driver عزیز ، مثل اینکه دیگه زیاد به فقیر فقرا اهمیت نمیدی. ما همچنان منتظریم
driver عزیز ، مثل اینکه دیگه زیاد به فقیر فقرا اهمیت نمیدی. ما همچنان منتظریم
امیدوارم با این نقاشی افتضاح من متوجه منظور اونها شده باشی
اگه آمپت آمپ خوبی باشه میتونی این کار رو که اونا گفتن انجام بدی
من به این دلیل که آمپم زیاد جالب نبود جواب نگرفتم
یعنی آمپم اصلا به درد نمیخوره!
آمپ رو باید به صورت زیر ببندی :
اگه بازم متوجه نشدی بگو تا دقیق تر بگم
سلام
واي چه شاهكاري كرده اين امير،قراره بفرستيم براي برنامه كودك،تو قسمت نقاشيهاي ارسالي نشون بدن
شوخي كردم
دقيقا درسته.البته حواست باشه آمپ بايد خروجي بالا داشته باشه تو حالت بريج و همينطور بايد جامپر رو هم برداري.
اساتيد بزرگي داره فرومTT![]()
driver عزیز. تا اون جایی که من متوجه شدم شما از دو کانال آمپ فقط منفی ها رو گرفتی و به مثبتها هیچی وصل نیست. در ضمن وقتی ما جامپر رو ورداریم از هر کانال هم به ووفر میره و هم به تیوتر؟ البته با شرمندگی من زیاد از آمپ سر در نمیارم اگه میشه خیلی ساده تر برام توضیح بدین . چون من اینو به یه سیستم بندم نشون دادم زیاد متوجه نشد و فقط گفت تو این کار احتمال سوختن آمپ هست. یه سوال دیگه آمپ من ومیشه اینطوری وصلش کرد؟ قدرتش خوبه؟ پاینده باشید![]()
امیر حسین هستم
الان کامل توضیح میدم
شما ووفر ها رو به صورت بریج نصب کن و جامپر رو کلا بردار
اگه آمپ رو 4 کانال حساب کنیم و مثبت و منفی رو براش در نظر بگیریم به اینصورت میشه که :
سیم مثبتی که از ووفر یکی از 595 ها میاد رو به مثبت کانال اول و سیم منفی که از ووفرش میاد رو به منفی کانال دوم وصل کنیم در اینصورت منفی کانال اول و مثبت کانال دوم خالی میمونه و ووفر رو بریج وصل کردیم
حلا برای تیوترش سیم مثبتی که از مثبت تیوتر میاد رو به مثبت همون کانال اول وصل میکنیم یعنی دقیقا همونجایی که سیم مثبت ووفر وصل شده(به عکس دقت کن) و منفی تیوتر رو به پایه منفی کانال اول آمپ وصل میکنیم یعنی جایی که سیم منفی دیگه ای وصل نیست
این کار رو برای اون یکی 595 هم انجام میدیم
یه خورده به شکل دقت کنی کاملا متوجه میشی و رنگ ها رو هم با دقت نگاه کن
برای آمپ شما که اینطور که خودتون و مشخصاتش میگه مشکلی پیش نمیاد چون آمپ پر قدرتی هست
اگه بازم متوجه نشدی بگو تا بازم توضیح بدم
امیر حسین جان با سلام . من هم پیمان هستم. این دفعه متوجه شدم. صبح میرم سر وقت باندا.فقط دو تا سوال . این کار که به آمپ فشار نمیاره؟ آمپه نسوزه؟ و دیگه اینکه یکی از دوستام که تو کار سیستم بهم پیشنهاد میداد که لیمیتد هارو بفروشم و یه جفت آلپاین وردارم . مدلش یادم رفته ولی rms اش 100 وات بود و طرف میگفت که تیوتر هاش قابل تنظیم.منظور سمت چپ و راست میشه چرخوند و خیلی ازش تعریف میکرد . حالا میخوام بدونم شما یا هر کدوم از دوستان با این باندا تجربه دارین ؟ اصلا آلپاین تو باندم خوبه ؟ بیس و تفکیک صداش چطوره؟ چون من اصلا تا حالا صدای آلپاین رو نشنیدم البته میونم که تو هد یونیت و آمپ خیلی خوبه . پاینده باشید![]()
سلام پيمان جان
جاي نگراني نيست. دقيقا به همون صورت كه امير گفت عمل كن.مدتي باهاش موسيقي گوش بده اگر ديدي صدا به دلت نميشينه بعدا به فكر تعويض باش.
برند آلپاين برند معروفيه.كلا همه محصولاتش خوبه.البته به نظر من تو اسپيكرها ،تايپ S به بالا خصوصا Rكه حرف نداره.من خودم ساب 15 ش رو دارم.
كامپوننتها مخصوصا Type X بسيار SQ و از طراحي و ساخت عالي بهر ميبرن.كراس اوورهاي خيلي خوبي داره و قابليت تفكيك بالائي داره.
موفق باشي
سلام
حمید جان این تاپیک که داره جلو میره
بهتره منم سوال های خودم رو بپرسم
نظرت در مورد 1073 چیه؟
قیمت داری
به احتمال خیلی زیاد تا 1 ماه دیگه یه جوری این 595 ها رو رد کنم بره
اگه به صرفه بود که 1073 میگیرم
اگرم نه 2 جفت تایپ S یا شایدم یه جفت Type R
فقط با توجه به اینکه چی میگیرم باید به فکر یه آمپ مناسب هم باشم
سلام امير جان
1073 عاليه.قيمتش هم خيلي خوب شده.245 بود پارسال،امروز بچه ها برام قيمت گرفتن،200
به نظر من انتخاب مناسبيه.
به نظر من هر چی دوست داری بگیر جز مارشال... اصلا کیفیت نداره...
کنوود هم می تونه یه گزینه خوب باشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)