تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 119

نام تاپيک: Wireless - Wimax / شهر اهواز

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان عزیز

در نظر داشته باشید تبلیغات طبق قوانین انجمن ممنوع است. پستهای تبلیغاتی حذف شدند و در صورت تکرار برخورد میشه
    در ضمن این انجمن 5 مدیر و همکار داره که هر کدومشون وقت زیادی رو برای اینجا صرف میکنند. اما تعداد تاپیکها زیاد هست و ما به تنهایی نمیرسیم که به تک تک پستها رسیدگی کنیم

پس به جای اینکه در این تاپیک گلایه کنید که مدیر نداریم بهتره که با تیم مدیریت همکاری کنید تا بتونیم جلوی به انحراف کشیده شدن تاپیکها رو بگیریم. کاربرد این دکمه همینه! کافی بود یکی از کاربران یه بار اینو ارسال میکرد تا با به وضع تاپیک رسیدگی میشد!

در ضمن لطفاً از پستهایی که خلاف قوانین انجمن هستند نقل قول نکنید چون در اون صورت پست شما هم به همون اندازه خلاف قوانین خواهد بود و حذف خواهد شد

موفق باشید

2. 2 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yaqobmobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

من از شرکت طپش گرفتم 128 2gig ماهی 14 تومان...سرعتشم خوبه...راضی هستیم

4. این کاربر از yaqobmobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیزهیچ شرکتی نمیزاره شمابرای یک ماه 20گیگ دانلود داشته باشیدوبه دلایل مختلفی این کیفیت راازشما میگیره وگرنه 20گیگ حجم کمی نیست که یک شرکت اون هم برای یک یوزراین مقدارحجم روقراربده منوقتی که باشرکت نیمادبودم ماهی حدود27الی 30گیگ رودانلودکمیکردم اون هم باسرعت 256 که حدودا 33 الی 36 کیلوبایت دانلودداشتم والان که دارم ازابتکارمیگیرم وپینگ 4.2.2.4 من خیلی کیفیت خوبی نشان میده باسرعت 512 64 کیاو دانلود دارم

آقای تمیمی واقعا که شما اصلا معلوم نیست که کارمند ابتکار نتی!!!!

من کیانپارس میشینم.. و الان 3 سال هست که دارم از راصد مارال اشتراک میگیرم...
    به دکلشون توی کیانپارس(برج) وصل میشم...باید بگم که تنها بدی راصد پشتیبانیش بود!!! که اونو الان 1 هفته ایی میشه درستش کردن(حتی وقتی از دکلشون ایراد میگیرم نمیگه اشکال از شماست یا ... یادداشت میکنه و ترتیب اثر میده ولی قبلا افتضاح بود پشتیبانی...یه دختر بیسوادی رو گذاشته بودن پشتیبانی کنه!)....
    قیمتاش یکم گرونه....مثلا من 128 5 گیگ گرفتم ماهی 29 تومن( سرویس های محدود سرعتشون رو 2برابر میدن!) یعنی من سرعتم 32 هست....با اینکه نانو 2 دارم!! ولی خدایی سرعتم کمتر 30 نمیشه! برای دانلود که همون 32 رو میده Stable.
    قیمت های وایمکس رو که دیدم هوس کردم بگیرم ولی دیدم بچه ها میگن بعضی جاها مشکل سرعت و ...داره برای همین ریسک نمیکنم و یه مقدار بیشتر پول میدم ولی پینگم در عوض خیلی پایینه!
    ( من کانتر استرایک رو آنلاین بازی میکنم(الان 1 سالی میشه) و مشکلی ندارم....برای مثال سرور مستر گیم پینگم بین 35-50 هستش..سرورهای جنوبی مثل ماتریس نت و... که پینگم زیر 20 هست!
    اینم اسکرین شات هاش :
    در جواب آقای تمیمی هم باید بگم که اگر اکانت نامحدود راصد رو بگیری هرچقدر هم دانلود کنی هیچ اعتراضی نمیبینی و کیفیت خطت هم بهیچ وجه پایین نمیاد...گرون بودن اکانتش این مسئله رو براحتی توجیه میکنه! (128 نامحدود ماهیانه 30 تومن)(256 نامحدود ماهیانه 60 تومن!! )

سلام به دوستان گل اهوازی

من ساکن منطقه گلستانم(خیابان اصفهان) و خطم هم فیبر نوری است

پس ای دی اس ال رو باید بیخیال شم دیگه؟؟

به نظر شما وایمکس ایرانسل بگیرم یا مبین نت؟
    یا اصلا وایرلس ای اس پی های معتبر سطح شهر؟

پ.ن:
    بیشترین چیزی که برای من اهمیت داره پینگ خوبه!بعدش هم قیمت و پشتیبانی خوب
    بازم میگم جون برای بازی انلاین میخوام پینگ برام مهمه

پ.ن2
    راستی توی سایت ایرانسل نوشته میشه از روتر استفاده کرد

در اونجا منظورش از روتر چیه؟
    چون خوده روتر میدونم چیه اما منظورش رو نمیفهمم

بعدش چند مثال اورده که اسم مودمن ظاهرا

با تشکر از دوستان اهوازی

در جواب شما باید بگم که نیماد روی خطوط فیبر نوری ADSL میده! شما اونجا مراجعه کن...و واقعااااا دنبال ADSL باش!!!! چون قیمتش بصرفه تره!!
    اگر دیگه نتونستی adsl بگیری به نظر من گلستان راصد خیلی خوبه...من داداشم اونجاس..براش یه نانو 5 بردم وصل کردم و از راصد داره میگیره خیلی راضیه .... خودمم که پینگشو تست کردم مثل دکل کیانپارس بود حتی بهتر!!!!! دکلش هم روی دزآب هست..موفق باشی

داره خودمونی میشه mmkashavarz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    اینم تست امروز
    شاتل 128 اکو خیابان امام

داره خودمونی میشه Mehdi Tamimi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان گلم مدتی بودنمیتونستم بیام ونظرات وپیشنهادات روبخونم دوستان دروسته قیمت توی این دوره زمانه خیلی مهمه ولی مهمتر اینه که کیفیت چی باشه پس نظرات وپیشنهادات روبه کیفیت البته قیمتهارا مدنظر بگیریدمن هنوزازابتکارنت سرویس میگیرم وحیلی هم راضیم مثل اینکه دوستان به طرزپیشنهادات بنده شکایتهایی داشته اندولی خدایش من هیچچچچچ نسبتی با این شرکت ندارم حاضرم قسم بخورم من فقط پیشنهاد دادم تبلیغ نکردم وقصد تبلیغ نداشتم تمامی شرکتهایی که اینترنت بیسیم ارایه میدن هرکدام به شکلی مشکلاتی هم دارن سیستم بیسیم همیشه دچارچنین مشکلاتی بوده من adsl ازابتکارنت نگرفته ام که بخوام پسشنهادی بدم بحث بنده فقط وفقط اینترنت بیسیم است

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام.
    میخوام از اینترنت مهر که نماینده شرکت آذرخش هست (به گفته خودشون). وایرلس بگیرم. به نظرتون چطوره؟ کسی استفاده کرده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.
    میخوام از اینترنت مهر که نماینده شرکت آذرخش هست (به گفته خودشون). وایرلس بگیرم. به نظرتون چطوره؟ کسی استفاده کرده؟
    درود
    شنیدم بد نیست خوبه

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از این وایرلس شرکت راصد مارال آوا جنوب() کسی میتونه تست بزاره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

این هم شمارهای جدیدابتکارنت 06113378480/06113378482وضمنا من یکی ازمشتریهای این شرکت هستم وتااین حدازاین شرکت راضی هستم که خودم بدون اینکه این شرکت ازمن درخواست این کار روکنه خودم این کار روانجام دادم وهیچ نسبتی با مدیران این شرکت هم ندارم من مهدی تمیمی ومدیر شرکت خانم سعدی

---------- Post added at 12:46 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------

تعرفهای این شرکت عبارتند از 128 17000 3گیگ 256 35000 5گیگ که درصورت تماس قابل معاوضه هم هست

---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:46 AM ----------

ضمنا بیشترین مکانهای اهواز رو هم ساپورت میکنه

شما که 60 تا تبلیغ این شرکتو میکنید.قبلا هم دوستای دیگه ای گفته بودن کارمند همونجایید
    اتفاقا اصلا هم کیفیت خوبی نداره و پشتیبانیشم اصلا خوب نیست.چرا دروغ میگی؟

12. این کاربر از Gamexland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان یکی از بچه ها دیروز رفت و میگفت وایرلس گرفته بیسیم 45 ت ؟ ! از پارس آنلاین یعنی تجهیزات انقدر ارزون شده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •