تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 97

نام تاپيک: یه سیستم در حد 500 الی 600 فقط کیس

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

2 تومنه اختلافشون اغلب .
    تهران قیمت وسترن 320 گیگ حدود 40 الی 47 تومنه متغیره که این بستگی به مدلی داره که گیر آدم بیادتازه اونم اگه کاویر بلک گیر بیاد.فکر کنم شما منظورتون برند های دیگه باشه چون وضعیت وسترن تو تهران فرق داره و محبوبیتش زیاده.

حالا اگه اختلاف قیمت هم 2 تومن باشه که چه بدتر

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تهران قیمت وسترن 320 گیگ حدود 40 الی 47 تومنه متغیره که این بستگی به مدلی داره که گیر آدم بیادتازه اونم اگه کاویر بلک گیر بیاد.فکر کنم شما منظورتون برند های دیگه باشه چون وضعیت وسترن تو تهران فرق داره و محبوبیتش زیاده.
    آره منظورم سامسونگ و سیگیت بود .
    حالا اگه اختلاف قیمت هم 2 تومن باشه که چه بدتر

آخر فروم باز dimah2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

پس برا رم ۳ حالت وجود داره
    1. بودجه داشتم ۴ گیگ کرسیر
    2. بودجه نداشتم 2 گیگ کرسیر
    3. نیمچه بودجه داشتم ۴ گیگ او سی زد

بعد یه سوال تستر چی بید ؟

احتمالا یه تعداد از قطعات رو از پاساژ ولیعصر بگیرم (چون اونجا مناسب تر بود)

الان سیستم دستم نیست اطلاعات دقیق بدم ولی اینا چیزایی هستن که یادمه
    1. مین گیگا
    2.سی پی یو اینتل 1.6 (یه اصطلاحی هم داشت یادم نیست )
    3.هارد ۴۰
    4. رم 512 نمی دونم ولی sdr هستش (مال اهل بوق)
    5. گرافیک 32 (یه 256 هم دارم که جدا می فروشمش)
    6. cd rom اگه شد بهش دی وی دی نمی دم
    7. مانیتور 17 فلت ایسر

کل سیستم مال 2002 هستش ،‌ شرکت ایزایران (یه ماشین حساب پیشرفته دی: )

داشتیم در باره خریدن سییتم صحبت می کردیم ،‌یهو گفت کل سیستم قبلیتو خریدارم ،‌ من گفتم باش سر قیمتس توافق میکنیم ، یکی اومد گفت ۱۰۰ خوبه دیگه ۱۰۰ بهش بده
    ۱۰۰ گیر کرد بهش
    نمی دونم خوبه یا نه

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

در مورد قطعات هم گفتم.حالا چه بازار رضا یا ایران....هر جا ارزونتر بود بگیر.

ببین تو پاساژ ایران یه مغازه هایی هستند که فقط کار تست رو انجام میدن و قطعات تست تو مغازشون با مانیتور دارن و هر قطعه ای داشته باشی برات تست سلامت میگیره و مچ بودن قطعات برات کاملا مشخص میشه....منظورم رم ها هستند که با مین کاملا مچ هستند که اینم یه احتمال ضعیفه ولی از محکم کاری عیب نمیکنه.بعضی رم ها هستند که رو بعضی مین ها بازی در میارن.تازه رم کورسیر فکر کنم تنها رمیه که کانفلکتش با مین از همه کمتر باشه و مچ بودنش بیشتر ولی با این حال باید احتیاط کرد و اینکه از سالم بودن قطعات کاملا مطمئن بشی و این همه راه دوباره بر نگردی بازار.وقتی همه رو گرفتی برو و بده به یکی از اونها برات تست بزنن.
    آدرس یکیشون که یادم مونده رو با PM بهت میدم.

