دروود
برای من گه گاهی با مشکل روبرو می شود اما روی هم رفته می توانم استفاده نمایم.
دروود
برای من گه گاهی با مشکل روبرو می شود اما روی هم رفته می توانم استفاده نمایم.
دیشب به راحتی باز میشد. صبح خیر. حالا گاهی آره گاهی خیر. اما با اومدن جیمیل باز باید منتظر فیلتر شدن همیشگی جیمیل بود که البته کاری فوق العاده احمقانه خواهد بود چون که........
آخه چرا اینجوری میکنن؟
به ایمیله ملت هم کار دارن
الان که برای من باز نمیشه فقط با هزار جور قسم دادن میتونم به قسمت Basic HTML وارد بشم، ظهر راحت باز می شد . کلا بعید میدونم جیمیل را حذف فیزیکی ! کنند .
من چند وقت پیش شنیده بودم اگر تا 6 ماه وارد Gmail نشین گوگل اون اکانت رو باطل میکنه آیا این حقیقت داره؟
مطمئنا این کارشون فقط باعث تنفر مردم از ایمیل ملی میشه و بس. من که با این کارشون حاظرم به ناامن ترین سرویس ایمیل دنیا پناه ببرم اما هرگز و تا ابد حتی به ایمیل ملی فکرم نکنم. یه همچین متنی هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشتم. شما هم همین کارو بکنین. باید بدونن که با این کارشون در اصل دارن ایمیل ملی رو از اعتبار و آبرو میندازن. در ضمن این پست رو هم بخونین:
بیانیه رسمی گوگل در مورد قطع دسترسی به جی میل در ایران
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمن تبریک یوم الله 22 بهمن و حماسه مردمی از برادرای عرزشی همیشه در صحنه و اهل بیت خواهش میکنم دیگه جی میل رو باز کنین ملت کار دارن بابا !!!
اینقدر به حرف این یارو دامن نزنید ، یه چرتی گفته برای خودش ، جیمیل و گوگل که حذف شدنی نیستن
اینا خودشونم به گوگل احتیاج دارن!
ایمیل ملی چند کیلوهه؟؟
دانلود فیلم رو هم که محدود کردن ، کم مونده دیگه فیلم ملی هم بذارن
مثلا اخراجیهای 1 و 2 و 3 و 4 ........![]()
دروود
همچنان برایمن باز است!نمی دونم چرا برای دوستان بسته،آقا نوبتی من براتون چک میی کنم اگه خوستید،وایسد تو صف![]()
دیگه دارم دیوووووووووووووونه میشم الان چند روز میشه نتونستم برم به میلم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)