تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 97

نام تاپيک: به نظر شما LC-40LE700M یا Sony W 40 inch یا Panasonic 42 سری G رو بخرم یا چیز دیگه

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

بازتولید رنگ بلک در پنل le700 شارپ

همینطور که مشخص هست در این پنل چیزی به اسم رنگ مشکی وجود نداره و رنگ های تیره به خصوص بلک در نماهای تیره به آبی و سرمه ای میزنه.

Noise Reduction: Medium
    جالب بود
    ولی بهتره به جای ریویو از سایت های دیگه تست کنیم و نظر بدیم
    به نظر من و با تست هایی که انجام دادم اینی که شما میگی رو اصلا ندیدم و جنبه فان داشت و بعدش هم مقایسه با 690 جالبتر بود (تبلیغات)

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

بازم منتظر نظرات دوستان بخصوص اقا محسن که تست کردن هستیم.
    من مسافرتم الان با گوشیم اومدم نت
    من که هر روز بیشتر شیفتش میشم
    توی رنگ مشکی که اصلا مشکلی نداره
    اگر دوست عزیزمون تست میکردن رنگ سفید رو میگفتن طبیعی تر بود چون بخاطر کنتراست بالا و LED بودن توی تنظیمات ضعیف یه مقدار رنگ سفید رو روشن نشون میده که اونم با تنظیمات درست میشه !
    به نظر من بین G10 و Le700 انتخاب کن نه690 !
    من خیلی تست کردم بین اینا تا به LE700 رسیدم بازم نظرشما شرطه
    موفق باشید

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

جالب بود
    ولی بهتره به جای ریویو از سایت های دیگه تست کنیم و نظر بدیم
    به نظر من و با تست هایی که انجام دادم اینی که شما میگی رو اصلا ندیدم و جنبه فان داشت و بعدش هم مقایسه با 690 جالبتر بود (تبلیغات)
    نظر یوزر ها هر چند محترم هست اما مورد صحت و اطمینان نمی تونه باشه بنابرین نظریه مراجع معتبر برای من قابل اتکاتر و مورد اطمینان تر از نظریه یوزر هست و البته تا به حال هر چی من از نوشته های این گونه ریو ها تجربه کردم کاملا درست و قابل اطمینان در همه گونه موارد بوده .

پنل 690 یکی از بهترین های بازار برای تکنولوژی ال سی دی هست دلیل صحبت از پنل 690 هم به این دلیل بوده با قیمتی کمتر از پنل شارپ کیفیتی به مراتب بالاتری رو داراس هر دو پنل 690 , le700 از یک ساختار استفاده می کنند و در اصل ال سی دی هستن و فرق اساسی اون ها در نور پس زمینه یا بک لایت هست که پیکسل ها چطوری نور دهی کنن . اون فان هم که فرمودی به نظر من واس کمپانی ها ایجاد میشه البته تو کشورهای جهان سوم وقتی این برند ها از این اطلاعات کم مصرف کننده ها این گونه کشورها به خوبیاستفاده می کنند و در این گونه کشور ها با back light led بهترین سناریو رو در نظر می گیرند و به قوبل معروف نونشون تو روغن هست

و دیگه اینکه رنگ مشکی که شما در این پنل مشاهده کردی و مشکلی نداشته در نمای کامپلکس بوده که ال سی دی پارس هم مشکلی از بابت نشون دادن بلک در این نماها نداره ! مشکل اساسی بیشتر پنل های ال سی دی ا نشون ندادن دقیق رنگ بلک در نماهای یه دست تاریک و تیره هست .
    عکس دیگری از این پنل در نشون دادن رنگ بلک

و در آخر اگر پنل شما مشکلی در نماهای یک دست تاریک نداره احتمالا سفارشی ایران یا تکنولوژیش مانند تبلیغات دیگه شارپ که فول ال ای دی هست این پنل! فول بلک هم می تونه باشه دوست عزیز

به هر حال موفق باشی .
    Last edited by Ami R 940; 23-03-2010 at 00:01.

4. 5 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

[/COLOR]
    نظر یوزر ها هر چند محترم هست اما مورد صحت و اطمینان نمی تونه باشه بنابرین نظریه مراجع معتبر برای من قابل اتکاتر و مورد اطمینان تر از نظریه یوزر هست و البته تا به حال هر چی من از نوشته های این گونه ریو ها تجربه کردم کاملا درست و قابل اطمینان در همه گونه موارد بوده .