در مورد رم هم با این اوضاع که دیدم سمت او سی زد نری بهتره.مثل اینکه قضیه ی تحریم جدیه.
    اگه تونستی 4 گیگ کورسیر 1600 رو بگیری محشر میشه.یعنی بگم سیستم دیگه آخرش میشه و تا سال ها خیالت راحت باشه که کم نمیاره.کم کم 4 تا 5 سال.چون کاربرد گیم هم که زیاد نداری بیشتر برات میمونه.اگه اوضاع بیریخته یه پیشنهاد دیگه هم میتونم بدم که نری 2 گیگ 1600 بخری و بعدا 2 گیگ دیگه اضافه کنی.اونم اینکه میتونی از رم کورسیر با فرکانس 1333 استفاده کنی CORSAIR XMS3 DHX 4GB DDR3 1333 CL9 که قیمتش باید 150 تا 160 تومن باشه:

پارت نامبر:TW3X4G1333C9DHX

مثل اینکه این رم در بازار موجوده ....ببین اختلاف بین 1333 و 1600 زیاد نیست.بازم نظر خودته ولی یه مقدار روش فکر کن که اون 1600 قابلیت های خیلی خوبی داره و تا مدت های طولانی راحتی و اختلاف قیمت هم زیاد نیست و تازه گفتم برو بازار ایران ....به احتمال زیاد زیر 180 تومن گیر میاد مثلا تا 170 هم گیر میاد.

این هم که دیدی پیشنهاد دادم گفتم از رو ناچاری نری یه 2 گیگ بندازی و 4 گیگ فول باشه.حالا تصمیم با خودته.من نظرم رو گفتم.

آقا اگه اطلاعاتی که در مورد سیستم دادی درست باشه ((و اون گرافیک 256 رو جدا بفروشی))می ارزه بهش 100 تومن بدی.البته اگه موس و کیبرد و اسپیکر هم باهاشه و ارزش دارن پیشنهاد میکنم 120 تا 130 تومن ردش کنی بهتره ولی سعی کن که مشتری از دستت نپره و یه جوری راضیش کن.
    سی پی یوت هم سلرون هستش.
    اگه میتونی دی وی دیت هم واسه خودت بردار.
    العان روی سیستم سلرون هیچ کس با دی وی دی سیستم رد نمیکنه و یه سی دی رام یا رایتر بسشه.

5. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بجای اینکه 150 تومن بدید 4 گیگ رم ddr3 1333 cl9 بخرید میتونید 120 تومن بدید و اینو بردارید که به مراتب کاراییش بیشتره........
    geil 4g 1333 cl8 1.5v =120
    راحت هم تا 1600 اور میشه.............

7. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

سلرون
    فکر کردی چه طوری تا حالا برام مونده !؟‌میگی سلرونه ؟ نه نیست ، فول کش می باشد

خوب من 1600 ۲ گیگ بگیرم بعدن بگنم ۴ گیگ فکر کنم از لحاظ هزینه خیلی به نفعم میشه هم اینکه بعدا که ۴ گیگش کردم ارزش پول خرج کردن رو داره !

بجای اینکه 150 تومن بدید 4 گیگ رم ddr3 1333 cl9 بخرید میتونید 120 تومن بدید و اینو بردارید که به مراتب کاراییش بیشتره........
    geil 4g 1333 cl8 1.5v =120
    راحت هم تا 1600 اور میشه.............

خیلی ممنون یعنی میگی از کورسیر بهتره؟
    Last edited by dimah2005; 24-05-2010 at 21:40.

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

بابا سلرون فول کش هستش

مگه جز سلرون پلتفرم دیگری میتونه باشه.

به احتمال زیاد CELERON (D) FULL CACHE هستش.

آقا این رم های GEIL اصلا برای این سیستم که تازه 6 هسته ای هم هست مناسب نمیباشد تازه واسه 4 هسته ای هم توصیه نمیکنم.اتفاقا اورشون جالب نیست و از لحاظ مچ بودن هم مشکلاتی داره.در کل رم جالبی نیست.وگرنه بیمار نبودم رم کورسیر رو پیشنهاد بدم.

بازم با خودته که چه رمی برداری.اولویت با این رم پرقدرت هستش.حالا دو گیگ یا 4 گیگ.... نمیتونم مجبورت کنم حتما 4 گیگ بگیری چون باید به هزینت هم توجه کنی و به این هم توجه کن که اگه 2 گیگ گرفتی حداکثر بیشتر از چهار ماه طول نکشه که یکی دیگه بهش اضافه کنی چون تا اون موقع معلوم نیست این رم دیس کانتینیو بشه و یه مدل جدیدتر جاشو بگیره آخه این رم خیلی وقته که تو بازاره و اینکه 2 گیگ 2 گیگ گرونتر در میاد تا کیت 4 گیگ.
    بازم اولش بهت گفتم به بودجت نگاه کن ببین چقدر برات میمونه و بعد برو رم رو بگیر.حالا برو ببین وضعیت این رم تو بازار العان چطور شده تا بعد در موردش تصمیم بگیری.ممکنه العان قیمتش 160 یا کمتر شده باشه....

10. این کاربر از MAGIDIYUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پا منقل

پيش فرض

بابا سلرون فول کش هستش

ای بابا به این حافظه (این حافظه باید هی ابرو مونو ببره )

خیلی وقته که دیگه در باره این چیزا صحبت نمیشه،‌ یادش بخیر اون موقع ها،‌

ولی یه مدلی بود که می گفتن کاراییش نصف فول کشاس ، مثلا اگه ۲.۴ بود ۱.۲ هم حسابش نمی کردن !

همون اخر سر رم می خرم

آخر فروم باز mojtabaalemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فول کش می باشد
    حالا فکر کردی فول کش چیه ؟ یعنی 1 مگابایت نهایتا کش داره . یه بازه ای ملت هر cpu که کمی قوی بود رو فول میگفتن . یادمه مینم سوخته بود بردم پیش یه تعمیراتی . cpu 2180 رو گفت 2 فول .!!

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بابا سلرون فول کش هستش

آقا این رم های GEIL اصلا برای این سیستم که تازه 6 هسته ای هم هست مناسب نمیباشد تازه واسه 4 هسته ای هم توصیه نمیکنم.اتفاقا اورشون جالب نیست و از لحاظ مچ بودن هم مشکلاتی داره.در کل رم جالبی نیست.وگرنه بیمار نبودم رم کورسیر رو پیشنهاد بدم.

بازم با خودته که چه رمی برداری.اولویت با این رم پرقدرت هستش.حالا دو گیگ یا 4 گیگ.... نمیتونم مجبورت کنم حتما 4 گیگ بگیری چون باید به هزینت هم توجه کنی و به این هم توجه کن که اگه 2 گیگ گرفتی حداکثر بیشتر از چهار ماه طول نکشه که یکی دیگه بهش اضافه کنی چون تا اون موقع معلوم نیست این رم دیس کانتینیو بشه و یه مدل جدیدتر جاشو بگیره آخه این رم خیلی وقته که تو بازاره و اینکه 2 گیگ 2 گیگ گرونتر در میاد تا کیت 4 گیگ.
    بازم اولش بهت گفتم به بودجت نگاه کن ببین چقدر برات میمونه و بعد برو رم رو بگیر.حالا برو ببین وضعیت این رم تو بازار العان چطور شده تا بعد در موردش تصمیم بگیری.ممکنه العان قیمتش 160 یا کمتر شده باشه....
    برای حرفتون دلیل قانع کننده ای دارید............
    من خودم از این رم استفاده میکنم و نصبت به پولش کاراییه بسیار خوبی داره و به راحتی هم تا 1600 اور میشه البته اگه وارد باشی...........................
    در ضمن دوران مچ نبودن و این حرفها دیگه به پایان رسده واین حرفها رو بیشتر فروشنده های ناشی میزنن.....
    البته قصد توهین ندارم

14. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •