ها؟!
جلل خالق!
تمام 5 مگاپیكسلی ها هم ال جی میسازه!
تمام led ها هم ال جی میسازه؟![]()
ها؟!
جلل خالق!
تمام 5 مگاپیكسلی ها هم ال جی میسازه!
تمام led ها هم ال جی میسازه؟![]()
دوستان اگه بهم بگن که چطوری تو سایت عکس آپلود کنم عکسشو براتون میزارم که دیگه الکی موردی رو رد یا قبول نکنین
برو تو این سایت
بعد بهت یه لینک مستقیم میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیا اینجا تو یه [img]xxx[/img.g]
به جای xxx لینکو کپی کن
فقط من اینجا تو img/ یه نقطه گزاشتم چون اگه نزارم حالت عکس پیدا میکنه
خودت نقطه نزار دیگه
خودمم نفهمیدم چی گفتم![]()
سلام.
حسن جان راحتتر نبود میگفتی اون بالای صفحه جواب دادن به این بحث اون آیکون تصویر که شکل یک کوهه رو بزنه و لینک رو وارد کنه.؟!!!![]()
سلام
دوستان من تا حالا با آندروئید کار نکردم ولی دوس دارم تجربه کنم!
الان آیفون تری جی اس دارم.یه نمه واسم تکراری شده
یه گوشی میخوام بگیرم تا موقعی که x10 میاد.
میشه دوستان نظرشون رو درباره این گوشی و H2 بدن؟میدونم اون وین موبه.این آندو.ال سی دی اون بزرگتره و ...
کلا نظر دوستان رو میخوام بدونم که یکیش رو بگیرم.البته اگه بخوام HD2 بگیرم باس صبر کنم.
Last edited by saman65; 12-02-2010 at 09:57.
سلام و با تشکر از راهنمائیتون
اینم عکس
![]()
اگه از T-mobile با قیمت 150$ از خارج بگیریم.میتونیم تو ایران رجیستر کنیم و استفاده کنیم؟
من احتمالا تا چند روز دیگه از با همین قرارداد t mobile بگیرم ولی یه چیزی که هست باید قرارداد 2 ساله ببندی و تا 2 سال ماهی 30$ هم بیشتر از قبضت بابت اینترنت بدی...
مثل قضیه آیفون و ....
رو قبض تلفن؟من که اعتباریم چی؟من احتمالا تا چند روز دیگه از با همین قرارداد t mobile بگیرم ولی یه چیزی که هست باید قرارداد 2 ساله ببندی و تا 2 سال ماهی 30$ هم بیشتر از قبضت بابت اینترنت بدی...
مثل قضیه آیفون و ....
یعنی چی اعتباری هستی؟عزیز اگه واقعا دنبال گوشی هستی عزیز سوال بپرس که جواب بدیم.تو بخش مشاوره هم که تاپیک زدین نظرتون درباری آیفون چیه!
این رو بخوای خارج از ایران 180$ بگیری باید تا 2 سال اون 30 دلار رو بدی(.هیچ راهی هم نداره که ندی
همین)یا هم باید آنلاک بگیری که 530$ ه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)