تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 296 اولاول ... 4567891011121858108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان اگه میشه زودتر شروع کن چون به شدت من الان بیکارم من حاظرم حتی تیمهایی مثل استوک سیتی یا بارنلی یا ولورهمتون یا هال سیتی رو بردارم ولی امشب شروع بشه
    راستی به نظر من از تیمهایی مثل چلسی اگه مثلا 7 درصد کم کردی از تاتنهام و منچستر سیتی هم حدود 4 تا5 درصد کم کن و از تیمهایی مثل اورتون و آستون ویلا و... میتونی 1 درصد کم کنی یا اصلا کم نکنی.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان اگه میشه زودتر شروع کن چون به شدت من الان بیکارم من حاظرم حتی تیمهایی مثل استوک سیتی یا بارنلی یا ولورهمتون یا هال سیتی رو بردارم ولی امشب شروع بشه
    راستی به نظر من از تیمهایی مثل چلسی اگه مثلا 7 درصد کم کردی از تاتنهام و منچستر سیتی هم حدود 4 تا5 درصد کم کن و از تیمهایی مثل اورتون و آستون ویلا و... میتونی 1 درصد کم کنی یا اصلا کم نکنی.
    وحید جان من الان دارم برای حل کردن مشکل نسخه های متفاوت آپشن فایلها فکر میکنم . منچستر سیتی رو 5 واحد کم میکنم بقیه تیمها به اندازه کافی ضعیف هستن احتیاج به کم کردن زورشون نیست .

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

آقا از کجا بفهمم که چه پچی روی بازیم نصبه ؟ راستی بازی رو از داخل آپدیت کردم آیا ربطی داره یا نه ؟
    آقایون بلاخره من چه گلی به سرم بگیرم . لــــطــــفــــا مرا براهنمائید .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه منم تاتنهامو رزرو کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من الان متوجه شدم جریان چیه پچ 1.3 کونامی کیت سرور رو از کار نمیدازه بلکه بعضی از پچ های داخل کیت سرور اجرا نمیشن مثلا لوگوها چون احتمالا متناسب با این پچ نیستن خب این مشکلی نیست میشه حلش کرد .

آقایون بلاخره من چه گلی به سرم بگیرم . لــــطــــفــــا مرا براهنمائید .
    شما به این سوالات جواب بده تا مشکلات شما برای لیگی که میخوایم راه بندازیم حل بشه .
    شما از کیت سرور استفاده میکنی ؟ اگه استفاده میکنی پچ های داخل کیت سرور شما مثلا آرم باشگاهها , لوگوها و بقیه موارد کار میکنن ؟
    شما از کدوم نسخه کرک بازی استفاده میکنی ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان پس شما چلسی رو بردار من هم اورتون رو برمی دارم.حالا چند نفر شدیم؟
    راستی میگم یه قاون بذاریم که مثلا یکی یه مشکل وسط لیگ براش پیش اومد و نتونست ادامه بده مثلا موقتا به یه نفر دیگه واگذار کنه نظرت چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بله من از کیت سرور استفاده میکنم. - آره , آرم باشگا هها لوگو ها و . . . کار میکنن (البته وقتی آپشن فایل شما رو وارد کردم اسامی تیمهای انگلیس به حالت اول برگشت مثل Arsenal »»» NORTH LONDON ) . - کرک رو نمی دونم کدوم نسخش هستش ( از کجا باید فهمید؟ )

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان پس شما چلسی رو بردار من هم اورتون رو برمی دارم.حالا چند نفر شدیم؟
    راستی میگم یه قاون بذاریم که مثلا یکی یه مشکل وسط لیگ براش پیش اومد و نتونست ادامه بده مثلا موقتا به یه نفر دیگه واگذار کنه نظرت چیه؟
    ممنون وحید جان باشه منم اینو ور میدارم . میگم عکس آواتورتو هم عوض کردی انگار برای قهرمانی توی لیگ حسابی مصممی .

بله من از کیت سرور استفاده میکنم. - آره , آرم باشگا هها لوگو ها و . . . کار میکنن (البته وقتی آپشن فایل شما رو وارد کردم اسامی تیمهای انگلیس به حالت اول برگشت مثل Arsenal »»» NORTH LONDON ) . - کرک رو نمی دونم کدوم نسخش هستش ( از کجا باید فهمید؟ )
    شما اگه چند ثانیه موس رو روی کرک نگه داری یک پنچره کوچیک باز میشه که مشخصات فایل رو توش نوشته .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون وحید جان باشه منم اینو ور میدارم . میگم عکس آواتورتو هم عوض کردی انگار برای قهرمانی توی لیگ حسابی مصممی .
    نه بابا وقتی شما هستی دیگه ما به فکر قهرمانی نیستیم دسته یک نرم شانس اوردم

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

شما اگه چند ثانیه موس رو روی کرک نگه داری یک پنچره کوچیک باز میشه که مشخصات فایل رو توش نوشته .
    نسخه 1.0.0.0

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •