عزيزدل شما ميخواي بگي عمر مفيد زياد واسه رايتر مزيت محسوب نميشه ؟نوشته شده توسط lord_theone
![]()
عزيزدل شما ميخواي بگي عمر مفيد زياد واسه رايتر مزيت محسوب نميشه ؟نوشته شده توسط lord_theone
![]()
به حق چيزهاي نديده و نشنيده رايتر يه عمري داره مومن خدا...رامبد جان بالايتو گفتم...نوشته شده توسط WooKMaN
نه عزيز منظورم اينكه بعضي رايتر ها عمر رايت 1500 سي دي رو دارن اما شنيدم پلكستور 3000 بيده ...نوشته شده توسط lovergod14amorousand
![]()
![]()
حالا كه بحث دي وي دي رايتر هست بگيد ببينم كساني كه پلكستور كار كردن آيا مدل Px716a با مدل Px750a فرق مي كنه يانه آخه مدل 716 رو درباره اش خوندم ه رابط ساتا داره و ميتونه يك فايل 1 گيگي رو يك سي دي 700مگا ضبط كنه البته مشخصات جالب ديگه هم داشت و عمر مفيدش حدود 60 هزار ساته قيمت هر دو تاش رو ديدم 85000 تومان بود
در ضمن بهتر نيست يك بخش نظرسنجي هم توي تاپيك باشه
در مورد دي وي دي رايتر Tdk منظورتون جديدش هست يا قديمي آخه شنيده بودم كه سي دي ميشكونه
فكر خوبيه اما يكي از دوستان لطف كنه تموم مدل هاي رايتر موجود در بازار رو اينجا ليست كنه تا من توي نظر سنجي بزارم ...در ضمن بهتر نيست يك بخش نظرسنجي هم توي تاپيك باشه![]()
رامبد جان منظور بنده هم همین بو د مومن خدا...نوشته شده توسط WooKMaN
![]()
فکر خوبیه اگه بشه همدیگرو کمک کنیم چند نفری اینکار بشه بهتر...نوشته شده توسط WooKMaN
من یه رایتره teac دارم که 5...6 سال پیش خریدم.....12x بود......تاحالا n به توان 2 تا سیدی باش رایت کردم.....ولی یه جورایی بازم کار میره....این تعداد فک نمیکنم برا دستگاه تعریف شده باشه که بعد اون دیگه رایت نکنه....
الانم یه dvd writer pioneer گرفتم......بدک نیست....فقط read spee 40x هست....بقیه انگار یه کم بیشتره؟البته رید اسپیده سیدیش منظورم بودا.....اکثرا همه این دسگاهام ساخت چینه
Last edited by d_oxid; 25-08-2006 at 14:19.
ديگه همه ميدونن الان رايتر ديگه غير چيني پيدا نميشه مومن خدا البته فكر كنم ديگه نفس هاي آخرش باشه...نوشته شده توسط MAMAD_AMPLI
آره عزيز همين طوره ... البته متاسفانه ....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)