تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 94

نام تاپيک: Video Game Awards 2009

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

پس تو gtx ‎295 خریدی واسه چی؟
    تو شمال هم حتما نارنجک میندازین و سوار تانک میشین!
    یکم حرف منطقی بزن شایان. مگه چه عیبی داره بازی ها پیشرفت گرافیکی داشته باشن؟
    یعنی دوست داری تا آخر عمر با همین سخت افزار محدود و غیر قابل ارتقا کنسول سر کنی؟ یعنی دوست نداری کنسول جدید و نسل بعد زودتر بیاد؟ معلومه که گیم پلی خیلی مهمه ولی پیشرفت گرافیکی هم همینجور. کنسولیزه شدن همیشه هم بازی ها رو خدا نمیکنه . نمونش بازی ut.
    بازی doom ‎3 هم اون موقع ها خدا بود. هم گرافیک هم گیم پلی. ولی الان گرافیکش خیلی به چشممون پایین میاد. دوست داشتی بازی ها همون گرافیک رو داشته باشن و پیشرفت نکنن؟!
    شما برو بازی هایی مثل Forza 3 و Gears Of War 2 را با 360 تجربه کن اونوقت میفهمی گرافیک یعنی چی؟!
    در ضمن بیشتر بازی های توپ برای PC نمیاد عزیز پس بهتره همه رو بیارن به کنسول!

2. 4 کاربر از S A A M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

شما برو بازی هایی مثل Forza 3 و Gears Of War 2 را با 360 تجربه کن اونوقت میفهمی گرافیک یعنی چی؟!
    در ضمن بیشتر بازی های توپ برای PC نمیاد عزیز پس بهتره همه رو بیارن به کنسول!
    من گفتم کنسول بده نخرین؟
    گفتم محدودیت سخت افزار داره. دروغ میگم؟
    من فقط میگم پیشرفته گرافیکی هم خوبه داشته باشیم و کنسول نسل بعد بیاد تا بیشتر لذت ببریم.
    پس اینقدر روی 1 چیزی تعصب نداشته باشیم بهتره.

4. 6 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

............................. آخی طفلی کنسولا بهترین بازیهاشون فقط تو رزلوشن 600p اجرا شدن ! می دونی یعنی چی ؟! Console Fan ها کجائین ؟! اگه بخواهین با اون رزلوشن با PC رقابت کنین که یه PC 500$ دلاری هم کنسول هارو می خوره ! از اون خواب زمستونی بیدار شینو حقیقتو قبول کنین ! نرخ فریم همین MW2 که واقعا بازیه سبکی هست ! تو کنسولا با اون همه کاهش کیفیت بازی چند بود ؟! تو یه PC 500$ دلاری چنده ؟! همون Dragon Age دنیا گفت فقط PC ... که تا ایزومتریک هم فقط مختص PC هست تو این بازی ! الان کنسول به همون 4 تا بازیه انحصاریش مینازه ؟! اونا هم فقط برای موندن کنسولا ساخته میشن وگر نه هیچ دلیل دیگه ای برای داشتن کنسول شاید نباشه !
    همین pc 600 - 700 $ دیدید که Dirt 2 اونم بازی امکانات Dx11 چقدر راحت ترو جذاب تر از کنسول اجرا کرد ! هه هه مطمئن باشین اگر واسه موندن xbox نبود اون forza هم رو PC می زدن و همه شاهد کیفیت برترش در PC بودن ... این حرفا رو قبلا n بار گفته شده و دیگه خودتون هم بهتر از من می دونین چرا همش بحثشو وسط می کشین ؟! مثل بچه آدم داشتیم نظرمونو می گفتیم 4 تا .. حقیقتا عقده ای !!! اومدن ریختن سرمون شروع کردن به پرت و پلا گفتن ! که آخرش خودشون هم نمیدونن واسه چی هست ... اون یکی دیگه فکر کرده الان بره تو فاز Emo و نمیدونم sanitarium و متال بازی اینها دیگه خیلی بزرگ شده و شاید یه چیزایی هم حالیشه بقیه دنیا هم که دارن زندگی گیمریشون رو ادامه میدن احتمالا ناداننو نظرشون هم احتمالا کلا زیاد اهمیتی نداره ! (البته این دیدگاه خودشونه فقط ) متاسفم برات ...
    Last edited by djmd; 24-12-2009 at 17:08. دليل: بنا به تقاضای دوستان (چه نمایش عمومی - چه غیر عمومی) بعضی قسمت ها ویرایش شد که بازم حقش بود ویرایش نمی شد !

