چطوری پولدار شم ؟ من فقط میتونم از این ماشینای درپیتی بدزدم و بفروشم . چیکار کنم شانس دزدینم زیاد شه توی ماشینای گرون ؟
چطوری پولدار شم ؟ من فقط میتونم از این ماشینای درپیتی بدزدم و بفروشم . چیکار کنم شانس دزدینم زیاد شه توی ماشینای گرون ؟
من فقط ماشینای آشغال میدزدم میفروشم راهای دیگه شانس ندارم و دستگیر میشم .. چیکار کنم ؟
راستی من توی شهر تهران هستم . تو پالاما بودم هر کاری میکردم دستگیر نمیشدم اما اینچا بالافاصله دستگیر میشم چرا؟
بايد وارد خانواده بشيد و درخواست عضويت بديد ، اينجا تريبال نيست كه كسيو دعوت كنيم !
لينك خانواده رو دوباره ميزارم :
گاهي وقتا خيلي زود ، دير ميشه ؛ در عضويت عجله كنيد تا پر نشده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن ، روزانه هزار تومان به خزانه خانواده بريزيد ، فكر نكنم پول زيادي باشه
با ريختن پول ميتونيم قاتل بسازيم كه به خانواده هاي ديگه حمله كنيم و چند تا كار ديگه
من خودم امروز 20 تومان ريختم
من فقط ماشینای آشغال میدزدم میفروشم راهای دیگه شانس ندارم و دستگیر میشم .. چیکار کنم ؟
راستی من توی شهر تهران هستم . تو پالاما بودم هر کاری میکردم دستگیر نمیشدم اما اینچا بالافاصله دستگیر میشم چرا؟
اقا میگم من اکانتم رو بدم کسی می توه دو هفته باهاش بازی کنه؟
آقايون به حساب خانواده پول بريزيد
بابا زیاده.میگم یکی با اکانت من یه چند روز بازی کنه
میگه حداقل باید 20000 بریزی من کل موجودیم 7 هزارو خورده اییه انشالله هروقت وسعم رسید میریزم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)