من تو یکی از فرومهای یه چیزی شبیه دستگاه وی سی دی - بزرگ بودش - گه انگار تبدیل HDMI بودش با کیفیت عالی
الیته نمی دونم تبدیل میکرد یا تبدیل میشد![]()
من تو یکی از فرومهای یه چیزی شبیه دستگاه وی سی دی - بزرگ بودش - گه انگار تبدیل HDMI بودش با کیفیت عالی
الیته نمی دونم تبدیل میکرد یا تبدیل میشد![]()
هم كابلش موجود هست :
هم دستگاه كانورترش موجود هست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
با خرید WD TV Live به یک کابل اچ دی ام آی !! نیازمند شده ام شدید....
کابل های سونی که تقلبی شده و تازه نمایندگی هم تقلبی میفروشه ( حداقل توی یزد)
مارک دایو رو هم سایت چاره دیگه نداره، آخرین بار هم از فروشگاه هایپر مارکت تهران گرفتم...
فردا دارم میرم اصفهان و اگه از دوستان اصفهانی کسی هست که بتونه راهنمایی کنه که یک کابل 2 متری خوب HDMI از کجا میتونم تهیه کنم ممنون میشم.
يك توصيه دوستانه برين ويك كابل hdmi دستگاه xbox بگيرين اونهايي كه داخل كارتن خودش هست بينهايت كيفيت خوبي داره و انعطاف پذير
سلام دوست عزیز...
جایی رو میشناسین که بشه خرید آنلاین این کابل رو داشت ؟
از قیمت کابلهای آمریکایی Monster سری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر دارین ؟
یه جایی توی تهران هست که کابل Monster میفروشه ! ولی چون خودم تهران نیستم نمیتونم برم ببینم به چه قیمتی میفروشه ! اینم بگم که کابلهای Monster جزء بهترین و کم نویز ترین کابلهای دنیاست که معمولا امتیازهای بسیار بالایی دارن...
هرکی خواست آدرس پ.خ بده تا آدرس فروشگاه رو بهش بدم...
موفق باشید...![]()
سلام موافقم باهاتون فروشگاه اكوستيك شايد داشته باشه:
تلفن و آدرس فروشگاه آکوستیک
خيابان جمهوري, تقاطع حافظ, پاساژ بزرگمهر( جنب پاساژ علاءالدين) طبقه دوم, پلاك 76
تلفن:66717362-66734936
همراه:09121578709
ممنون دوست عزیز ولی میدونی که اصلا این کابل ها کجا گیر میان؟
کابل مانستر هم چاره داره 91000 تومان تازه گفته 1080i:
کسی سایت یا خرید آنلاین سراغ نداره دایو داشته باشه؟ عجب مکافاتی شده این عقب افتادگی ها ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا به نظرم دارين سخت ميگيرين خيلي از مواقع با يك كابل معمولي هم كارتون راه ميوفته
مثلا همين كابل داخل جعبه XBOX ELITE واقعا جنس خوبي داره از اون هايي كه فروشنده اين دستگاه هستند بخريد
VAN DEN HUL هم هست
همين سايت اكوستيك محصولات حرفه اي داره توي ايران در مورد وسايل HI-FI و HIGH END
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مجدد
ممنونم ، منم هیمن آدرس و شماره تلفن رو دارم ، ولی میترسم یهو قیمت فضایی بگه پای تلفن سکته کنم
صبر کردم تا یکی از کاربرا یه خبری از قیمت بده تا بدونم چطوریاست...
اون کابل توی سایت چاره قدیمیه ! قیمتشم خیلی بالا زده ! این کابلی که مد نظر منه خیلی جدیدتره !
دوستان متنی که توی لینک زیر هست رو بخونین تا متوجه کیفیت بشین:
من آدرس فروشگاه آکوستیک رو از نویسنده وبلاگ بالا گرفتم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه قیمت گرفتین ممنون میشم همینجا اعلام کنین..
موفق باشین...![]()
سلام دوست عزیز...
من یکی رو پیدا کردم که کابل xbox رو میفروشه ! ولی میگه سه مدل دارم ! 15 و 25 و 35 تومنی ! نمیدونم چه فرقی با هم دارند !
به نظر شما اگه اون 35 تومنی 2 متر باشه و اصلی هم باشه ارزش خرید داره ؟
فکر میکنید کیفیتش از کابلهای دایو بیشتر باشه ؟
موفق باشین...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)