کا خوبی کردی
این که آدم از ابتدا با یک نوت بوک ارزان قیمت تر شروع کنه نکته ی خیلی مهمه ی و پشیمونی خیلی کمتری داره.
کا خوبی کردی
این که آدم از ابتدا با یک نوت بوک ارزان قیمت تر شروع کنه نکته ی خیلی مهمه ی و پشیمونی خیلی کمتری داره.
شوخی که نمیکنی؟؟؟؟
راستش من یه 1310 دارم که حالم رو بهم میزنه ...
ایندفعه رفتم سراغ گرافیکه قویتر و البته HDMI .
از اینرو این مدل رو گرفتم چون قرار شد 3 یا 2 سال دیگه کاملترینشو بگیرم( اون موقع بلوری هم همگانی میشه و البته ارزون.)
کسی هست به من کمک کنه..........؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
سلام
من مهندس معمار هستم.
میخوام یه لب تاپ با قیمت زیر 1.400 تومان بگیرم.
خودم فکر میکنم studio 1557 یا studio 1555 اما برخی از دوستان sony fw550 رو پیشنهاد دادن.برخی هم میگن اگه 1 ماه صبر کنی مدل های بهتری از سونی میاد.البته من میخوام قبل از عید به دلیل گرانی های ناشی از هدف مند کردن یارانه ها لب تاپم رو بگیرم.
حالا از شما دوستان کسی هست به من کمک کنه.
ممنون
nemitoonam farsi type konam sharmande.
ATi 4650 <<<<Fw 550 Bi shak.![]()
من خودم 1557 6cell دارم یه نکته ای رو در رابطه با d6 2020 بگم که 1557 با باطری 6 2.56kg (خودم وزن کردم) هست
ولی 2020 با باطری 6 3.1kg هست.(اینو وزن نکردم ولی توانفیگش خوندم) بعدم به نظر من dell از hp خیلی مچتر هست!
من هم میخوام 1557 بگیرم میشه لطف کنی در مورد این مدل اطلاعات کامل بدی -قیمت خرید و محل خرید و گارانتی لطفا فراموش نشود-در مورد مزایا و معایب هم لطف کنید نظر خودتون رو بدهید - اگر لطف کنید خودتان هم عکس هایی بگیرید و بزارید که دیگه محشره
كسي ميدونه اين 2020 از كي اومد تو بازار و قيمت اوليش چند بود؟
مي خوام ببينم با 2170 چقدر اختلاف قيمت داره؟
اوایل پاییز همین امسال اومد و قیمت اولیش هم 1570000 با گارانتی بود و با کیف و موس و2 سال گارانتی 1680000 بود .
Last edited by kiuq; 19-02-2010 at 13:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)