بيا جيگر اين بازي با فرمت جاره كه سكرت هم جاره. البته ويوتي اسمارته منم جاره ولي اجراش نميكنه. حالا يه امتحان بكن ماروهم در جريان بذار.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بيا جيگر اين بازي با فرمت جاره كه سكرت هم جاره. البته ويوتي اسمارته منم جاره ولي اجراش نميكنه. حالا يه امتحان بكن ماروهم در جريان بذار.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S_ALI_A; 30-03-2010 at 19:21.
نصب میشه اما متاسفانه بازی رو لود نمیکنه.
اي بابا ويوتي اسمارت منم همين مشكلم داره.
---------- Post added at 03:26 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------
شما تاحالا هيچ بازي حركتي نصب كردي كه اجرا بشه؟
---------- Post added at 03:30 AM ---------- Previous post was at 03:26 AM ----------
توي همين سايت بگرد توي تاپيك بازيهاي لمسي و حركتي چندتا ديگه بازي حركتي هست بخش بازيها![]()
سلام.
من وقتی که با KP500-Utils-EN می خوام کار کنم تا وسط کار میره و همه مراحل رو درست انجام میدم ولی مثل عکس زیر میشه نگاه کنید و جون من راهنمایی کنید مشکل کجاست؟
.
.
ببینید گوشی خاموشه و سیم کارت و مموری کارت هم توش نیست
شما فایل kp500.flb رو ریختی تو درایو سی؟
بله مجید جان توی درایو سی هست.شما فایل kp500.flb رو ریختی تو درایو سی؟
مجید جان من منتظرم ها. میشه یک آیدی یاهو بهم بدی کار واجب دارم با شما. اگه نه هم همین کار منو راه بنداز که چرا اینجوری میشه. ممنونشما فایل kp500.flb رو ریختی تو درایو سی؟
خواهشا" یکی کمک کنه دیگه. باور کنید توی کف تم آیفون موندم. یکی بگه این واسه چی اینجوری میشه
یعنی هیچکی اینجا نیست منو راهنمایی کنه؟ بابا یکی بگه مشکل این عکس زیر چیه یگه ؟
.
.
سلام
ببخشید یک مدت بود نبودم.
مشکل شما رو والا نمیدونم چیه.
میگم شما نرم افزارflash usb setup رو نصب کردی؟ اینو نصب نکنی وقتی گوشی خاموش رو با کابل وصل میکنی، گوشی رو نمیشناسه ها!
زمانی هم که دارید با نرم افزار کار میکنید وقتی cust_theme رو مینویسید و اینتر رو میزنید باید بنویسه
port open...plug the phone
send of the sec-pack...
وقتی پورت رو شناسایی کرد باید شما گوشی خاموش رو سریعا به کابل وصل کنی بعد نرم افزار شروع به کار میکنه.
Last edited by majid_sd2009; 08-04-2010 at 17:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)