تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 94

نام تاپيک: بهترین خرید کارت گرافیک تو رنج قیمت 220

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

قطعات من همینان که حدود 40 روزه خریدم
    cpu phenon2 x4 945
    m.b giga 770ud3p
    ram patriot 2*2 g ddr3 1333
    dvd writer
    s.p 3500 pmpo
    maniotr 22700 samsung
    h.d 500 gig
    وسیله جانبی دیگه ندارم مثل کارت تی وی و غیره
    حالا نیما جان یارو بهم تتا ساعت 1 گفته خبر میدم یعنی میگی 5850 با همین پاورم 485 گرین هیچ مشکلی نداره اگه اینطور بشه که خیلی عالیه و خرید پاور واقعا زور داره بخصوص که 40 روزه خریدم و 54 رو که خریدم 30 ازم میخوان!!!
    مصرف سیستم شما طبق سایت آنتک که یکی از معتبر ترین تولید کننده پاور هستش 267 وات هستش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این سری کارتهای گرافیکی به دلیل استفاده تکنولوژی جدید مصرفشون خیلی بهینه شده

2. این کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان این که میگن فعلا موجود نیست و کم اگه برات تهیه کنم 380 تا 390 آب می خوره!!!
    چی کار کنم؟
    این 5870 حدود 420 میگه؟اگه 5850 380 باشه 5870 420 می ارزه؟
    البته دیگه پاور حتما باید عوض بشه؟!!!
    همون 5850 اگه با همین پاورم کار کنه عالیه
    گیجم به خدا نمیخوام خریدی کنم که باز مثل این پاور لعنتی بعدا پشیمون بشم
    قیمت واقعی این کارت بین 320 تا 330 هستش امروز باید روی این قیمت گیر بیارم اگر پیدا شد خبرتون میکنم

متاسفانه این قضیه پاور کم آوردن هم شده مثل داغ کردن پردازنده‌های amd

در گذشته یک سری کارت گرافیکی "های اند" تولید شد که مصرف بالائی داشت حالا دوستان چشم ترس شدن و فیتیله پاور رو هر روز بالاتر میکشن

مصرف سیستم شما با کارت 5870 در سایت آنتک برابر 284 وات هستش پاور شما برای این سیستم هم جوابگو هستش ( طبق تجربیات خودم هم این قضیه درسته )

اگر جواب نداد ( به شرط سلامت پاورتون ) بنده یدونه acbel 660 active که قیمتی حدود 100 تومن داره مجانا با پاور شما عوض میکنم خوبه ؟

نحوه تست پاور رو هم که میدونید یدونه ولتمتر میخواد

در مورد انتخاب بین 5850 و 5870 بنظرم 5850 کافی باشه ولی با اون 380 اگر بخواهیم خرید کنیم بنظر میاد 5870 انتخاب خیلی بهتریه

4. این کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    من می خواستم یه کارت 220 بخرم اما تا جائی پیش رفت که به 420 تومان 5870 کشید تا اینکه امروز خریدم و فردا سفارشم دستم میرسه،فقط دعا میکنم اقا نیما که گفتن پاورم جوابگوست همینطور باشه
    راستی این اعداد برا سیستمم با 5870 که نوشتی 284 واته با تمام قطعات حساب کرده یا این 284 فقط کارت گرافیک
    که اگه فقط کارته فکر نکنم جوابگو باشه 485 من چون 125 که پردازنده منه و مادربردم و غیره که ....
    خدا کنه جواب بده اما اگه نداد اقا نیما من سریشم و حرفت رو نباید زیرش بزنی،پاور منم عین اکبنده چون 40 روزه خریدمش

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    من می خواستم یه کارت 220 بخرم اما تا جائی پیش رفت که به 420 تومان 5870 کشید تا اینکه امروز خریدم و فردا سفارشم دستم میرسه،فقط دعا میکنم اقا نیما که گفتن پاورم جوابگوست همینطور باشه
    راستی این اعداد برا سیستمم با 5870 که نوشتی 284 واته با تمام قطعات حساب کرده یا این 284 فقط کارت گرافیک
    که اگه فقط کارته فکر نکنم جوابگو باشه 485 من چون 125 که پردازنده منه و مادربردم و غیره که ....
    خدا کنه جواب بده اما اگه نداد اقا نیما من سریشم و حرفت رو نباید زیرش بزنی،پاور منم عین اکبنده چون 40 روزه خریدمش
    خیالت تخت باشه که سر حرفم هستم

7. این کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ببینید در مورد پاور چند مورد مختصر رو میگم امیدوارم مفید باشه :