پنل 690 یکی از بهترین های بازار برای تکنولوژی ال سی دی هست دلیل صحبت از پنل 690 هم به این دلیل بوده با قیمتی کمتر از پنل شارپ کیفیتی به مراتب بالاتری رو داراس هر دو پنل 690 , le700 از یک ساختار استفاده می کنند و در اصل ال سی دی هستن و فرق اساسی اون ها در نور پس زمینه یا بک لایت هست که پیکسل ها چطوری نور دهی کنن . اون فان هم که فرمودی به نظر من واس کمپانی ها ایجاد میشه البته تو کشورهای جهان سوم وقتی این برند ها از این اطلاعات کم مصرف کننده ها این گونه کشورها به خوبیاستفاده می کنند و در این گونه کشور ها با back light led بهترین سناریو رو در نظر می گیرند و به قوبل معروف نونشون تو روغن هست

و دیگه اینکه رنگ مشکی که شما در این پنل مشاهده کردی و مشکلی نداشته در نمای کامپلکس بوده که ال سی دی پارس هم مشکلی از بابت نشون دادن بلک در این نماها نداره ! مشکل اساسی بیشتر پنل های ال سی دی ا نشون ندادن دقیق رنگ بلک در نماهای یه دست تاریک و تیره هست .
    عکس دیگری از این پنل در نشون دادن رنگ بلک

و در آخر اگر پنل شما مشکلی در نماهای یک دست تاریک نداره احتمالا سفارشی ایران یا تکنولوژیش مانند تبلیغات دیگه شارپ که فول ال ای دی هست این پنل! فول بلک هم می تونه باشه دوست عزیز

به هر حال موفق باشی .
    نمیدونستم از شارپ فقط توی جهان سوم استفاده میشه
    اطلاعات شما از روی سایت هست ولی من تست کردم
    قبلا هم پارس نداشتم که الان متوجه مشکی بودن نشم !
    تصویر مشکی رو هم کامپلکس تست نکردم و عکس کاملا مشکی بوده
    در کل نظراتتون برام جالب بود مرسی
    (نظر یوزر ها هر چند محترم هست اما مورد صحت و اطمینان نمی تونه باشه)
    سامسونگ هم خوبه ولی نه اینایی که تو ایرانه
    من خواهرم لندن زندگی میکنه اونجا سمسونگ داره و وقتی از نزدیک میبینی نمیخوای از جلوش پاشی نه اینایی که تو ایرانه !!
    توی این برندای داخل ایران من شارپ رو انتخاب کردم
    Last edited by mohsenking; 23-03-2010 at 01:58.

6. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

[/COLOR]
    نمیدونستم از شارپ فقط توی جهان سوم استفاده میشه
    اطلاعات شما از روی سایت هست ولی من تست کردم
    قبلا هم پارس نداشتم که الان متوجه مشکی بودن نشم !
    تصویر مشکی رو هم کامپلکس تست نکردم و عکس کاملا مشکی بوده
    در کل نظراتتون برام جالب بود مرسی
    (نظر یوزر ها هر چند محترم هست اما مورد صحت و اطمینان نمی تونه باشه)
    سامسونگ هم خوبه ولی نه اینایی که تو ایرانه
    من خواهرم لندن زندگی میکنه اونجا سمسونگ داره و وقتی از نزدیک میبینی نمیخوای از جلوش پاشی نه اینایی که تو ایرانه !!
    توی این برندای داخل ایران من شارپ رو انتخاب کردم
    شما ظاهرا منظور منو بد برداشت کردی من عرض کردم تکنولوژی که ال سی دی هست و فقط نور دهی فرق میکنه بعضی کمپانی ها در راس اون شارپ و ال جی و سامسونگ دارن بهترین سناریو رو واسش در نظر می گیرند و از عدم آگاهی مصرف کنده ها سو استفاده می کنند به خصوص در کشور های جهان سوم یک تکنولوژی که در اصل ال سی دی هست با تغییر نام ازش یک تکنولوژی جدید و مدرن نام می برند ! اون چیزی که کاملا متفاوت با ال سی دی هست oled هست و تا یکی دو سال دیگه نسل جدید پنل ها رو تشکیل میده و کاملا متفاوت باچیزی هست که الان به اسم led می شنویم.

در کشورهای اروپایی و آمریکایی و بعضا جهان اول بر روی واردات نظارت هست و مصرف کننده حق داره کلیه اطلاعات مرتبط با چیزی که میخره رو در نظر داشته باشه و دولت موضف بر روی کلیه کالاهایی هست که وارد کشور میشه.

