ایرانسل اینجا هم خرابه.جالبه بعد میان میگن اشکالات فنی بوده.فکر میکنند ما هم بلانسبت مثل خودشون گوشهامون درازه باور میکنیم
ایرانسل اینجا هم خرابه.جالبه بعد میان میگن اشکالات فنی بوده.فکر میکنند ما هم بلانسبت مثل خودشون گوشهامون درازه باور میکنیم
عجب مملکت جالبی...تکیم تو دنیا به خدا![]()
فکر کنم شنبه درست بشه اگر مخابرات بخواهد !
وجداناً از پیشرفت دانشمندان جوان کشور حال می کنید؟؟!!! می بینید چه قدر پیشرفت کردن که حتی پیام کوتاه را هم محدود می کنن؟؟ تو برنامه نود آقای فردوسی پور گفن اصلاً همچین سیستم پیشرفته ای هنوز وجود نداره که بشه یک لغت خاص رو محدود کرد اما امروز می بینیم که هست!! به هر حال امیدوارم خدا خودش اگر واقعاً وجود داره همه این ماجراها را ببینه و خودش یک راهی برامون پیدا کنه!! تنها چیزی که می تونیم بخوایم همینه و تنها کسی که میشه ازش درخواست کرد فقط خداست
آقا یکی یه مسیج نتر به من بگه بشه اس ام اس زد
شیرازم
همش محدوده و نمیفرسته
نه عزیز جان ، عادل فرمود که هنوز هیچ سیستمی اختراع نشده که شما مثلا گزینه 3 رو بفرستید ، در بین راه عوض بشه و بشه گزینه 1 !
اینو در جواب اونایی گفت که میگفتن 3 رو میفرستادیم ، 1 خونده میشد
پیلترینگ مسیج که دیگه برای برادرا مثل آب خوردنه
اگه ایرانسلی هستی ، همونطور که چند صفحه پیش گفتم، فقط این دو تا کار میکنه:نوشته شده توسط آرنولد بابام زینگر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
989350001400+
00989350001400
بقیه مسیج سنترا بسته شده
Last edited by Mahdi.p30; 10-02-2010 at 12:54.
تا سه شنبه شاید درست بشه!!!فکر کنم شنبه درست بشه اگر مخابرات بخواهد !
اس ام اس و اینترنت ایرانسل پرید
متشکریم از برادران ، دستشون درد نکنه ، خیال ما رو راحت کردن!![]()
فقط پول یامفت بدیم به برادرا تا حاشو ببرن!
گوشمون که درازه اگه نبود!همه با هم 1هفته sms و تعطیل میکردن!تا حال اینام جا بیاد!کم مونده بیان اب و برق و گاز و
دستشویی رو ببندن!اه
سلام
رضا جان مطمئن باش اگه همين جوري پيش بره هوا رو هم قطع ميكنند چه برسه به آب و برق و....
Last edited by yahosein110; 11-02-2010 at 14:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)