اگه از این سایتهای محاسبه پاور استفاده می کنید سیستم لود رو 100% قرار بدید و مشخص کنید که عمر خازنها چقدر هست!چقدر از طول عمر مادربورد و خود پاور گذشته ؟اورکلاک انجام میدید؟معمولا برای پردازنده دارن تنظیمات افزایش ولتاژ رو ولی برای گرافیک کمتره...فنها و سایر لوازم جانبی (مودم کارت صدا و تی وی و یو اس بی ها...)رو از قلم نندازید جداگانه مصرف خیلی کمی دارن ولی با هم قابل توجه هستند! این موارد خیلی مهم هستند بعد از همه اینها عددی که بهتون میده حداقل مقدار توصیه شده (Recommended Minimum
    PSU Wattage)
    هست یعنی پاور در فول لود باید همیشه انقدر خروجی داشته باشه که اولا با گذشت یک تا دو سال از عمر پاور با کاهش راندمان چنین خروجی اولیه مفید ممکن نیست و دوم اینکه کار کردن پاور تو حداکثر توان همیشه باعث فرسودگی و خرابی زودترش میشه و مورد سوم اینه که به اصطلاح رو مرز بودن پاور هیچ امکان اورکلاک و ارتقایی وجود نداره پس توصیه شده به این عدد نهایی برای استفاده بلند مدت و مطمئن (24/7 100% پایدار)10-15% اضافه بشه علاوه بر همه اینها فقط وات مهم نیست تعداد و آمپر شاخه +12 راندمان پاور و کانکتورها...در ضمن این سایتها اشتباه تو اعداد و مدلها زیاد دارن برای همین مرجع رو سازنده و تستهای عملی و نقد و بررسی قرار میدیم

(تو تستهای که دوستان یا خودم انجام دادیم معمولا با سیستم تستهای رده میانی + اور همیشه یه حدود 50-75 واتی مصرف از حداقل توصیه سازنده بیشتر بوده باید سایر قطعات مشخص باشه)
    توجه کنید که مصرف و دمای کارتها با توجه به برند و مدل هاشون متفاوت هست!

حالا اگه با توجه به همه موارد گفته شده 485 وات جوابگو هست (تست عملی) هیچ مشکلی نیست با خیال راحت استفاده کنید...با محاسبه من شد حدود 420 وات( + 15% حدود 480 وات و شرایط:سه فن (کیس و سی پی یو)چهار یو ا س بی دیوایس سیستم لود 100% عمر خازن 20% تی دی پی 100% سایر لوازم جانبی و بدون اورکلاک و...) اون عدد حدود 270-280 وات که دوستمون بهش رسیده بدون در نظر گرفتن این فاکتورها بوده !

بازم میگم حتما پایداری قطعات + ولتاژ ها رو تست کنید!

در ضمن اون مورد هم بله هرجا System Power هست مصرف کل سیستم مد نظره...حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 500 وات توصیه کرده شما احتمالا میتونی با همین 485 هم فعلا بدون مشکل کار کنی (البته با توجه به همه مواردی که قبلا گفتم)

موفق باشید
    Last edited by Kianoosh; 31-12-2009 at 05:32.

9. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

ای بابا این یارو حالا امروز میگه پیدا نمیشه حتی 5870!!!میگه برند سافیر 700 تومان موجوده!!!
    5850 که اصلا نیستش
    به اون شماره هم زنگ زدم افا نیما اونام ندارن
    فکر کنم باید منتظر بشم
    این برندها اینقدر کارائیشون فرق میکنه که اختلاف این قیمتی دارن؟
    چند برند دیگه هم میگه 500 به بالا دارن که خیلی گرونه
    والا اخرش من از خرید 220 کارت گرافیک به 420 رسیدم ،به 700 هم نرسم خوبه،دارو ندارمو بدم!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ای بابا این یارو حالا امروز میگه پیدا نمیشه حتی 5870!!!میگه برند سافیر 700 تومان موجوده!!!
    5850 که اصلا نیستش
    به اون شماره هم زنگ زدم افا نیما اونام ندارن
    فکر کنم باید منتظر بشم
    این برندها اینقدر کارائیشون فرق میکنه که اختلاف این قیمتی دارن؟
    چند برند دیگه هم میگه 500 به بالا دارن که خیلی گرونه
    والا اخرش من از خرید 220 کارت گرافیک به 420 رسیدم ،به 700 هم نرسم خوبه،دارو ندارمو بدم!!!
    سافایر رو هفته پیش 425 گرفتم داره قیمت میپرونه

یک مقدار تو بازار کم شده ولی 2 تا شرکت تا هفته دیگه بارشون میرسه

چون خودم هم پیگیر خرید این دو کارت هستم موقعی که رسید خبرتون میکنم

12. 2 کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ببینید در مورد پاور چند مورد مختصر رو میگم امیدوارم مفید باشه :

اگه از این سایتهای محاسبه پاور استفاده می کنید سیستم لود رو 100% قرار بدید و مشخص کنید که عمر خازنها چقدر هست!چقدر از طول عمر مادربورد و خود پاور گذشته ؟اورکلاک انجام میدید؟معمولا برای پردازنده دارن تنظیمات افزایش ولتاژ رو ولی برای گرافیک کمتره...فنها و سایر لوازم جانبی (مودم کارت صدا و تی وی و یو اس بی ها...)رو از قلم نندازید جداگانه مصرف خیلی کمی دارن ولی با هم قابل توجه هستند! این موارد خیلی مهم هستند بعد از همه اینها عددی که بهتون میده حداقل مقدار توصیه شده (Recommended Minimum
    PSU Wattage)
    هست یعنی پاور در فول لود باید همیشه انقدر خروجی داشته باشه که اولا با گذشت یک تا دو سال از عمر پاور با کاهش راندمان چنین خروجی اولیه مفید ممکن نیست و دوم اینکه کار کردن پاور تو حداکثر توان همیشه باعث فرسودگی و خرابی زودترش میشه و مورد سوم اینه که به اصطلاح رو مرز بودن پاور هیچ امکان اورکلاک و ارتقایی وجود نداره پس توصیه شده به این عدد نهایی برای استفاده بلند مدت و مطمئن (24/7 100% پایدار)10-15% اضافه بشه علاوه بر همه اینها فقط وات مهم نیست تعداد و آمپر شاخه +12 راندمان پاور و کانکتورها...در ضمن این سایتها اشتباه تو اعداد و مدلها زیاد دارن برای همین مرجع رو سازنده و تستهای عملی و نقد و بررسی قرار میدیم

(تو تستهای که دوستان یا خودم انجام دادیم معمولا با سیستم تستهای رده میانی + اور همیشه یه حدود 50-75 واتی مصرف از حداقل توصیه سازنده بیشتر بوده باید سایر قطعات مشخص باشه)
    توجه کنید که مصرف و دمای کارتها با توجه به برند و مدل هاشون متفاوت هست!

حالا اگه با توجه به همه موارد گفته شده 485 وات جوابگو هست (تست عملی) هیچ مشکلی نیست با خیال راحت استفاده کنید...با محاسبه من شد حدود 420 وات( + 15% حدود 480 وات و شرایط:سه فن (کیس و سی پی یو)چهار یو ا س بی دیوایس سیستم لود 100% عمر خازن 20% تی دی پی 100% سایر لوازم جانبی و بدون اورکلاک و...) اون عدد حدود 270-280 وات که دوستمون بهش رسیده بدون در نظر گرفتن این فاکتورها بوده !

بازم میگم حتما پایداری قطعات + ولتاژ ها رو تست کنید!

در ضمن اون مورد هم بله هرجا System Power هست مصرف کل سیستم مد نظره...حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 500 وات توصیه کرده شما احتمالا میتونی با همین 485 هم فعلا بدون مشکل کار کنی (البته با توجه به همه مواردی که قبلا گفتم)

موفق باشید
    با سلام و تشکر از توضیحات دقیق و کاملتون

اینکه بنده عرض کردم اطمینان دارم سیستم دوستمون حتما جوابگو هستش و اون پیشنهاد رو دادم به خاطر دیدن اون اعداد در سایت مورد نظر نبود گرامی

بنده سیستم مشابه با پردازنده پر مصرفتر ( 965 ) و گرافیک مشابه (‌ در حال حاضر از این سری برد از هر مارکی فقط با برد و خنک کننده مرجع در بازار موجود هستش ) با یک آورکلاک معمول ( 3.8 ) رو دقیق تست کردم

زیر بار کامل cpu و gpu ( تست پاور occtpt ) در طول زمان ۱ ساعت پاور 470 وات ( پسیو ) در شاخه 12 ولت کمترین ولتاژی که داشت 11.81 ولت بود ( 4.98 برای شاخه 5 ولت )

همونطور که شما بهتر از بنده اطلاع دارید این شرایط بار در استفاده معمول ، تقریبا هیچ گاه برای سیستم بوجود نمیاد و از طرفی ولتاژ خروجی در طول زمان تست نشون داد در صورت ایجاد این شرایط هم فشار اضافه بر روی پاور وارد نمیشه
    Last edited by nima_hl; 31-12-2009 at 12:55.

14. 2 کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا هر وقت خریدی به ما هم خبر بده که چطوری با پاورت کار میکنه
    شما که تا این حد داری واسه گرافیک خرج میکنی چرا نمیخوای یک پاور بخری خیال خودت و منو راحت کنی باور کن ارزششو داره
    Last edited by mehryazdan; 02-01-2010 at 00:35.

16. این کاربر از mehryazdan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

منم امروز منتظر خبری از اقا نیما بودم من که به حرف این یارو اعتماد ندارم که گفته فردا میرسه
    در مورد پاور هم قبول دارم اما من فقط این پاور رو 45 روزه خریدم و حدود نصف قیمت ازم خواستنش که خیلی دلم نیومد وگرنه که حرف شما کاملا قبول اما امتحان میکنم اگه نهایت نشد و کار نکرد میریم سراغ اقا نیما و قولش و نهایت اونم نشد خرید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •