تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 39 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 388

نام تاپيک: SAMURAI WARIORS2/3/ORACHI

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

جناب اترکتیو(جذاب) علی آقا جواب نمیده شما بگو تو Orachi وقتی توی کلیسا میری میگه باید با دست آهنی آبی در رو بازی کنی اونو از کجا گیر بیارم!!!

2. این کاربر از xeNociDe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

كليسا ؟
    از همون مرحله كه هستي عكس بذار ببينم

4. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كليسا ؟
    از همون مرحله كه هستي عكس بذار ببينم
    آترکتیو جان اون پستمو واسه دریما دیدی راستی شما تا حالا این اسلحه هارو گرفتی سیوشو داری؟
    ممنون

6. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آترکتیو جان اون پستمو واسه دریما دیدی راستی شما تا حالا این اسلحه هارو گرفتی سیوشو داری؟
    ممنون
    آترکتیو خان من همرو رفتم فقط مال کیجی سلاح چهارمو داد چیکارش کنم؟

8. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واست سيوشو ميذارم دارم مي گردم

10. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

من این سامورای واریوس 2 رو خیلی دوست دارم یکسال پیش بازی کردم فقط بازی که من گرفتم کند اجرا میشد که سایت خود بازی یک پچ برای این مشکل بیرون داده بود که اون موقع دانلود کردم ولی چون نسخه من یک بود و پچ بازی رو 1.1 میکرد کرک کار نکرد و هر جای اینترنت رو گشتم اون موقع کرکشو پیدا نکردم با همون حالت کند بازی کردم ولی خیلی قشنگ بود همه کاراکترهاشو باز کردم ازین هوندا خیلی خوشم امد بهترین و قدرتمندترین کاراکتر بازی هست با دو ضربه ادمو ناکار میکرد همچنین Nagamasa Azai هم شخصیت جالبی داشت یک جورای داستانش عشقولانه بود
    نمیدونم سامورایی واریوس 3 امده بازار یا نه ولی الان که این تاپیک رو دیدم برم ببینم کرک این پچ جدید تو اینترنت هست واسه دانلود یا نه دوباره بازی رو نصب کنم سیو بازی رو فکر کنم از یکسال پیش یک جای تو هارد باید داشته باشم البته اگه بتونم تو این هاردم پیدا کنم
    اروچی هم بازی قشنگی بود ولی سامرای جذابتر بود یادمه زمانی که سریال جومونگ تموم شد برخی شرکت ها بازی اروچی رو به نام بازی جومونگ تو بازار میفروختند
    Last edited by rsh; 04-03-2010 at 22:38.

12. 2 کاربر از rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من این سامورای واریوس 2 رو خیلی دوست دارم یکسال پیش بازی کردم فقط بازی که من گرفتم کند اجرا میشد که سایت خود بازی یک پچ برای این مشکل بیرون داده بود که اون موقع دانلود کردم ولی چون نسخه من یک بود و پچ بازی رو 1.2 میکرد کرک کار نکرد و هر جای اینترنت رو گشتم اون موقع کرکشو پیدا نکردم با همون حالت کند بازی کردم ولی خیلی قشنگ بود همه کاراکترهاشو باز کردم ازین هوندا خیلی خوشم امد
    نمیدونم سامورایی واریوس 3 امده بازار یا نه ولی الان که این تاپیک رو دیدم برم ببینم کرک این پچ جدید تو اینترنت هست واسه دانلود یا نه دوباره بازی رو نصب کنم سیو بازی رو فکر کنم از یکسال پیش یک جای تو هارد باید داشته باشم البته اگه بتونم تو این هاردم پیدا کنم
    اروچی هم بازی قشنگی بود ولی سامرای جذابتر بود یادمه زمانی که سریال جومونگ تموم شد برخی شرکت ها بازی اروچی رو به نام بازی جومونگ تو بازار میفروختند
    آره بابا تو قدرت تاداکاتسو شک نکن لوبوموبو رو بیخیال اژدهای سرخم بیخیال فقط تاداکاتسو
    درضمن بهترین نسخه بازی های اینجوری سری سامراییاشه والا پدرمون واسه اوراچی درومد من نمیدونم کی دستم به این لوبو میرسه باخاک یکسانش میکنم!
    این اوراچی تمومی نداره من که خیلی بازیش کردم خسته شدم

14. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض

آره بابا تو قدرت تاداکاتسو شک نکن لوبوموبو رو بیخیال اژدهای سرخم بیخیال فقط تاداکاتسو
    درضمن بهترین نسخه بازی های اینجوری سری سامراییاشه والا پدرمون واسه اوراچی درومد من نمیدونم کی دستم به این لوبو میرسه باخاک یکسانش میکنم!
    این اوراچی تمومی نداره من که خیلی بازیش کردم خسته شدم
    در فرومهای خارجی معمولا لوبو در اروچی رو با هوندا در سری واریوس از نظر قدرت یکی میدونند لوبو هم جالبه در اروچی قبل از ریسس اخر بازی که خود اروچی هست باید این لوبو رو بزنی
    هوندا از نظر قیافه قشنگتره یک دختر هم تو بازی داره که از کاراکترهای قابل بازی هست کلا هوندا طرفدار زیاد داره

16. این کاربر از rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببین من الان یه عکس واست میزارم نیگاه:
    بعد اینو با لوبو مقایسه میکنی؟ ببین خط خونش واسه خودمه 17 سانته خط موسو شم 11سانته این یعنی نهایت قدرت تاداکتتسو

18. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه نه نه نوچ نوچ نوچ...........
    منم الان تو اوراچی جنگ تاداکاتسورو با لوبو دیدم به هیچ عنوان کم نیاورد ولی سلاح لوبو قدرتمنتر از تاداکتسو هست ولی بازم خونشو .....از تاداکاتسو کمتره من با اونی که دوست یوکیمورا بود رنگش سبز بود باترس زیاد رتم جلو دیدم پدر تاداکاتسو درومد ولی آخرشم حدود10درصد از جون لوبو موند شایدم کمتر درضمن قدرت سلاح لوبو اونی که من دیدم 45بید که سلاح وار تایگر تاداکاتسو41بید پس اگه تاداکاتسو تونبوشو بگیره که50بید مال لوبو هم آخریش 50 بید اونجا میشه باهم مقایسشون کرد مثل لرد هیدیوشیو هانزو که جنگ معروفشونو تو قلعه اوئدو دیدیم سلاحاشون یکی بود ولی لرد هیدیوشی مرد
    آترکتیو خان قرار بود زندگی نامه تادا کاتسورو بزاریا درضمن سیوتو یادت نره اون عکسای دریم تدا کاتسورو دیدی؟ خب من الان چطوری بادیگارد گیت بیارم
    اونجا 4دسته از قدرتمندترینا میان که سری اولش کیجیه سری دومش موساشیه سری سومشم کوتارو هست سری آخرشم که ماشا ا... هرچی لرده میریزن سرش خب من خودمو کشتم502 رو بیشتر نتونستم تازه همکارمم نبرده بودم
    راهشو بگو دیگه مردم1
    راستی نمودونی تو این اوراچی چطوری باید این تاداکاتسورو باز کنم؟ باید باکدوم گروه برم گروه سامورایی
    Last edited by Advanced Ali-001; 05-03-2010 at 11:57.

20. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •