تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 17 اولاول ... 456789101112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 170

نام تاپيک: تاپیک مخصوص creative zenxfi 2

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان شاید یادشون باشه چند ماه قبل یه Zen 2 G گرفتم 95 تومن ولی حالا بد جوری تو خط X Fi2 رفتم.

دوستان قیمت در حال حاضر (هر دو گارانتی) همون 154 و 190 تومنه؟ من احتمالا مثل Zen با گارانتی رایان بدر بخرم.
    در مورد اینکه چرا یه دفعه همه اومدن تو خط xfi2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحی داده ام .. اگه دوست داشتی بخون.. قصدم این نیست که بگم "کار بدیه" و اتفاقاً خیلی هم خوبه که همه بیان دنبال مدلهای باکیفیت... صرفاً میخوام فاکتورهای موثر در این قضیه رو مطرح کنم...

بهرحال شاید یه نفر مایه داره! .. به ما چه! ..

//

بله- حدود قیمتش همینه که گفتی برای 8 و 16 گیگ.
    سلام

من هم امروز خریدم با گارانتی سیب زرد که دوستمون هم قبل من خریده ظاهرا گارانتی رایان بدر به هر حال ...

دوست عزیز من فایلی که گرفتم اینه اسمش ZENX-Fi2_PCFW_L22_1_11_01 حدود 40 مگابایت حجم داره خودشه یا نه .

دوست محترم لطف می کنی نحوه آپدیتش رو بیشتر توضیح بدی مثلا در خودش می شه اجراش کرد یا باید حتما وصل به دستگاه باشه و در کدوم پوشه باید اجراش کنیم یا اصلا نیاز به پوشه نیست .

دوست عزیز و بزرگوار توضیح بدی خیلیا استفاده خواهن برد مثل من زیادن هیچ سر در نمی یارن .

راستی همراش شارژر نبود شما یه شارژر خوب چی توصیه می کنی من تو بازار گشتی زدم اکثرا می گفتن فقط سونی داره اون هم 20 هزار تومن شما این مارک رو توصیه می کنید یا مارکهای دیگه هم هستن بهترو یا خوب و ارزانتر ...

منتظر یاری سبزتان هستیم .

دستتون درد نکنه .
    در مورد آپدیت firmware : روش اش رو که توضیح دادم دوست خوبم.. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن(که شما ظاهرا دانلود کردی؛ درسته؟ .. نسخه 1_10_04 هدف ماست)-- دستگاهت رو وصل کن به PC -- اون فایل رو اجرا کن -- دستوراتی که میاد رو دنبال کن -- خلاص!

* قبلش اگه چیزی روی پلیرت داری که واسه ات مهمه یا کپی ازش بگیر روی PC .. چون اغلب پاک میشه بعد از آپدیت.

//

مدلهای پلیر اندکی شارژر همراهشون دارن.. اینها هم اغلب مدلهای گرون قیمت هستند (300 تومن به بالا).. حالا هر مارکی که میخواد باشه...

بهرحال حدود قیمت یه شارژر کریتیو هم 20 تومنه.. اگه میخوای شارژر بگیری براش از مارک خودش بگیر..

البته توصیه من اینه که بذاری یه چند هفته بگذره، بعد تصمیم بگیری در مورد خرید وسایل جانبی مثل شارژر...

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

در مورد اینکه چرا یه دفعه همه اومدن تو خط xfi2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه توضیحی داده ام .. اگه دوست داشتی بخون.. قصدم این نیست که بگم "کار بدیه" و اتفاقاً خیلی هم خوبه که همه بیان دنبال مدلهای باکیفیت... صرفاً میخوام فاکتورهای موثر در این قضیه رو مطرح کنم...

بهرحال شاید یه نفر مایه داره! .. به ما چه! ..

//

بله- حدود قیمتش همینه که گفتی برای 8 و 16 گیگ.
    اتفاقا تشخیص به جایی هست.

آیا میتونین یه مقایسه ای هم بین کیفیت xfi2 و مدلهای قبلی (مثلا همین Zen) بکنین؟ (فقط پلییر بحث هدست و... نه)
    اگه اشتباه نکنم تفاوت قیمت 8 g دو پلییر Zen و Xfi2 فاحش نیست (20 تومن) 16 g هم تفاوت زیادی نمیکنه.

داره خودمونی میشه ali_ir_bsd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران زمین

پيش فرض

در مورد آپدیت firmware : روش اش رو که توضیح دادم دوست خوبم.. این فایل رو دانلود کن(که شما ظاهرا دانلود کردی؛ درسته؟ .. نسخه 1_10_04 هدف ماست)-- دستگاهت رو وصل کن به PC -- اون فایل رو اجرا کن -- دستوراتی که میاد رو دنبال کن -- خلاص!

* قبلش اگه چیزی روی پلیرت داری که واسه ات مهمه یا کپی ازش بگیر روی PC .. چون اغلب پاک میشه بعد از آپدیت.

