به جان خودم بعید نیست که یه اشتباهی شده باشه و به جاش بهت 1030 داده باشن چون تمام 780ها 2تا 6پین دارن.
حالا شما 4870x2 پیدا کردی؟اونی که دست دوم داشت چی شد؟
به جان خودم بعید نیست که یه اشتباهی شده باشه و به جاش بهت 1030 داده باشن چون تمام 780ها 2تا 6پین دارن.
حالا شما 4870x2 پیدا کردی؟اونی که دست دوم داشت چی شد؟
راستی همچین چیزی میشه پیمان جان ؟ از هیچ برنامه ای نمیشه فهمید ؟
پیمان جان هنوز پیدا نکردم ! اون دست دوم هم که برندش گیگا بود ، یک سال کارکرده بود و 370 کمیر نمیداد ! منم گفتم گرونه !
راستی پیمان جان چند تا دیگه هم هستش نظرت درباره اینا چیه ؟
یک ASUS 4870x2 هست که میگه اصلا کارنکرده ( دروغشم به گردن خودش !) واین کارت رو آخرش گفت کمتر از 400 نمیده !
یک PowerColor 4870x2 هست که میگه آکبندش هنوز باز نشده و کاملا نو هست که اون هم 380 به پایین نمیده
یک HIS 4870x2 هست که 6 ماه کارکرده و 7 یا 8 ماه هم گارانتیش مونده که این کارت رو تا 320 تومن راضی شده !
یک Force3D 4870x2 هست که 6 الی 8 ماه کارکرده و چندماهی گارانتی داره اینو هم 370 کمتر نمیده !
ولی رفقا میگن که ریسک نکن و برو آکبندش رو بگیر ، منم موندم دوراهی !
نظرتون چیه ؟ از کدوم کارت بو میاد ؟
نه این شوخیه نمیشه این جور چیزی پیش بیاد.برنامه خاصی هم نیست.یه نگاه به دفترچه پاورت بنداز ببین توی اون توضیحی در موردش نداده.
همون بهتر که نگرفتی
اگر تصمیم به خرید دست دوم داری بهترین مورد توی اینا همون his هست چون هم قیمتش بهتر از بقیه هست و هم برند معتبریه ولی مهلت تست باز هم یادت نره.
ببین سینا جان در مورد خریدت خوب فکر کن من هنوزم خرید 5870 رو خیلی خیلی بهتر میدونم.قبلا هم کلی برات دلیل اوردم و بنچمارک گذاشتم.
الان با پولت و فروش 4870 خودت میتونی یه 5870 بگیری که تازه نو هم میگیری نه دست دوم و در اینده هم نیازی به خرید مجدد پاور نیست.
خوب فکر کن و بعد بیا تصمیمتو بگو.
باشه پیمان جون یک بار دیگه میفکرم !ولی من ، ولی من ، آخه من 4870x2 رو دوز دارم میدونی که !
راستی پیمان جان قوطی پاور رو نگاه کردم ! اشتباهی نشده همه چیز درسته و فقط در قسمتی که پین های خروجی پاور رو نوشته یدونه New Seres نوشته که فکر کنم مشکل ما هم همونجاست
در هر صورت من قوطی پاور رو اسکن کردم ! اینجوری هم مشخصاتی رو که شما میخواستی مبینی هم خروجی های پاور رو میبینی و من از این حالت دروغگویی خلاص میشم![]()
فقط برای خوانا شدن نوشته ها با DPI 500 اسکن کردم ، به خاطر اون عکس فوق رو اگر درحالت سایز واقعی نگاه کنید تمام نوشته ها کاملا خوانا هستند
اگر تو فروم مفق به دیدن کامل عکس نشدید (من که نشدم) اینم از لینک عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sina-star; 01-02-2010 at 13:29.
من کی گفتم داری دروغ میگی؟
مال منو شما فقط توی اسم مشترک هستن.
ای بابا نگفتم که دروغ میگین
فقط گفتم یه کم شک میکنید !
راستی پیمان جان 4870x2 کارکرده تو دست و بالت هست ؟
شما کجا قیبتون رد ؟ چرا منو تنها گذاشتین ؟ چرا کمکم نکردین ؟
اول اینکه قیب نه غیب
دوم اینکه وقتی 4870x2 نیست بیام اسپم بزنم که پیدا نکردم.
مطمئن باش به محض اینکه چیزی به پستم خورد بهت خبر میدم
اول اینکه خیلی ممنون حالا دیگه خیالم راحته
دوم اینکه ما تو ق قورباقه و غ غورباغه مشکل داریم !( تقصیر من نیست )
سوم اینکه دستت درد نکنه !![]()
خواهش میکنم
اخطار چرا گرفتی؟ کلا 73 تا پست دادی اخطارم گرفتی؟ آمار اسپم احتمالا زیاده.
راستی من هنوزم میگم بهترین خرید برای شما همون 5870 هست.با توجه به اینکه دیگه لازم هم نیست پاورتو عوض کنی.
یه چند وقت دیگه که بازیهای بیشتری برای dx11 بیاد اون موقع پشیمون میشی از خرید 4870x2 .
یه نگاه هم به اینجا بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)