خب عزيز دل بايد بياد تو ايران تا قيمتش مشخص بشه ديگه. اگه قيمت جهانيش رو ميخواين ميتونين يه سرچ كوچولو توي نت بكنين.
خب عزيز دل بايد بياد تو ايران تا قيمتش مشخص بشه ديگه. اگه قيمت جهانيش رو ميخواين ميتونين يه سرچ كوچولو توي نت بكنين.
Last edited by afshin b; 01-06-2010 at 17:22.
کاش کابینت همان g20 را انتخاب میکردند برای مدل اسیایی البته نظر همه متفاوت است اما به نظر من کابینت g20 قشنگ تر ازv20 است
سلام
از لحاظ پنل v20 بهتره يا g20.......؟؟؟؟؟
قيمتها هم اگه ميشه لطف كنيد.
پست اول آپدیت شد...
50 اینچش مدل VT20 تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2500 دلار آمریکاس توی ایران احتمالا باید در حدودا 3.2 تا 3.4 میلیون باشه
صفحه ضد انعکاس V20 ـهای آسیایی با مدل G20 اروپایی یکسان هست اینطور که توی متن بعضی ریویوها نوشته شده آنتی رفلکتور VT20 و V20 اروپایی از مدل G20 کمی بهتر عمل میکنه ولی آنتی رفلکتور مدلهای VT20 آسیا با اروپا یکسان هست.
این عکس آنتی رفلکتور G20 رو نشون میده:
محتوای مخفی: عکس
Last edited by *Alucard*; 02-06-2010 at 07:04.
آقا مهدی عزیز یعنی آپسکیل کردن تصاویر (sd/hd) در v20 اکسلنت بوده
من که واقعا کف رفتم آخه خیلیا از پردازش تصاویر sd رو پنلهایه پاناسونیک گله مند بودن
این پنل با همین مشخصات و نمرات وارد ایران میشه؟؟ vt20 چطور؟؟
نمیدونم حتمااز نظر اونها بوده که اینطوری ارزیابی کردن
VT20 با همین مشخصات وارد میشه ولی V20 با مشخصات G20 وارد ایران میشه.
-----------------------------------------------------------------------------------
ریویوی وبسایت Cnet اروپا به پست اول اضافه شد مثل اینکه جدی جدی این پنل یه پدیدس!!!
این ریویو که از v20 گذاشتید مربوط به ورژن اروپایی است یا اسیایی
اگر v20 با این مشخصات که اقا مهدی نوشته وارد بشه ( اپسکیلینگ فوق العاده ) من حتما b690 را می فروشم و v20 میخرم .
ممنون اقا مهدی
سلام تا حالا كسي با اين مشكل برخورد كرده؟
وقتي تصاوير از راست به چپ يا برعكس تو پلاسما پانا حركت ميكنه وپخش ميشه 15 سانت هرسمت(15سانت از راست به مركز و 15 سانت از چپ به مركز ) تصوير كش مياد و از حالت عادي خودش خارج ميشه .البته افراد با نگاه معمولي متوجه نميشن!![]()
من 58v10 دارم ازش کاملا راضی هستم تصویریش عالیه برعکس lcd که یه چیزی شبیه تلویزون هست پلاسماها واقعا تلویزون هستن من قبل خریدن v10 یه مدل 55 اینچی b7000 سامسونگ خریده بودم ولی تصویرش زمین تا آسمون با چیزی که تو نمایندگی نشون میداد فرق داشت حتی رو فیلمای hd ولی v10 یه چیز فوق العاده هستش خریدن پلاسماهای پاناسونیکو به همه توصیه میکنم حیف که من دیگه نمیتونم تا دو سال دیگه حداقل عوض کنم وگرنه حتما یکی از مدلای امسالو خریده بودم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)