//

مدلهای پلیر اندکی شارژر همراهشون دارن.. اینها هم اغلب مدلهای گرون قیمت هستند (300 تومن به بالا).. حالا هر مارکی که میخواد باشه...

بهرحال حدود قیمت یه شارژر کریتیو هم 20 تومنه.. اگه میخوای شارژر بگیری براش از مارک خودش بگیر..

البته توصیه من اینه که بذاری یه چند هفته بگذره، بعد تصمیم بگیری در مورد خرید وسایل جانبی مثل شارژر...

جناب دوست عزیز seymour جان ممنون از لطفتون متشکرم .

همانطور که فرمودید فعلا در رابطه با شارژر عجله نمی کنم دستت درد نکنه .

بابت اون آپدیت هم ممنون از توضحیتون .

باز هم از این راهنمایی فرمودید سپاسگذارم موفق باشید .

5. این کاربر از ali_ir_bsd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اتفاقا تشخیص به جایی هست.

آیا میتونین یه مقایسه ای هم بین کیفیت xfi2 و مدلهای قبلی (مثلا همین Zen) بکنین؟ (فقط پلییر بحث هدست و... نه)
    اگه اشتباه نکنم تفاوت قیمت 8 g دو پلییر Zen و Xfi2 فاحش نیست (20 تومن) 16 g هم تفاوت زیادی نمیکنه.
    تفاوت قیمتشون حدود 30-35 تومنه ... 8 گیگ این 150 و 8 گیگ اون 120 تومنه حدوداً.

از نظر کیفیت صدا مقایسه بشن یعنی؟ ...

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا من الان یه کلیپ ریختم تو pmp که حجمش 50 mb بود الان روشن میشه تو صفحه ی اولی که وقتی از کامپیوتر کشیدمش بیرون ایستاده یعنی صفحه ای که نوشته rebuilding... یه 20 دقیقه ای هست که روش گیر کرده و نه خاموش میشه نه به کامپیوتر وصل میشه چی کار کنم ..................؟(لطفا زود جواب بدیدن)

داره خودمونی میشه kian00sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

reset کردم درست
    راستی reset کردم دستگاه اسیب نمیبینه؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

reset کردم درست
    راستی reset کردم دستگاه اسیب نمیبینه؟
    فکر نمیکنم ریست آسیبی برسونه البته همیشه افراط در چیزی موجب زیان هستش

10. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hooligan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

12

منم آخرش بعد از این همه دودلی و شک داشتن xfi2 خریدم و چند تا سوال داشتمRSS-CONTACTS-TASKS این قسمتا توی PMP چین و بدر چی میخورن؟و تنضیمات X-FI هم برای چیه؟راستی وقتی آهنگ گوش میدم صفحه ی نمایشش خاموش نمیشه هیچ راهی نداره خاموش شه تا شارژ کمتری مصرف بشه؟ممنون
    Last edited by hooligan; 24-02-2010 at 16:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منم آخرش بعد از این همه دودلی و شک داشتن xfi2 خریدم و چند تا سوال داشتمRSS-CONTACTS-TASKS این قسمتا توی PMP چین و بدر چی میخورن؟و تنضیمات X-FI هم برای چیه؟راستی وقتی آهنگ گوش میدم صفحه ی نمایشش خاموش نمیشه هیچ راهی نداره خاموش شه تا شارژ کمتری مصرف بشه؟ممنون
    مبارکه... من معمولاً وقتی شک دارم سر یه خریدی، کلاً خریدم رو از چند روز تا هفته عقب میندازم... ایشالا شما پشیمون نشی.

//

rss : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده ام. (پاراگراف دوم)

tasks و contacts : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده ام که اساساً چی هستند و چقدر بدرد میخورن (پاراگراف اول و دوم).. خلاصه اش اینه که باید از outlook اینا رو بریزی توی دستگاهت... با توجه به اینکه عده خیلی کمی با Outlook کار می کنن و اصولاً هم عده خیلی کمی از این قابلیت حتی در موبایل شون استفاده میکنن چندان نیاز نمیشه.

//

xfi : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده ام که xfi اساساً چی کار می کنه و کارآیی اش چقدره و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیحی داده ام..

مطالعه بیشتر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

//

صرفه جویی در باتری: دستگاه رو ببر روی حالت hold (همون دکمه on/off رو به جهت مقابل ببر) ... اصطلاحاً دستگاه قفل میشه... ضمناً اگه قصد نداری از پخش ویدئوش استفاده کنی، روشنایی دستگاه رو از قسمت تنظیمات بیار پایین..

13. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

تفاوت قیمتشون حدود 30-35 تومنه ... 8 گیگ این 150 و 8 گیگ اون 120 تومنه حدوداً.

از نظر کیفیت صدا مقایسه بشن یعنی؟ ...
    اصولا اگه قابلیتهای دیگه رو کنار بزاریم، کیفیت صدا به نظر من نباید زیاد فرق کنه. شاید هم من اشتباه میکنم.

اگه بشه از نظر میفیت صدا یه مقایسه بکنید ( Zen , Xfi2)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •