کيفيت متوسط کاملا مخالفمهر شرکتی برای خودش سیاست هایی داره، Asrock و ECS مثلا روی قیمت پایین تمرکز دارن و کیفیت متوسط.
کيفيت متوسط کاملا مخالفمهر شرکتی برای خودش سیاست هایی داره، Asrock و ECS مثلا روی قیمت پایین تمرکز دارن و کیفیت متوسط.
توی ایران نمیشه گفت که می تونه موفق بشه چون شناخت پایینه. رم G.Skill و برد BFG و EVGA هم برای مصرف کننده عادی ممکنه شناخته شده نباشه ولی کسی به کیفیتش شک نداره.
شما می دونستین که Asrock اصلا از Asus جدا شد و کمپانی مادر اون هنوز هم Asus هست؟ این برند دقیقا برای همین جداگانه ایجاد شد تا با در قسمت ارزان قیمت بازار با ECS و امثالهم رقابت کنه.
اگر هم به کیفیت این بردها شک دارین، پیشنهاد می کنم به قسمت نتیجه گیری این Review ها که فقط مشت نمونه خروار هست نگاهی بندازین. من فقط یه جستجوی ساده در سایت Tomshardware داشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن شاید هیچ وقت هم از این برند خرید نکنم، ولی بالا هم گفتم کوبیدن یک برند به طور کلی اصلا کار درستی نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی ایران نمیشه گفت که می تونه موفق بشه چون شناخت پایینه. رم G.Skill و برد BFG و EVGA هم برای مصرف کننده عادی ممکنه شناخته شده نباشه ولی کسی به کیفیتش شک نداره.
شما می دونستین که Asrock اصلا از Asus جدا شد و کمپانی مادر اون هنوز هم Asus هست؟ این برند دقیقا برای همین جداگانه ایجاد شد تا با در قسمت ارزان قیمت بازار با ECS و امثالهم رقابت کنه.
اگر هم به کیفیت این بردها شک دارین، پیشنهاد می کنم به قسمت نتیجه گیری این Review ها که فقط مشت نمونه خروار هست نگاهی بندازین. من فقط یه جستجوی ساده در سایت Tomshardware داشتم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن شاید هیچ وقت هم از این برند خرید نکنم، ولی بالا هم گفتم کوبیدن یک برند به طور کلی اصلا کار درستی نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزيزم مهربان گلمشما می دونستین که Asrock اصلا از Asus جدا شد و کمپانی مادر اون هنوز هم Asus هست؟ این برند دقیقا برای همین جداگانه ایجاد شد تا با در قسمت ارزان قیمت بازار با ECS و امثالهم رقابت کنه.
ايسوز اولا برا ازراک مادر برد ميساخت يعني ازراک در ابتدا مادر برد هاشو ميداد ايسوز بسازه ولي الان جور پلاسشو جمع کرد و مستقل شد .رم g.skill نميدونم ثابقش چقدره تو توليد . فقط تو بنچ شاخه کيفيت فکر نکنم تو ايرانم کسي نمياد چيزي که هنوز امتحانشو پس نداده بگيره و مسلمه که
همه ocz , corsait استفاده ميکنند چون خوبيش ثابت شدست هميشم جز برترين ها بوده
اين لينکايي که دادي چيرو ثابت ميکنه مختصر بگو تا برات بگم
Last edited by messi3; 23-01-2010 at 20:12.
خوب در مورد ASROCK جمله شما را کامل می کنم که ایسوس در ابتدا برای این شرکت طراحی می کرد ولی هم اکنون این شرکت خودش بردهاشو طراحی می کنه نه اینکه براش مادربرد می ساخت!!!
خوب من اول اینجا یک مطلبی را عرض کنم :
یکسری برندها هستن که در بازار های جهانی خیلی معروف و شناخته شده هستند مثلا یکیش سافایر
در خارج از ایران هر کسی بخواد مادربرد AMD ساپورت بخره اول سافایر میگیره و بعدش گیگا و ایسوس و...
حالا اگر من سافایر را بعنوان یک مادربرد معرفی کنم خیلی ها بدجوری موضع می گیرن چون اصلا این برند را نمی شناسن ولی در کیفیت این محصول اصلا جای شکی نیست چون پارتنر اصلی AMD هست
این مطلب در مورد G.SKILL هم که یکی از تولید کنندگان معروف ماژولهای رم در دنیا هست تا حدودی در ایران صادق هست
خوب شفاف بگم : هر چیزی که در ایران نا آشنا هست نباید مستقیم به این نتیجه برسیم که برند اشغالی باشه
باید دید قبل از اینکه مثلا وارد بازار ایران بشه در بازارهای جهانی چه سابقه ای داشته
دوست عزیزم؛
شما بهتره که مقداری بیشتر تحقیق کنی! به عنوان مثال این خبر رو ببین تا متوجه بشی که Asrock هنوز هم قسمتی از کمپانی عظیم Asustek هست. در حقیقت با این کار Asustek فقط یک برند جدید ایجاد کرد برای بازار OEM و رده پایین.
و اگر خبر بالا رو کامل بخونی، می بینی که حتی احتمال داره Asrock به سطح اول تولیدکننده های مادربورد برسه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو ایران(نه فقط ایران البته ) خیلی چیزهای دیگه به غیر از کیفیت برای فروش یک برند تاثیر داره، مثل پشتیبانی خوب، تبلیغات و ... .کسی هم اصرار بر این نکرد این مادربوردها پرفروش هستند یا اینکه ایها الناس برین Asrock بخرین (تا حالا یادم نمیاد این برند رو به کسی توصیه کرده باشم.) بحث بر سر این هست که این برند در حد قیمتش کیفیت خوبی داره. حالا شما اگر بحث دیگه ای داری لطفا بگو.
این بنچمارکهایی که برات گذاشتم، اصلا برام مهم نبود که Performance خوب رو نشون میده یا نه. فقط منظور این بود که متوجه بشی، وقتی یک سایت معتبر مثل Tom's Hardware (و خیلی های دیگه که خودت می تونی بگردی وپیدا کنی) محصولات فراوانی رو تست می کنه، هم از سابقه محصولات خبر داره هم فروش و خیلی ایرادها رو متوجه میشه و واقعا اگر به نام و شهرت سایتش اهمیت بده هیچ محصولی که کیفیت پایینی داره رو توصیه نمیکنه یا حداقل بهش Award نمیده.
اون برندهای دیگه ای هم که نام بردم فقط برای مثال بود، که متوجه بشی محصولی می تونه در بالاترین سطح کیفی و با قیمت مناسب باشه و فروشش زیاد بالا نباشه(در بازار ایران). و گرنه اون برندها همه امتحانشون رو پس دادن که شاید شما خبر ندارین.
در ضمن لطفا اگر خواستی برام بگی با دلیل و احتمالا مدرک بگو.
خيلي جالبه ميشه ثابت کنيیکسری برندها هستن که در بازار های جهانی خیلی معروف و شناخته شده هستند مثلا یکیش سافایر
در خارج از ایران هر کسی بخواد مادربرد AMD ساپورت بخره اول سافایر میگیره و بعدش گیگا و ایسوس و...
شرکتي که کار اصليش ساخت گرافيکه والان حدود 8 سال بيشتر سابقه نداره مادر برداش حرف اول رو اونم در اروپا نه حال در افريقا ميزنه
حالا ايسوز حدود 20 سابقه دقيق نميگم
abit کمي بيشتر و....... حرفي براي گفتن نداشته باشند واقعا جالبه
البته کنتر که نداره راستي ميدوني تو بنچمارک اين سافاير که ميگي رده بنديش کجاست
Last edited by messi3; 23-01-2010 at 21:45.
عاليه اينجاش منو کشتهتا حالا یادم نمیاد این برند رو به کسی توصیه کرده باشم
چندتا پست نشون بدم البته شما رو نگشتم ولي دوست بالاييتون که ازراک رو تاييد کرده وگفته بخريد
در حد قيمتش اهان خوب که بله البته يک بار مصرفه
ما که بخيل نيستيمو اگر خبر بالا رو کامل بخونی، می بینی که حتی احتمال داره Asrock به سطح اول تولیدکننده های مادربورد برسه.
Last edited by messi3; 23-01-2010 at 22:52.
خب دوستانی هم که توصیه می کنن، نظرشون رو میگن، کسی هم نمی تونه ایرادی بگیره! من هم کم کم دارم فکر می کنم بد نیست از این به بعد پیشنهاد بدم!
فکر کنم تا همینجا هم بحث کافی باشه، چون اگر کسی احیانا گذارش بیفته اینجا و بخواد اطلاعاتی کسب کنه، خودش از پستهایی که تا حالا داده شده به راحتی بتونه برداشت کنه و متوجه بشه که بالاخره این برند در چه حدی هست. به هر حال اینجا قرار نیست کسی نظر هر کسی رو قبول کنه اون هم بدون دلیل!![]()
بله موافقمقرار نیست کسی نظر هر کسی رو قبول کنه اون هم بدون دلیل!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)