6. 4 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

پس تو gtx ‎295 خریدی واسه چی؟
    تو شمال هم حتما نارنجک میندازین و سوار تانک میشین!
    یکم حرف منطقی بزن شایان. مگه چه عیبی داره بازی ها پیشرفت گرافیکی داشته باشن؟
    یعنی دوست داری تا آخر عمر با همین سخت افزار محدود و غیر قابل ارتقا کنسول سر کنی؟ یعنی دوست نداری کنسول جدید و نسل بعد زودتر بیاد؟ معلومه که گیم پلی خیلی مهمه ولی پیشرفت گرافیکی هم همینجور. کنسولیزه شدن همیشه هم بازی ها رو خدا نمیکنه . نمونش بازی ut.
    بازی doom ‎3 هم اون موقع ها خدا بود. هم گرافیک هم گیم پلی. ولی الان گرافیکش خیلی به چشممون پایین میاد. دوست داشتی بازی ها همون گرافیک رو داشته باشن و پیشرفت نکنن؟!
    همچین مجید میگی که انگار گفتم گرافیک به هیچ دردی نمی خوره
    اتفاقا اگه تانک نداشته باشه تلکابین داره و خیلی قشنگه
    کی گفت تا آخر عمر؟ اینطور که از بازی هایه روز پیداست تنها یک کرایسیس که اینجا هی ورجیه وورجه میکنه! ماشالله این همه بازیه که گرافیکش خیلی کم تر از کرایسیس هست مثل AC2 یا MW2 و... ولی 10 برابر زیبا تر از این بازیه گرفیکی است! بهتر بود به جایه اسمه کرایسیس میزاشتن Nature Simulation !!
    فعلا که تا 2 سال دیگه بازی ها پیشرفت دارن و هنوز کم تر بازی ای میبینیم که از 100% کنسول استفاده بهینه کرده باشند! حتی ممکنه همین بازی هایی که الان 100% استفاده می کنند در آینده بشه 90% یا 80% چون اینقدر تکنیک هایه جدید میاد و چنان سره بازی باز رو کلاه میزاره که خودشم نمیدونه!
    به نظره من کرایسیس اصلا از اینجور تکنیک ها استفاده نمی کنه! میخواد همه چیز رو کامل درست کنه و نتیجشم همونی بود که زمانی که بازی اومد دیدیم ( هیچ کس نتونست با آخرین تنظیمات بالا بیاره )

............................. آخی طفلی کنسولا بهترین بازیهاشون فقط تو رزلوشن 600p اجرا شدن ! می دونی یعنی چی ؟! Console Fan ها کجائین ؟! اگه بخواهین با اون رزلوشن با PC رقابت کنین که یه PC 500$ دلاری هم کنسول هارو می خوره ! از اون خواب زمستونی بیدار شینو حقیقتو قبول کنین ! نرخ فریم همین MW2 که واقعا بازیه سبکی هست ! تو کنسولا با اون همه کاهش کیفیت بازی چند بود ؟! تو یه PC 500$ دلاری چنده ؟! همون Dragon Age دنیا گفت فقط PC ... که تا ایزومتریک هم فقط مختص PC هست تو این بازی ! الان کنسول به همون 4 تا بازیه انحصاریش مینازه ؟! اونا هم فقط برای موندن کنسولا ساخته میشن وگر نه هیچ دلیل دیگه ای برای داشتن کنسول شاید نباشه !
    همین pc 600 - 700 $ دیدید که Dirt 2 اونم بازی امکانات Dx11 چقدر راحت ترو جذاب تر از کنسول اجرا کرد ! هه هه مطمئن باشین اگر واسه موندن xbox نبود اون forza هم رو PC می زدن و همه شاهد کیفیت برترش در PC بودن ... این حرفا رو قبلا n بار گفته شده و دیگه خودتون هم بهتر از من می دونین چرا همش بحثشو وسط می کشین ؟! مثل بچه آدم داشتیم نظرمونو می گفتیم 4 تا .. حقیقتا عقده ای !!! اومدن ریختن سرمون شروع کردن به پرت و پلا گفتن ! که آخرش خودشون هم نمیدونن واسه چی هست ... اون یکی دیگه فکر کرده الان بره تو فاز Emo و نمیدونم sanitarium و متال بازی اینها دیگه خیلی بزرگ شده و شاید یه چیزایی هم حالیشه بقیه دنیا هم که دارن زندگی گیمریشون رو ادامه میدن احتمالا ناداننو نظرشون هم احتمالا کلا زیاد اهمیتی نداره ! (البته این دیدگاه خودشونه فقط ) متاسفم برات ...
    واستا ببینم کی به کی میگه عقده ای!
    باهات شرط میبندم اگه یک کنسول جدیدم نیاد تو بازم میگی همین PC و تا 5 ساله بعدشم به خودت میفهمونی که PC از همه بهتره!
    آره آقاجون معلومه بهتره! چیزی که انجاست اینکه تمام دنیا ( البته به جز ایران ما ) به بازی هایه کنسولی روی میارن تا به PC ای 99% بازیه هاش رو همه کپی می کنن و اصلا سوده کلانی برایه شرکت هایه سازنده نداره!
    تو اگه لجت گرفته از بازی هایه کنسولی به ما ربطی نداره! والا اونطوری که من میدونم درصد نمره هایی که MW2 تویه کنسول داشته از هر نظر بهتر از PC بوده!
    در ضمن آقایه متخصص ! نمیدونی بدون بازیه زیبایه Dragon Age یک بازیه سبک C.R.P.G هستش پس لطفا به رخ ما نکش که این بازی رویه کنسول ها آشغاله! من خودم این بازی رو برایه PC گرفتم چون اصلا سبک اینجور بازی ها با PC سازگاره!
    شما برین با اون Direct X11 که مطمئنم هیچ کدومتون تا الان نتونستین روش بازی کنین! حال کنین!
    در ضمن : یک چیزه جالب اینجاست که پشت بعضی بازی ها نوشته رزولیشن 1080 اما نمیدونم فکر کنم برا تبلیغات نوشتن نه دوستان؟
    Last edited by 779; 24-12-2009 at 20:41.

