تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 39 اولاول ... 45678910111218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 390

نام تاپيک: بحث و بررسی شبکه های اینترنتی دوربرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اینقدر مته به خشخاش نمالین یا نزارین یا همچین چیزی !!!
    اگه بخوان کسی ر و بگیرن شخص اول همین مهرداد خودمونه !!!
    جدا از شوخی ردیابی که میگین با دستگاه در کل یه چیز خنده داریه چون اولا راحت میتونن ببینن که شما عملا دریافتی نداشتی ! خیلی هم کار راحتیه کنتورتون رو نگاه میکنن
    دوما قیماهای پایینتر ماهو ا ره ای هم هست که باید بیشتر بگردید و این ناشی از کمبود اطلاعات شماست
    سوما تا چند روز دیگه این جریانات اخیر بخوابه میخوام شخصا از طریق حقوقی پیگیری کنم ببینم پشت پرده ماجرا چیه اداره اسمشو نبر تا چقدر محدودیت اعمال کرده اگر چیزی نبود قضیه ارسال دیتا هم عملی میشه. گفتم صبر داشته باشید .
    Last edited by KING_DESIGNER; 24-02-2010 at 13:41. دليل: یی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینقدر مته به خشخاش نمالین یا نزارین یا همچین چیزی !!!
    اگه بخوان کسی ر و بگیرن شخص اول همین مهرداد خودمونه !!!
    جدا از شوخی ردیابی که میگین با دستگاه در کل یه چیز خنده داریه چون اولا راحت میتونن ببینن که شما عملا دریافتی نداشتی ! خیلی هم کار راحتیه کنتورتون رو نگاه میکنن
    دوما قیماهای پایینتر ماهو ا ره ای هم هست که باید بیشتر بگردید و این ناشی از کمبود اطلاعات شماست
    سوما تا چند روز دیگه این جریانات اخیر بخوابه میخوام شخصا از طریق حقوقی پیگیری کنم ببینم پشت پرده ماجرا چیه اداره اسمشو نبر تا چقدر محدودیت اعمال کرده اگر چیزی نبود قضیه ارسال دیتا هم عملی میشه. گفتم صبر داشته باشید .
    با سلام
    من اولا براي اينترنت 2 طرفه اين رو گفتم اگه توجه كرده باشيد. دوم اين كه ميتونيد تنظيم كنيد كه يه مقدار ديتا رسيو هم بسه مثلا ديش رو از تو مدار در بياريد و يكم دانلود كنيد پس براي كنتوري كه شما گفتيد راه حل رو گفتم.
    ولي به گفته دوستان اگه بگيرنت 100% جاس و س شناخته خواهي شد پس بايد كمي احتياط كرد و بي گدار به اب نزد تا دردسر نشه.

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا اینترنت دو طرفه که ترنسمیتر لازم داره. Transmitter

و ظاهرا فقط به اینتنرتهای 2 طرفه گیر میدن نه یک طرفه. البته شما که نوشتی 2 طرفه ولی برای بقیه میگم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

امین جان میدونی ما چه مشکلی داریم داداش
    اولا بحث بشقاب پرنده توی این فروم ممنوعه
    دوما نمیشه عکس چهارتا وسیله ابتدایی مثل کارت .... و بشقا بپرنده و مودم مخصوصض و اکانتها و... رو بزاریم
    نمیتونیم تجربه ها رو درست بنویسیم
    از یه ور هم دوباره توی انجمن مشکل بحث 30یا30 رو داریم ونمیتونیم به مخابرات حرف بزنیم
    سر و ته قضیه رو هم دنبال میکنیم میبینیم شیر فلکه اینترنت دست مخابراته حالا با این وضعیتی که دستمون بسته است میگی
    من چه جوری توضیح بدم ؟
    هر کی هم میاد یه چیزی میپرسه دست بسته میپرسه . باید یه جوری بشه که اینجا روشخصی کنیم با این مدیر صحبت ی بکن ببین راه داره یه عضویتی بزاریم که تعداد اعضا مشخص بشه. الان اینترنت افلاین برای خودش یه کنگره تشکیل داده !! توی همین انجمن !! خوب یه طرفه هم که مشکلی نداره میشه یه کاریش کرد. اگه اونجوری بشه که خیلی ماه میشه
    الان من میخوام عکس مناطق تحت پوشش رو بزارم ولی میترسم بیان پاکش کنن. این مشکل حل بشه و به حای کلمه بشقاب پرنده راحت بتونیم حرف بزنیم خیلی خوب میشه.

