این کجا فنش بهتره میشه بگید چه فرقی دارند؟
این کجا فنش بهتره میشه بگید چه فرقی دارند؟
منظور دوستمون اینکه جنس به کار رفته در هیت سینک گیگا بهتر و با کیفیت تر و خنک تر است.در ضمن در گرافیک گیگا از خازن های جامد استفاده شده ولی ایسوز این نوع خازن خنک و با عمر طولانی تر رو نداره.
منظورتون از خازن جامد چوک که نیست کی گفته ASUS خازن جامد نداره؟ شما به چی میگید خازن جامد؟
ایسوز خازن داره ولی نه از نوع جامد ژاپنی.اون مکعب ها جامد ژاپنی 50000 H هستند.تکنولوژیه منحصر به فرد گیگا.
دوست عزیز، اتفاقا اونهایی که شما اشاره می کنید چوک هستند. اگر در عکس دقت کنید خازنهای جامد در هر دو برد رو می بینید. این قضیه هم چیزی هست که گیگابایت خیلی روش تبلیغ می کنه ولی معنیش این نیست که بقیه بردها از این قطعات بی بهره ند.
مثلا اگر سر به سابت Asus بزنید، می بینید برای بعضی بردهاش نوشته خازنهای جامد با عمر 50000 ساعت.
البته من هم بین این دو Gigabyte رو انتخاب می کنم.
سلام
توی سایت گیگا برای 4670 دو تا مدل زده یکی zl و یکیD3
که توی قمت بررسی اجمالی نوسته D3 حافظه GDDR3 داره
فرق این دو تا چی هست
MAGIDIYUMکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من باید همون ZL سفارش بدم ؟
Last edited by aliy2324; 29-01-2010 at 22:46.
zl اش توي اران هست در ضمن فن اين مدل خيلي توپه و كم صداست و هيت سينكش معركست . خودم كار كردم اين از ايسوس بهتره .
هر دو 1GB DDR3 حافظه دارند.
مدل ZL از فن Zalman (شرکت معروف تولید کننده خنک کننده و فن گرافیک و ...) استفاده می کنه و مدل D3 فن عادی داره.
Last edited by ALeXilver; 29-01-2010 at 23:05.
دقیقا . مدل ZL اصلاح شده ی D3 است.هیت سینک D3 فوق العاده ضعیف است و از پس خنک کنندگی کارت بر نمی آید.اصلا تو تهران دیگه مدل D3 گیر نمیاد چون مورد داره و 70% مورد .دمای بیش از حد با این هیت سینک گزارش شده و این باعث شد مدل ZL بیاد وسط.
Last edited by MAGIDIYUM; 29-01-2010 at 23:38.
سلام دوستان
من شنیدم که 4670 مدل 512 از 1 gb بهتره بخاطر کورکلاک و مموری کلاک بالاترش. قیمتش هم حدود 60-70 تومان بود. البته اون موقع که دوستان پیشنهاد می دادن.
این درسته؟؟؟
می شه یه راهنمایی کنین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)