تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678
نمايش نتايج 71 به 74 از 74

نام تاپيک: سپاسي از جهنم گريخت!

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من نمیگم طرفدارای زیادی از ایران داریم من میگم این همه ترک وآذری زبان در ایران که جمعیتشون خیلی زیاده فقط 200 هزار تا پیامک زدن
    جمعیت میلیونی فقط 200 هزار تا ؟
    خوب به همون میزان هم پیام های طرفداری استقلال پیروزی نرفت
    خود عادل هم گفت اگه امکانش بود امش10 میلیون شرکت کنند داشتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب به همون میزان هم پیام های طرفداری استقلال پیروزی نرفت
    خود عادل هم گفت اگه امکانش بود امش10 میلیون شرکت کنند داشتیم
    خوب در 2 پست بالاترم نظرتون چیه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یا مثلا تیم شاهین 25000 هزار تا هر فته تماشاگر داره 20000 هزار تا پیامک جمع کرده بود
    تیمهایی مثل نساجی ملوان مس استقلال اهواز ابومسلم پاس هم که طرفداراشون زیاده هیچی اگه ما گزینه سایر رو میدیدم متوجه میشدیم که از بین این همه تیم فقط چند هزار تا رای جمع شده که واسه منی که به منطقم مراجعه میکنم اصلا جور در نمیاد ؟ آخه چرا اینجوری شد ؟ من ادعا نمیکنم طرفدار تراکتور از سرخابیها بیشتره ولی مطمئنا اون اختلاف نمیشه واقعیت فوتبال ایران باشه
    در ضمن حتما طرفدارای سرخابی هم قبول دارن اگر از هر شهرستان یک تیم در نظر سنجی وجود داشت مثلا همین تیمهای بالا مطمئن باشید تعداد طرفدارای این دو تیم افت بسیار شدیدی پیدا میکرد در حالی که این اتفاق هرگز برای تراکتور نمی افتاد این نظرسنجی تا حدود زیادی علمی نبود چون پیامک تمام تیمهایی که در نظرسنجی نبودند خودآگاه یا ناخودآگاه سرازیر استقلال پرسپولیس شده بود
    یجورایی کل ایران در مقابل تراکتور بودند این نظرسنجی عادلانه نبود فقط 3 گزینه ؟ اون همه تیم هیچی ؟
    حالا راست حسینی منطقی بود یا نه ؟
    زیاد نه!! چون هیچ دلیل قانع کننده ای نیاوردین که نظر سنجی بی اعتباره, در حالی که همه حق شرکت در این نظرسنجی رو داشتن و مشکل ارسال sms بخاطر ترافیک شبکه به یک صورت برای همه مناطق وجود داشته!

فقط چون نتیجه طبق پیش بینی و انتظارتون نبوده میگید حتما غلطه! بدون هیچ دلیلی...

حالا ترک هایی که در تهران هستند و اصلا هم تعدادشون کم نیست رو حساب کنید جهت یادآوری میگم او جمعیت در آزادی همشون که از تبریز نیامده بودند به پلاکهای ماشینها که از کرج آمده بودند یک نگاهی میکردید متوجه میشدید که بیش از 50 درصد اونها مال خود تهران بودند حالا خدا وکیلی به نظرتون از بین این همه جمعیت سهم تراکتور 200 هزار تاست ؟
    من نمیگم طرفدارای زیادی از ایران داریم من میگم این همه ترک وآذری زبان در ایران که جمعیتشون خیلی زیاده فقط 200 هزار تا پیامک زدن
    شما فکر میکنید اکثر ترک زبانها هر جای ایران باشن با تراکتورن!! در این مورد زیاد توضیح نمیدم...وضعیت طرفداری در تهران که تعداد قابل توجهی ترک داره گویای همه چیز هست! اکثریت طرفداران تراکتور در خود آذربایجان متمرکزن و همونطور که از گزارش نود معلوم بود بیشتر تماشاگران بازی استقلال از همون مناطق اومده بودن..

حالا شما از جمعیت تقریبا 4 میلیونی این استان 1 میلیونش رو بیخیال شو بزار 3 میلیون شما از این 3 میلیون به نظرت چقدر پیامک واسه تراکتور میاد
    این دیگه از اون بهانه هاست! دوست من از هواداران فوتبال در مناطق مختلف کلا 2/5 ملیون در این نظر سنجی شرکت کردن! شما انتظار داشتی 3 ملیون رای بیارین؟؟!!
    از اون تعداد ده درصد طرفدار تراکتور بودن, بحث نسبتهاست نه تعداد هوادار...همه فوتبال دوستان در این برنامه رای ندادن, یه عده هم پیامشون نرسیده وگرنه تعداد طرفداران سرخابی در خود تهران چند برابره اینه!

یه نظرسنجی آماری بوده که با اختلاف دو سه درصد میشه رو نتیجش حساب کرد و هیچ دلیلی برای رد کردنش وجود نداره..

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

شما که الحمدالله هیچ چیزی رو قبول نمیکنید درباره پیامک های سایر تیم ها که سرازیر استقلال پرسپولیس شدن چی میگید ؟
    دیگه زیاد نمیخواهم بحث کنم چون احساس میکنم بیهوده است به هر حال نظرات من کاملا مشخصه من قضاوت رو واگذار میکنم به دوستان حالا شما دوست داری فکر کنی تمام شهرستانها طرف خودشون نیستن و طرفدار سرخابیها هستند این یه بحث دیگه هست میتونین هر جور دوست داشتین فکر کنین

صفحه 8 از 8 اولاول ... 45678

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •