خداوکیلی هنوز هیچکسی این گوشیو نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چندتا عکس از این گوشی دیدم که رنگه لبه های گوشی پاک شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خداوکیلی هنوز هیچکسی این گوشیو نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چندتا عکس از این گوشی دیدم که رنگه لبه های گوشی پاک شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
داداش این گوشی خیلی وقته که تو مارکته و خیلی ها خریدن....خداوکیلی هنوز هیچکسی این گوشیو نگرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله! اگه دستتون زیاد عرق میکنه،رنگش میره....
با فونت فارسی مشکلی نداره ؟
ارور مرور نمیده ؟
خیر مشکل خاصی برای این گوشی وجود نداره....با فونت فارسی مشکلی نداره ؟
ارور مرور نمیده ؟
من این گوشی 3روز دستم بود.کلی بگم این گوشی دردسر بود.
هیچ طور نشد روتش و دانگرید کنم
یعنی چی؟! این گوشی خیلی راحت روت میشه و رام های زیادی هم براش موجوده....احتمالا مشکل از شما بوده!!من این گوشی 3روز دستم بود.کلی بگم این گوشی دردسر بود.
هیچ طور نشد روتش و دانگرید کنم
من چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم
1. این گوشی با رنگ مشکی تو بازار هست
2. راحت به ورژن 2.2 اپگرید میشه و نسخه 2.3 ممکنه براش بیاد
3. اصلا این گوشی میصرفه بخره یا دیگه قدیمی شده
وقتی میگیم رنگ،برای لجند بیشتر منظور یه نوار خیلی کوچیک تو پشتش هست!!!بدنش کلا الومینیوم و تک رنگه که البته میگم اون درب پشتی به رنگ های مختلف هست!!!بعضی جاها شنیدم که صورتی روش نصب کردن1. این گوشی با رنگ مشکی تو بازار هست
2.2 اره،2.3؟ راستش نمیتونم در مورد 2.3 نظر بدم!!!2. راحت به ورژن 2.2 اپگرید میشه و نسخه 2.3 ممکنه براش بیاد
2.2 رو هم اگه اشتباه نکنم،فقط رام غیر رسمی داره...دقیق یادم نیست!! میگردم و این پست رو ویرایش میکنم...
خوب با توجه به گزینه های جدید تر از همین رنج قیمت،میشه گفت که می ارزه...تازه این گوشی هنوز خیلی از فروشنده ها اسمش رو هم نشنیدن!!!3. اصلا این گوشی میصرفه بخره یا دیگه قدیمی شده
امروز دیدم رام رسمی برای 2.2 که اومده برای رنگ مشکی هم :
میخوام بدونم تو بازارم هست
سلام. چند تا سوال:
این گوشی هم مثل Desire الان صفحش SLCD هست یا نه؟
چرا انقدر بی سر و صدا هست این گوشی؟
قیمتش چنده الان؟
CPU 600 این گوشی در مقابل مثلا Desire خیلی کم میاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)