سلام آقا فريد
من هم اينسپايرون 1564 خريدم مشكل علامت باطري رو داره علاوه بر اين چون ويندوز xp رو در حالت ATA (برنامه بايوس) نصب كردم سرعت اين ويندوز خيلي پايينه اگه شما تونستيد ويندوز را در حالت ACHI (برنامه بايوس) نصب كنيد لطفا راهنماييم كنيد
ممنون
سلام آقا فريد
من هم اينسپايرون 1564 خريدم مشكل علامت باطري رو داره علاوه بر اين چون ويندوز xp رو در حالت ATA (برنامه بايوس) نصب كردم سرعت اين ويندوز خيلي پايينه اگه شما تونستيد ويندوز را در حالت ACHI (برنامه بايوس) نصب كنيد لطفا راهنماييم كنيد
ممنون
آقایون هرکسی میدونه core i5 رو کجا میشه گیر آورد لطفا بگه آخه من که تهران ندیدم
خوب نگشتي، اينجا:
در ضمن از نمايندگي رسمي بخواي برات مياره ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kasi hast ke in modelo ba fujitsu espirmo v6555 vasam moghayese kone??? kodomesh behtare? makhsosan vase bazio fil didan?? pishapish az rahnamaiiton mamnon
تمام زیگورات ها رو رفتم تمام کردن
دل ایران هم که گرون میده 950 تومان
قابل توجه همه دوستانی که با درایور کارت گرافیک در Windows 7 32Bit مشکل دارند :
اگر مدلی که GPU به صورت On Die روی پردازنده تعبیه شده رو خریداری کردید ( Intel® HD Graphics ) این درایور رو تست کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید=====================
اگر مدلی که دارای GPU به صورت Discrete هست رو خریداری کردید ( ATI Mobility Radeon HD4330 ) این درایور رو تست کنید :
==========کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت : لینک هر دو درایور نام برده از وب سایت رسمی کمپانی های سازنده قطعه ( AMD/ATI و Intel ) داده شده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که دانلود و تست کردند، در صورتی که به مشکل خاصی برنخوردند اعلام کنند تا بقیه هم استفاده کنند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
آیا میشه کاری کرد که اکس پی روی این لپتاپ روون کار کنه چون در حالت عادی 25 درصد استفاده میکنه؟نرم افزاری هست که بتونه سرعت باس رو به اکس پی بشناسونه؟
تو سایت زیگورات که نوشته موجوده میتونی باهاشون تماس بگیری
فقط corei5 زیگورات صورتیه![]()
سلام دوستان
مدل گرافیک دارش خیلی داغ می کنه چرا ؟ به خاطر گرافیکشه ؟
سلام. می خواستم ببینم کسی می دونه این مدل باتری 9 سلولی داره یا نه؟ اگه داره قیمتش چنده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)