با تشکر مجدد از pmax و m_jasour
این تصاویر وقتی مفید است که شما مشکلی در وصل به اینترنت یا اپدیت از طریق USB و ..... نداشته باشید
میدانم که DLNA راه انداخته اید. وصل به اینترنت چطور ؟ یا اپدیت از طریق USB ؟
با تشکر مجدد از pmax و m_jasour
این تصاویر وقتی مفید است که شما مشکلی در وصل به اینترنت یا اپدیت از طریق USB و ..... نداشته باشید
میدانم که DLNA راه انداخته اید. وصل به اینترنت چطور ؟ یا اپدیت از طریق USB ؟
خواهش می کنم
dlna راه افتاده . یکبارم از طریق usb البته خود بچه های سام سرویس نرم افزار رو آپگرید کردند که مشکل تلتکست حل شد . من خودم این کار رو نکردم و راستش جرات امتحان کردنشم ندارم بخصوص وقتی مشکل خاصی ندارم
اما اینترنت هنوز وصل نشده . خیلی هم بهش ور نرفتم بعد از اونکه اونا گفتن نمیشه . باید سر یک فرصت مناسبی روشی که دوستان گفتند رو اجرا کنم ببینم چی میشه
بهرحال اینترنت من هنوز وصل نیست .
سلام به همه
من با روش هايي كه در اين تاپيك گفته شده بود را انجام دادم و موفق به راه اندازي اينترنت البته در b7000 شدم
خواستم در اين پست از شما عزيزان تشكر كنم
ويك سوال
ايا مشكل تله تكست با اپگريد حل ميشه يا روش ديگه اي هم داره
والا ظاهرا فقط باید فریم ور فارسی نصب کرد تا تلتکست و زیرنویس فارسی درست بشن
من هنوز دنبال راه حلی هستم که بتونم فارسی کنم![]()
سلام
مشکل تله تکست با فیرمویری که از طرف سامسونگ میریزند در B690 حل میشود. ولی خود من چنین شکی دارم که سبب اختلال در وصل اینترنت شود. الله اعلم. اگه امتحان کردی نتیجه را به ما هم بگو.
روش زیر هم برای بعضی ها نتیجه داده است که من انرا در سایت asrejavan دیده ام.
تلویزیون را در حالت stand by قرار بدید
اول دگمه info سپس دگمه menu و سپس دگمه mute و دست آخر دگمه power رو فشار بدید ال سی دی که روشن شد منوی سرویس دیده خواهد شد نکته این که این دکمه ها رو بدون فاصله فشار دهید
3. در منوی سرویس به وسیله دکمه چپ یا راست دایره ای روی کنترل وارد صفحه دوم شوید در آنجا گزینه ARABIC خاموش یا آف است آنرا ON کنید سپس چند گزینه به بالا آمده و زبان را از ENGLISH به PERSIAN تغییر بدید
4.بعد از این کار فقط دوباره با استفاده از دکمه POWER ال سی دی را خاموش نمایید حال دوباره روشن کرده و از منوی فارسی و تلتکست آن لذت ببرید
Last edited by sorna2; 10-01-2010 at 21:42.
البته من منويي به نام سرويس اونجا نديدم مع الوصف من تمام منو ها را بالا پايين كردم ولي همچين گزينه اي روئيت نشد![]()
سلام
همانطور که قبلا هم گفتم این روش را از سایت عصر جوان نقل قول کرده ام. این هم ادرسش
این را هم نوشته که : کسانی که با این منو آشنایی ندارند سایر تنظیمات رو دستکاری نکنند چون ال سی دی شون قاطی میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من مشکل mac addres را داشنم که با vip تماس گرفتم و بعد از یک روز یکی رو فرستادن و با نرم افزار خودشون یه mac جدید set کرد و الان هم مشکلی ندارم چیزی که من دیدم ربطی به mb tv نداره البته طرف قد باقالی هم حالیش نبود
من با توضیحات پست 22 تونستم به اینترنت وصل بشم با تشکر
عذر میخوام شبکه کردن کامپیوتر و تلویزیون چه مزیتهایی غیر از اینترنت داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)