرس نخورید.
بازهم همه اینا باعث تولید رادیکال آزاد خواهد شد که باعث انواع بیماری ها بخصوص ریزش موی سر خواهد بود.
البته یک پیشنهاد فوق العاده استفاده از گیاه بهشت یا همان جنسینگ هست که نتیجش با مصرف یکبار نمایان خواهد شد.
کشاورزانی که در چین جنسینگ کشت می دهند در سنین 70 سالگی 50 ساله به نظر می آیند .
مطمئن باشید با تغییر رژیم غذایی از چلوکباب و قیمه پلو چرب به مصرف خورش بیشتر و کمی برنج و مقدار معمول سبزی جات تازه می توانید مانع سفیدی و ریزش موی سر خود و هزار بیماری دیگر شوید.
مراقب باشید
هد اند شلدرز دیگه در ایران وجود ندارد.به علت تحریم
تمام شلدرزهای بازار ایران تقلبی هستند .
از رنگ و بو و غلظت و کشسانی سطحی و رنگ درب براحتی می توانید متوجه تقلبی بودن بشوید .
البته اگر اصل پیدا کردید مطمئن باشید بهترین فرمول شیمیایی کشف شده برای از بین بردن باکتری مالاسزیاگلوبوسا که نوعی مخمر است می باشد.
این مخمر از سبوم (اسید چرب) که از غدد چربی ترشح می شوند تغذیه می کند.
به خاطر همین است که پوست های چرب بیشتر شوره می گیرند.
خلاصه براتون بگم این خانوم مالاسزیا با 8 نوع لیپاز و 3 نوع آنزیم فسفولیپاز دیواره سلول های اپیدرمی پوست سر رو خراب میکند تا مواد غذایی داخل سلول را استفاده کند که گاهی اوقات باعث سوزش پوست سر می شود.
شامپو هد اند شولدرز کاملا ضد قارچ و ضد شوره است و مانع ریزش موی سر شما خواهد شد دلیل های علمی زیادی پشت سر عملکرد این شامپو هست اما نکته ای که بایدبدونید اینه که تغذیه شما و نحوه آزاد شدن رادیکال های آزاد در خون شماست که باعث ریزش موی سر می شود.
در مورد خواص ضد شوره باید گفت که مواد از بین برنده دیواره سلولی قارچ ها باعث از بین رفتن شوره ها خواهد شد.
امادر مورد ریزش :
هرچه قدر مقدار هیدروژن آزاد خون یا همون رادیکال های آزاد خون بیشتر باشند ریزش موی سر هم بیشتر می شود این یافته علمی کاملا ثابت شده است.
به این صورت که هیدروژن با اتصال به هورمون تستسترون که از بیضه ها ترشح می شود باعث تولید مولکول دی هیدرو تستسترون خواهد شد که این مولکول در سلول های غلاف ریشه مو تجمع پیدا می کند و cAMP یا همون آدنوزین مونو فسفات های حلقوی که حامل انرژی برای فعالیت های سلول می باشد را از بین می برد.
حالا کاری که شما باید انجام بدهید اینه که مقدار نشاسته و مواد روغنی و سوسیس و کالباس و مواد رنگی و هر ماده ای که فکر می کنید از نگهدارنده درونش استفاده شده است را کنار بگذارید و تا می توانید از میوه و سبزی جات مخصوصا صبح ها استفاده کنید و همراه با غذاهای چرب کمی آب لیمو یا سبزی استفاده کنید .
هرچه مواد غذایی تولید سم بیشتری در خون بکنند تولید هیدروژن های آزاد هم بیشتر خواهد شد .
با این روش شما از ریزش موی خود نه تنها می کاهید بلکه موهای شما شروع به رشد مجدد هم خواهد کرد.
خوب بخوابید خوب بخورید و حرس نخورید.
بازهم همه اینا باعث تولید رادیکال آزاد خواهد شد که باعث انواع بیماری ها بخصوص ریزش موی سر خواهد بود.
البته یک پیشنهاد فوق العاده استفاده از گیاه بهشت یا همان جنسینگ هست که نتیجش با مصرف یکبار نمایان خواهد شد.
کشاورزانی که در چین جنسینگ کشت می دهند در سنین 70 سالگی 50 ساله به نظر می آیند .
مطمئن باشید با تغییر رژیم غذایی از چلوکباب و قیمه پلو چرب به مصرف خورش بیشتر و کمی برنج و مقدار معمول سبزی جات تازه می توانید مانع سفیدی و ریزش موی سر خود و هزار بیماری دیگر شوید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)