با سلام موقع نصب کانکشن وی پی ان pptp این ارور رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام موقع نصب کانکشن وی پی ان pptp این ارور رو میده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت کاربر محترم سورنا وبا کسب اجازه از اساتید :
- نسخه 6.15 نارسیس خیلی خیلی راحت کمتراز 2دقیقه نصب میشه.
- شکل ظاهری این نسخه کاملا فرق کرده و جذاب تر شده و تغییرات عبارتند از :
روانتر و سبکتر شدن برنامه
اضافه شدن سنجش تلفظ بااستفاده از میکروفون
اضافه شدن کمک مترجم عالی
بهبود کارایی نارسیس همه جا
استخراج لغات از یک متن
ورودی صوتی : کافیه واژه مورد نظرتونو فقط تلفظ کنید ( قابل استفاده در ویستا و پس از آن )
نکته روز بسیار عالی
تفکیک ویژگی یادگیری لایتنر در نسخه 5 به نرم افزار دیگری از سری نارسیس به نام ماکسیمم.
- این برنامه روی حداکثر 4 کامپیوتر مختلف بصورت نامحدود قابل نصبه. ( بعبارتی روی 4کامپیوتر با ID مشخص که تو هرکدوم با کدی که ازاینترنت یا تلفن میگیرید میتونید بصورت نامحدود نصب کنید )
یه پیشنهاد ویژه هم دارم اگه ورژن 6 رو هم نخریدید زیاد مهم نیس همون ورژن 5 کافیه ولی حتما حتما سری ماکسیمم رو بخرید خیلی خیلی مفید هستن.
امیدوارم کافی بوده باشه برای اطلاع بیشتر به سایت خود نارسیس مراجعه کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسیار ممنون
من ورژن 5 رو ندارم منتها کارش رو دیدم
اگه بخوام بگیرم که با توجه به محدودیت 4 کامپیوتر احتمالآ نسخه 6 رو بخرم
پس دو تا سوال دیگه:
اگر نسخه 6 رو اینترنتی از سایت خودش بخرم سریه ماکسیمم رو داره ؟؟ یا برا ماکسیمم دارش باید جور دیگه ای سفارش بدم؟
و اینکه میشه کپی گرفت ازش و با 4 تا کپی مختلف به 4 نفر دادش؟؟یا حتمآ باید سی دی اصلی باشه؟
درباره محصولات دیگه نارسیس چقدر اطلاع دارید؟ اون ها قابل نصب رو 4 سیستم هستند؟؟ و اینکه آیا نرم افزار های مطلوبی برای یادگیری و تمرین محسوب میشن یا خیر؟
باز هم تشکر :-)
Last edited by surena_iran2564; 20-04-2011 at 07:55.
دوست عزیز توپست قبل عرض کردم که درنسخه 5 دیکشنری ویادگیری لایتنر باهم بود ولی تونسخه 6 متاسفانه این دوتا رو ازهم جدا کردن وباید برای هرکدوم هزینه جداگانه بدید درضمن خود سری ماکسیمم شامل چند مجموعه است که توخود سایت میتونید اطلاعات لازم رو بدست بیارید. به نظرم ازسایت خرید نکنید بهتره. ازیه جای معتبر بخرید تخفیف هم میدن.
بله شما میتونید کپی بگیرید وتو 4سیستم باهمون سریال موجود روی قاب اکتیوش کنید. فقط سریال مهمه که با اون از طریق اینترنت کد فعالسازی میشه گرفت که هر بار برای هر سیستم با آیدی مجزا ثبت میشه.
بازم توصیه میکنم تمام سری ماکسیمم رو خریداری کنید و با انجام روزانه تستها از تاثیر فوق العادش لذت ببرید.
موفق باشید.
سلام دوستان
من از این روش نارسیس را روی 7 اجرا کردم ولی فونت همه کلمات عوض شده و خیلی هم آزاردهنده است ،این اشکال به خاطر نصب برنامه dao sdk به وجود آمده یا به خاطر کرکش؟
من از کرکGrandLord استفاده کردم
سلام
من روش های بالا رو امتحان کردم ولی نتونستم اجراش کنم.
win 7 ultimate 64bit
narcis 5
من روی ویندوز 7 با همون کرک GL کرکش کردم الانم راحت کار میکنه.فقط باید 4-5 بار اجراش کنید تو بار پنجم حتما میاد.
میشه لطفا بگید دقیقا مراحل نصب شما چیه؟ من هر کاری میکنم نمیشه!!!
salam doste aziz bebakhsid ke fingilish daram type mikonam chon ba gooshi omadam va farsi nadaram, doste man shoma dorost crack kardi amma 1 file kam dari ke dare eroore "Fatal Error" mide in ro download kon va beriz too masire nasbe narsic va badesh crack ro ejrakon kamelan dorost mishe. agar ham font beham rikhte fonte farsi baraye windows nasb kon movafagh bashid
dostam agar kasi crack maximum narcis ro dare(vocab,504,va... baram mail kone ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). kheyli vajebe lotfan.)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)