چند وقت پیش در بریتانیا و چند کشور دیگه فروش کلیه پنل هایی که اسم led رو یدک می کشند ممنوع شده و هر کمپانی که تلویزیون های ال سی دی رو با نام led عرضه کند پرداخت به غرامت و جمع آوری هست,دلیل این کار عوام فریبی مردم توسط کمپانی ها ذکر شده هست .

متن خبر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در کشور انگلستان پنل le700 به اسم lcd tv با نور دهی لامپ led عرضه میشه,و در کشور جهان سومی مثل ایران با نام full led tv !!!! بیشتر قشر مردم کشور های جهان سوم از عدم آگاهی و نظارت بی بهره هستن و متاسفانه در دام کمپانی ها می افتند.

شما اگر لطف کنید این عکس رو در پنل مشاهده می کنید برای بلک لول و عکسی بگیرید از پنل در این زمینه ممنون میشم

کد:
    Last edited by Ami R 940; 23-03-2010 at 09:59.

8. 8 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چند وقت پیش در بریتانیا و چند کشور دیگه فروش کلیه پنل هایی که اسم led رو یدک می کشند ممنوع شده و هر کمپانی که تلویزیون های ال سی دی رو با نام led عرضه کند پرداخت به غرامت و جمع آوری هست,دلیل این کار عوام فریبی کمپانی ها یاد شده هست .

در کشور انگلستان پنل le700 به اسم lcd tv با نور دهی لامپ های led عرضه میشه,و در کشور جهان سومی مثل ایران با نام full led tv !!!! بیشتر قشر مردم کشور های جهان سوم از عدم آگاهی و نظارت بی بهره هستن و متاسفانه در دام کمپانی ها می افتند.

متن خبر
    کد:
    البته در متن بعدا اشاره شده که دوباره میتوانند عنوان led tv -با توضیح اینکه از نور بک لایتled استفاده میشه- رو بکار ببرند. انهم فقط در انگلیس. خارج از انگلیس فعلا که نتوانسته اند محدودیتی برای کاربرد واژه led tv بوجود بیارن.ولی در کل این مطلب درسته. اکثر این شرکتها روی واژه ها و اصطلاحاتی تاکیید دارند و بازاریابی می کنند که در عمل تفاوت چندانی در کارایی بوجود نمیارن

10. 4 کاربر از symbian-freak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

البته در متن بعدا اشاره شده که دوباره میتوانند عنوان led tv -با توضیح اینکه از نور بک لایتled استفاده میشه- رو بکار ببرند. انهم فقط در انگلیس. خارج از انگلیس فعلا که نتوانسته اند محدودیتی برای کاربرد واژه led tv بوجود بیارن.ولی در کل این مطلب درسته. اکثر این شرکتها روی واژه ها و اصطلاحاتی تاکیید دارند و بازاریابی می کنند که در عمل تفاوت چندانی در کارایی بوجود نمیارن
    بله منم عرض کردم در کشور انگلستان پنل با نام lcd tv و با ذکر بک لایت یا نور دهی led عرضه میشه و مشکلی از این بابت معرفی کمپانی ها ندارن ,و دیگه اینکه این خبر مربوط به سپتمبر 2009 هست و انگلستان جزو اولین کشورهایی بود که این قانون رو تصویب کرد و در حال حاظر هم این قضیه در چند کشور از جمله ایتالیا و آلمان و.. هم تصویب شده است .

12. 6 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

شما اگر لطف کنید این عکس رو در پنل مشاهده می کنید برای بلک لول و عکسی بگیرید از پنل در این زمینه ممنون میشم

[]
    حالا متوجه منظور شما شدم
    اون رنگی که شما میگی در اثر زاویه بوجود میاد
    بدون تنضیمات و در بدترین حالت به این شکل میشه

در بدترین تنظیمات به اون شدتی که شما میگی نیست تازه با زاویه بوجود میاد

14. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ظاهرا كه مشكلي تو اين led نيست. كيفيتشم كه خوبه و آقا محسن هم اگر لطف كنه از زواياي مختلف عكس بزاره همه مطمئن ميشن كه مورد نداره تو رنگ مشكي

16. این کاربر از ProGamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

اصلا مشکلی نداره
    تازه توی عید چند روزی که خونه فامیلو اینور اونور میرفتیم
    و LCD و LED هایی که دیدم
    بیشتر از خریدم راضی شدم !
    سامسونگ که کلا حرفی برای گفتن نداشت جلوی این حتی B690 که دوستمون گفتن رو هم دیدم و عمق رنگ مشکیش رو هم خیلی دقت کردم که بازم Le700 خیلی بهتر بود
    سونی و ال جی هم دیدم که بازم Le700 بهتر بود
    من که الان بیشت راضیم !

18. این کاربر از mohsenking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •