با عرض خسته نباشید خدمت همه ی اساتید ... لطف کنید , مشخص کنین که نظراتی که در مورد ویندوزهای مختلف می دهید ... نظر شخصی خودتون هست یا منبعی چیزی دارید .. کلا تکلیف ملت رو مشخص تر کنین بهتره ..![]()
با عرض خسته نباشید خدمت همه ی اساتید ... لطف کنید , مشخص کنین که نظراتی که در مورد ویندوزهای مختلف می دهید ... نظر شخصی خودتون هست یا منبعی چیزی دارید .. کلا تکلیف ملت رو مشخص تر کنین بهتره ..![]()
دوست عزیز. این موردی هستش که منبعی براش فکر نکنم وجود داشته باشه!! به نظر من بهترین ویندوز xp هستش. البته تا الان و من خودم حدس می زنم که مثلا حدود 1 سال دیگه سیستم عامل ایده آل برای بازی ویندوز 7 بشه!! چون حتی اگه تو خود ویندوز نشه با حالت xp mode اش فکر کنم بشه بازی روش راحت اجرا کرد. البته همون طور که گفتم فکر نکنم الآن ایده آل تر از xp باشه. اینی که گفتم فکر کنم حدود 1 سال دیگه جا بیفته!!
ویندوز7, 32bit مناسب تره یا7 , 64bit
تو کدومش بازی روون تر اجرا میشه؟
با احترام به نظرات کلیه دوستان ولی من برای بازی win 7 رو بیشتر توصیه میکنم لااقل توی سه تا بازی Bioshok و NFS:UC و یکی دیگه که الان یادم نیست چی بود ( به علت خواب آلودگی ) روی 7 نتیجه بهتری گرفتم.
سلام. اگه از 4 یا بیش از 4 گیگ رم استفاده می کنید ، ویندوز 7 64 بیتی رو توصیه می کنم . کاراییش کمی از نسخه ی 32 بیتی بیشتره و کلأ ویندوز 7 از تمام نسخه های ویندوز بهتره!!
این نکته رو هم ذکر کنم که ویندوز xp یک سیستم عامل کاملأ از رده خارج محسوب می شه . دوستان دقت کنند که این جا در مورد یک چیزی مثل ماشین صحبت نمی کنیم که یکی بگه 405 از سمند بهتره ................... !!!!! ویندوزی که متعلق به 3 نسل قبل از سخت افزار ها و موتور های بازی باشه و حتی دیگه چیپ های کدک صوتی جدید و مودم ها رو نشناسه چه طور می تونه برای بازی مناسب باشه؟!!!!
کسی بخواد بازی های همون دوره ؛ مثل کانتر رو انجام بده!![]()
Last edited by alborz_k; 21-05-2010 at 13:20.
بهترین سیستم امل برای بازی فقط red hat linux است و بس![]()
سلام. من که می گم اول Se7en بعدXp . اما سخت افزار هم مهمه. ممکنه دوتا سیستم با کارت گرافیک مختلف اما سیستم عامل یکسان تو اجرای بازی متفاوت عمل کنه. نمونش خود من. من و برادرم سیستم عامل یکسان داریم اما کارت گرافیکمون یکی نیست. سیستم اون بازی هایی رو که من به راحتی بازی می کنم اجرا نمیکنه.
7 یکم سیستم بالاتری می خواد و بعضی از بازی ها فقط روی xp میاد
ویندوز سون یکم با بازیها مشکل داره من بازیه اساسین کرید رو به راحتی تو اکس پی نصب کردم ولی تو سون گیم لانچرش نصب نمیشد 3 چهار بار هم امتحان کردم ولی نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)