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ببین آقا من اصلن نفهمیدم هدف شما از این تاپیک چیه . کلن هر کی بخواد میتونه بره اطلاعات لازم رو تو نت بدست بیاره .
    و از هر کی خواست بخره . البته شما هم همینطور . حالا نمی فهمم حرص چی رو می خوری تو ها !؟
    یکی از دلایلش میتونه فروش تجهیزات و اکانت بدست مبارک خودت باشه .
    در ضمن اصلن هم بهت نمیاد تحصیلات عالیه در رشته ی شبکه و ... داشته باشی .
    اینم بگم سر در نمیارم چجوری گذاشتن این تاپیک تا اینجا پیش بره ؟!!!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

ببین آقا من اصلن نفهمیدم هدف شما از این تاپیک چیه . کلن هر کی بخواد میتونه بره اطلاعات لازم رو تو نت بدست بیاره .
    و از هر کی خواست بخره . البته شما هم همینطور . حالا نمی فهمم حرص چی رو می خوری تو ها !؟
    یکی از دلایلش میتونه فروش تجهیزات و اکانت بدست مبارک خودت باشه .
    در ضمن اصلن هم بهت نمیاد تحصیلات عالیه در رشته ی شبکه و ... داشته باشی .
    اینم بگم سر در نمیارم چجوری گذاشتن این تاپیک تا اینجا پیش بره ؟!!!

چه جالب به تو هم اصلا نمي ياد تحصيلات دانشگاهي داشته باشي از لحن صحبت كردنت معلومه

اينكه متوجه هدف اين تاپيك نمي شي مشكل از خودته هدف واضح ست اينكه امثال تو پول خوشون رو نريزن تو جوب آب برن از شركت هاي كلاه بردار سرويس بگيرن بعد بيان از تجربه بدشون تو امضاء بزنن كه از فلان شركت نگير.

چي فكر كردي چرا تاپيك رو گذاشتن تا اينجا پيش بره؟ سطح فكرت رو
    يكم بالا ببر. من انجمن هاي تخصصي زيادي مي شناسم كه مخصوص سرويس هاي EDSL هست و ف ي ل ت ر هم نمي شن و دارن به فعاليتشون ادامه مي دن.

Last edited by mehrdad38; 25-02-2010 at 14:38.

7. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه paymanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا لطفا مودب باشید و احترام خودتون رو نگه دارین. هر کی ناراحته میتونه پست نزنه!

اینجا بحث اینه که 2 طرفه مشکل بوجود میاره یا نه وگرنه 1 طرفه که معلومه نمیتونن کاری بکنن!!!

بعدم بحث قیمتش هست وگرنه معلومه توی نت ریخته یه سرچ بزنی پیدا میکنی.

الان مهرداد یه 2 طرفه با قیمت خیلی ارزون پیدا کرده ولی آدم نمیدونه میتونه اطمینان بکنه یا نه!!

یه مطلب دیگه هم هست و اونم اینه که شما 100% باید از همین دلالای اینجا بخرین چون من با چند تا از شرکتاش مکاتبه کردم و مستقیم نمیفروشن!!

9. این کاربر از paymanonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

آقا لطفا مودب باشید و احترام خودتون رو نگه دارین. هر کی ناراحته میتونه پست نزنه!
    تأیید میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

دوستان صبر داشته باشند تا این چهارشنبه آخر سال هم تموم بشه یه خورده از بار مشکلت اون اداره کاسته بشه خودم شخصا از طریق خقوقی پیگیری میکنم. در مورد توهینهای اون اقا که بدون مدرک و سند صحبت کردند و توهینهایی رو دادند خواهش جواب ندید ارجاغ میدم به مدیریت.
    Last edited by KING_DESIGNER; 25-02-2010 at 23:57. دليل: ی

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه atrociousman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از mehrdad38 عزيز و KING_DESIGNER عزيز تشكر ميكنم .

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــ

1-دوستان تا اونجا كه من متوجه شدم تجهيزات براي يك طرفه حدود 70 در مياد و براي دو طرفه حدود 150 ! درسته؟
    2-خب براي مثال اگر ما براي سند كردن از سرويس 128 يا بالاتر استفاده كنيم ، سرعت سند بيشتري نسبت به زماني كه از 64 استفاده ميكنيم ، بدست نمياريم ؟؟ (منظور سرعت پينگ هم هست)
    3-اگر ما براي مثال از سرويس 64 براي سند استفاده كنيم ، چطور ميتونيم جلوي ريسيو كردن سرويس مذكور رو بگيريم (يعني چطور مختص سند كردن بشه )؟؟؟ آيا برنامه خاصي داره ؟!؟

من خيلي مشتاقم چون من از سرويس نامحدود سپنتا 128 استفاده ميكنم (ماهانه 30 تومان) و پينگ در حد افتضاح حدود 400 ميلي هست ، اينجاست كه به خودم ميگم مگه دور از جونه شما الاغم ، پينگ 200 ميلي بيشتر شه ولي سرعت دانلودم در حد خودم ( يعني الاغ) بره بالا :دي - درست نميگم!!

14. این کاربر از atrociousman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •