بله دوست عزیز همین طوره که میگینمن یه سوالی دارم
امکانات پخش داخلی در همه سایز ها یکی هست؟
یعنی مثلا 32 اینج و 40 اینچ و ... همگی میتونن فیلم ها رو از رو usb یا لن پخش کنن؟
ببخشید که دیر جواب گرفتین.
بله دوست عزیز همین طوره که میگینمن یه سوالی دارم
امکانات پخش داخلی در همه سایز ها یکی هست؟
یعنی مثلا 32 اینج و 40 اینچ و ... همگی میتونن فیلم ها رو از رو usb یا لن پخش کنن؟
ببخشید که دیر جواب گرفتین.
ببخشید ... میشه همین عکسها رو از زاویه روبرو بگیرید !
بچه ها امروز من تو فروشگاه سامسونگ بودم فروشنده گفت به دلیل تحریم این آپشن برای وصل شدن به اینترنت کار نمی کند
سلام دوست عزيز به اين تاپيك مراجعه كنيد با يك تكنيك ساده بسياري از دوستان موفق به اين كار شدند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز به اين تاپيك مراجعه كنيد با يك تكنيك ساده بسياري از دوستان موفق به اين كار شدند:
صفحات آخر مهم تر هستند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام دوستان مي خواستم بپرسم كنتراست و بقيه مشخصات توي همه اندازه هاي اين مدل b690 منظورمه يكسان هست؟
من توي سري هاي 5 اعداد مختلفي ميديدم توي اندازه هاي مختلف مثلا 37 a550 كنتراستش 35000 هست در صورتيكه 40 اينچش 40000 تا
ايا اين قضيه تو سري 6 هم صدق مي كنه؟
ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه؟
خیلی عذز میخوام که سوالم درپس سوال دوستمون قرار گرفت!
من شدیدا بین 40 اینچ این مدل و 40 اینچ B6000 موندم.کسی از دوستان میتونه منا راهنمایی کنه؟
فعلا بودجه ملاک نیست ولی کیفیت و موارد دیگه اگه به نظرتون میاد برام ملاکه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
میسی
بله. همه 100 هزار هستن. البته هیچی از این کارخونه های خالی بند کلاه بردار بعید نیستبا سلام دوستان مي خواستم بپرسم كنتراست و بقيه مشخصات توي همه اندازه هاي اين مدل b690 منظورمه يكسان هست؟
من توي سري هاي 5 اعداد مختلفي ميديدم توي اندازه هاي مختلف مثلا 37 a550 كنتراستش 35000 هست در صورتيكه 40 اينچش 40000 تا
ايا اين قضيه تو سري 6 هم صدق مي كنه؟
ممنون ميشم يكي راهنمايي كنه؟
سلام دوست عزیر
من هم مثل شما بودم دیروز یک 40 اینچ رو گرفتم و علتش ساده است اگر جایی که می نشینید یا اتاق شما بیس از 5 متر با تلویزیون فاصله است من 46 رو توصیه می کم در غیر اینصورت 40 بهتره
اگر به تلویزیون بزرگ بیش از اندازه نزدیک باشید بسیار خسته می شید و چشم و گردن برای دنبال کردن هر صحنه مثلا فوتبال دایم باید حرکت کنه و خسته کننده است من اول 46 می خواستم ولی حالا 40 گرفتم بسیارم راضیم امکانات هم که یکیه همین 40 هم واقعا باحاله
کیفیت هیچ فرقی نداره و امکانات یکی است من حتی سینمای خانگی هم ندارم و با DVD معمولی کیفیت عالیه
امیدوارم حالا با خیال راحت تصمیم بگیرید
سلام من یک تلوزیون ال سی دی 40 b650 خریدم در موردش چند تا سوال داشتم :
1- نمی دونم همان b690 هست یا نه ؟
2-کنتراستشو از کجا میشه فهمید که 100000 هست یا نه؟ هیچ جاش کنتراستشو نزده!
3-تله تکسش کار نمی کنه چی کار کنم ؟
4- از کجا بفهمم اصله؟
5- ایا نرم افزارشو باید آپدیت کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)