دوست عزیز اگه ممکنه در مورد کیفیت صدا هم در اسپیکر و هم در هندزفری و همینطور کیفیت خود هندزفری هم بپرس
اگه بشه 1 مقایسه با یکی از گوشی های میوزیک اکسپرس نوکیا هم بشه عالیه
ممنون![]()
دوست عزیز اگه ممکنه در مورد کیفیت صدا هم در اسپیکر و هم در هندزفری و همینطور کیفیت خود هندزفری هم بپرس
اگه بشه 1 مقایسه با یکی از گوشی های میوزیک اکسپرس نوکیا هم بشه عالیه
ممنون![]()
جاني . من كه ميدونم همه چيزش عاليه .
فقط نمونه عكساش رو بيشتر بزار با كيفيت بالاتر .
دستت درد نکنه دوست عزیز بیشتر اگه میشه بگو بازی مثلا novak بریزه رو گوشیش ببینه لگ داری یا نه
من بیشتر تو سرعتش و لگی نبودنش مردد هستم
خاک عالم بر سر این موتورولا عوضی بکنن که droid x ریلیز جهانی نکرد واقعا من بد جور شکست عشقی خوردم تازه droid2 هم فقط با یه اپراتور هست متاسفانهههههههههههههههههه هه
و ببخشید اگه بگی درباره بلند صدا تو اسپیکر هم توضیح بده ممنون میشم
مطمئنی؟ همین امروز جانی بهم گفت صبر کن Droid2 بیاد بگیرش!
اینم ریلیز جهانی نیست؟ به موتو بگید در خودشو کاه گل بگیره پس![]()
نبينم كسي پشت سر موتورولا حرف بد بزنه .![]()
زنده باد موتو
در مورد عکس ها هادی اینجا بذارم صفحه سنگین میشه واسه دایل آپی ها , این لینک هاش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از لحاظ صدا چون خودش قبلا مایلستون داشته میگه صداش بلندتره اما کیفیت یکیه. ال سی دی هم میگه پررنگ تر نیست اما رنگ هاش natural تره, اما خوب گفت فعلا همین گوشی رو داره نمیتونه مقایسه تصویری بکنهدر مورد سی پی یو, من بنچمارک با linpack همون 4.6 مثل مایل رو میده , با نرم افزار setcpu کلاک رو 720 نشون میده ولی فعلا underclock شده (دقیقا مثل مایلستون), 720p رو هم تا بیت ریت 5000 نشون داد. nova حتی روی مایلستون هم لگ نداره پس مطمئنا روی ایکس تی لگ نداره.
مطمئنا یه نسخه جی اس ام از دروید ایکس میاد, اما چون تو نمیخوای پول بدی دروید 2 بگیرمطمئنی؟ همین امروز جانی بهم گفت صبر کن Droid2 بیاد بگیرش!
اینم ریلیز جهانی نیست؟ به موتو بگید در خودشو کاه گل بگیره پس![]()
خدا از دهنت بشنوه واقعا اگه مطمئن بشم droid x و droid2 ریلیز جهانی میشن کلا دیگه توکلوپ موبایل نمیام تا زمانی که ریلیز بشه واقعا اون دوتارو خیلی خوشم اومده ازشون فوق العاده هستن
راستی عجب دوربینی داره ها..............زنده باد موتو
Last edited by metallica is me; 27-07-2010 at 09:05.
عكسها رو ديدم پس نويزش كو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
ولي خودمونيم اين همه سال موتو گوشي هاي دو مگا پيكسلي داد بيرون پدر مارو در اورد الان هرچي گوشي ميده دوربيناش رو دست نداره همين zn5 خودم با دوربين 5 كل c905 رو با اون همه ادعا خوابوند اين كه ديگه هشته
يعني ميشه منم از اينا بگيرم
![]()
چند تاعکس دیگه که قدرت کمرای این گوشی رو نشون میده :
iso 100 -flash-super macro
iso 100- macro- flash
iso 800- no flash-outdoor
iso 800- super macro-no flash
iso 800-no flash-indoor
![]()
خداييش گوشي حقيه!
الان چنده اين گوشي؟
تو ايران هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)