8. 3 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

والا با حرفات که تقریبا داشتی همینو میگفتی.
    پس شمال هم خوبه ما خبر نداشتیم !!!!
    خوب آره. کرایسیس تمرکزش رو گرافیک بود. باید ببینیم توی شماره 2 چیکار میکنه.
    میتونیم اونجا تفاوت pc و consol رو ببینیم. شما 2 تا بازی که خیلی مسخره پرت شده رو میاین با کنسول مقایسه میکنین و بازم میبینین که توی بیشتر مقایسه ها pc باز هم بهتره. وقتی 1 بازی بیاد که واقعا براش روی pc زحمت کشیده شده اونموقع علوم میشه. مثل پرت شدن RE 5 . امیدوارم مقایسه روی pc و کنسول رو دیده باشی.
    حالا منتظر کرایسیس 2 هم میمونیم. امیدوارم طبق قولی که دادن این نسخه نسبت به نسخه کنسول superior باشه.
    اونوقت ببینیم کنسول از 100 % و این ترفند های شیرینش به چه نحو استفاده میکنه.
    متاسفانه این دزدی هایی که روی pc میشه به شرکتا صدمه زده که الان برای بازی ها روی pc کار نمیکنن وگرنه قدرت واقعی رو میدیدیم و ترفند هایی که میشه توی گرافیک pc استفاده کرد.
    همینطور استفاده از فیزیک خفن nvidia که نمونش توی بازی batman بود اگه یادت باشه سازنده چی گفته بود. یا نمونه دیگش بازی border land بود که اون هم سازندش از این جمله استفاده کرده بود. نسخه pc بازی نسخه کنسولی رو نابود ( Destroy) میکنه.
    به هر حال بهتره دیگه ادامه ندیم که دیگه داره دعوامون میشه. نه شما حرفای ما رو قبول میکنین نه ما حرفای شما رو. پس بهتره موسی به دین خویش عیسی به دین خویش
    فعلا اوضاع خود انجمن داغونه. بذارین درست بشه اونموقع بازم میزنیم تو سر و کله هم
    همگی موفق باشید.

10. 4 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

والا با حرفات که تقریبا داشتی همینو میگفتی.
    پس شمال هم خوبه ما خبر نداشتیم !!!!
    خوب آره. کرایسیس تمرکزش رو گرافیک بود. باید ببینیم توی شماره 2 چیکار میکنه.
    میتونیم اونجا تفاوت pc و consol رو ببینیم. شما 2 تا بازی که خیلی مسخره پرت شده رو میاین با کنسول مقایسه میکنین و بازم میبینین که توی بیشتر مقایسه ها pc باز هم بهتره. وقتی 1 بازی بیاد که واقعا براش روی pc زحمت کشیده شده اونموقع علوم میشه. مثل پرت شدن RE 5 . امیدوارم مقایسه روی pc و کنسول رو دیده باشی.
    حالا منتظر کرایسیس 2 هم میمونیم. امیدوارم طبق قولی که دادن این نسخه نسبت به نسخه کنسول superior باشه.
    اونوقت ببینیم کنسول از 100 % و این ترفند های شیرینش به چه نحو استفاده میکنه.
    متاسفانه این دزدی هایی که روی pc میشه به شرکتا صدمه زده که الان برای بازی ها روی pc کار نمیکنن وگرنه قدرت واقعی رو میدیدیم و ترفند هایی که میشه توی گرافیک pc استفاده کرد.
    همینطور استفاده از فیزیک خفن nvidia که نمونش توی بازی batman بود اگه یادت باشه سازنده چی گفته بود. یا نمونه دیگش بازی border land بود که اون هم سازندش از این جمله استفاده کرده بود. نسخه pc بازی نسخه کنسولی رو نابود ( Destroy) میکنه.
    به هر حال بهتره دیگه ادامه ندیم که دیگه داره دعوامون میشه. نه شما حرفای ما رو قبول میکنین نه ما حرفای شما رو. پس بهتره موسی به دین خویش عیسی به دین خویش
    فعلا اوضاع خود انجمن داغونه. بذارین درست بشه اونموقع بازم میزنیم تو سر و کله هم
    همگی موفق باشید.

نخیر برا چی بحث نکنم دلم میخواد
    کله حرفات این بود که PC کاملا بهتر از کنسول هست! باید بگم که بله بهتره! ولی PC برایه بازی نیست! خودتم میدونی!
    اگه بود که دیوانه نبودن بیاد کنسول بسازن! کنسول برایه بازی ساخته شده! و از نظره بازی هم برتری فراوانی نسبت به PC داره! والا من که نمیدونم چه تفاوت گرافیکیه فاحشی تویه RE5 بود؟!

12. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نخیر برا چی بحث نکنم دلم میخواد
    کله حرفات این بود که PC کاملا بهتر از کنسول هست! باید بگم که بله بهتره! ولی PC برایه بازی نیست! خودتم میدونی!
    اگه بود که دیوانه نبودن بیاد کنسول بسازن! کنسول برایه بازی ساخته شده! و از نظره بازی هم برتری فراوانی نسبت به PC داره! والا من که نمیدونم چه تفاوت گرافیکیه فاحشی تویه RE5 بود؟!
    خوب اگه دوست داری و میخوای بحث کنی که بحثش جداست.
    مشکل ما اینه. هرچیزی رو که داریم ازش برای خودمون خدا میسازیم و هیچ چیز دیگه ای رو نمیبینیم.
    کی گفته pc برای بازی نیست؟؟؟ میتونیم بگیم pc مخصوص بازی نیست اینجوری جملت درست تره. چون علاوه بر بازی 1000 تا کار دیگه هم میکنه.
    کنسول فقط مخصوص بازیه و شاید هم فیلم و آهنگ. خوب pc همه این کارا رو میکنه. حالا کنسول میاد چند تا بازی اختصاصی میده وگرنه کی میاد کنسول بخره وقتی pc با کیفیت بهتر همون کار رو میکنه؟؟؟!!!!
    تنها برتری کنسول نسبت به pc بازی های اختصاصی هست و بس. البته ناتال هم چیزه جالبیه. ولی pc هم NIA رو داره. یعنی خواهد داشت.
    تفاوت ها به چشم شما نمیاد. شده ماجرای همون شمال . . .
    دیگه خواهشا ادامه نده.
    نمیدونم چی بگم وقتی اینجوری میای جواب میدی ولی نگران نباش. الان چند نفر میان از پستت تشکر میکنن تا راضی باشی که به نفع کنسول حرف زدی چون این فروم همیشه اینجوری بوده
    دیگه من ادامه ندم بهتره. بیا هرچی فحش دلت خواست بار pc کن. نه pc مال بابای منه نه کنسول ساخته ی تو.
    بازم موفق باشید.
    Last edited by aghamajid1369; 24-12-2009 at 22:57.

14. 4 کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو اگه لجت گرفته از بازی هایه کنسولی به ما ربطی نداره! والا اونطوری که من میدونم درصد نمره هایی که MW2 تویه کنسول داشته از هر نظر بهتر از PC بوده!
    جالب بود !
    مقایسه گرافیک این بازی بین 3 پلتفرم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همچین مجید میگی که انگار گفتم گرافیک به هیچ دردی نمی خوره
    اتفاقا اگه تانک نداشته باشه تلکابین داره و خیلی قشنگه
    کی گفت تا آخر عمر؟ اینطور که از بازی هایه روز پیداست تنها یک کرایسیس که اینجا هی ورجیه وورجه میکنه! ماشالله این همه بازیه که گرافیکش خیلی کم تر از کرایسیس هست مثل AC2 یا MW2 و... ولی 10 برابر زیبا تر از این بازیه گرفیکی است! بهتر بود به جایه اسمه کرایسیس میزاشتن Nature Simulation !!
    فعلا که تا 2 سال دیگه بازی ها پیشرفت دارن و هنوز کم تر بازی ای میبینیم که از 100% کنسول استفاده بهینه کرده باشند! حتی ممکنه همین بازی هایی که الان 100% استفاده می کنند در آینده بشه 90% یا 80% چون اینقدر تکنیک هایه جدید میاد و چنان سره بازی باز رو کلاه میزاره که خودشم نمیدونه!
    به نظره من کرایسیس اصلا از اینجور تکنیک ها استفاده نمی کنه! میخواد همه چیز رو کامل درست کنه و نتیجشم همونی بود که زمانی که بازی اومد دیدیم ( هیچ کس نتونست با آخرین تنظیمات بالا بیاره )

واستا ببینم کی به کی میگه عقده ای!
    باهات شرط میبندم اگه یک کنسول جدیدم نیاد تو بازم میگی همین PC و تا 5 ساله بعدشم به خودت میفهمونی که PC از همه بهتره!
    آره آقاجون معلومه بهتره! چیزی که انجاست اینکه تمام دنیا ( البته به جز ایران ما ) به بازی هایه کنسولی روی میارن تا به PC ای 99% بازیه هاش رو همه کپی می کنن و اصلا سوده کلانی برایه شرکت هایه سازنده نداره!
    در ضمن آقایه متخصص ! نمیدونی بدون بازیه زیبایه Dragon Age یک بازیه سبک C.R.P.G هستش پس لطفا به رخ ما نکش که این بازی رویه کنسول ها آشغاله! من خودم این بازی رو برایه PC گرفتم چون اصلا سبک اینجور بازی ها با PC سازگاره!
    شما برین با اون Direct X11 که مطمئنم هیچ کدومتون تا الان نتونستین روش بازی کنین! حال کنین!
    در ضمن : یک چیزه جالب اینجاست که پشت بعضی بازی ها نوشته رزولیشن 1080 اما نمیدونم فکر کنم برا تبلیغات نوشتن نه دوستان؟
    حال می کنم با اطلاعاتی که ندارین ادعا می کنین
    آقای نیمه محترم ... اون COD تمام دنیا می دونن علتش نبود server های Dedicated هست که لجه همه pc بازها رو درآورد ! لول ! تو کف بازیهای کنسول بنده خدا خوبه اندازه جمع قیمت کنسولاتون سیستممه ! کنسول که سهل است و بابای کنسول هم داشتیمو داشته بودیم ولی آخرش هم به این نتیجه رسیدیم که هیچ کدوم به PC نمی رسن ! عزیز دل برادر اون 1080 که نوشتن اولندش که بازیهای سنگین کنسول تو اون رزلوشن اجرا نمی شن بلکه اندازه صفحه روی اون تنظیم میشه و رندری که انجام میشه در 720p هست که این امکانات از قدیم روی کنسول های مختلف بوده ... حالا سال دیگه Dx11 سلامِت می کنه !
    آره ارواح عمه Xbox که اصلا بازیهاش کپی نمی شه ! خوبه دیگه رو سایت های تورنت عین آبنبات بازیه 360 ریخته ! تازه کرکراشم همه اونوری هستن ! حرف مفت دارن می زنن فعلا همون PS3 کپی نشده اونم به خاطر اینکه هنوز به صرفه نیست کرک هم بکنن بازم قیمت بازیهای بالا در میاد تا بلو-ری و تکنولوژی رید و رایتش ارزون نشه همچنان گرون در میاد در هر حالتی ...
    حرف حاجیت اینه که ببین دادا الان از هر جای دنیا ملت گیمر رو بیاری دیگه به این بحث کنسول در مقابل پی سی یه جورایی می خندن ! برو همون مقایسه کنسول و pc در سایت گیم اسپات که واسه سال 2008 هست رو نگاه کن ... یکی از پر تفاوت ترین ها همون فال اوت بود ! یا همین کرایسیس 2 که قرار مولتی پلتفرم باشه ... تکرار واضحات دیگه من یکی رو بی خیال شین ! ok ?!
    نه Microsoft و IBM و اینها واسه بابای منه نه Sony فلان و اینها سودشون تو جیب ماها می ره الان برای چی باید تو سرو کله هم بزنیم ؟!

18. 3 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

جالب بود !
    مقایسه گرافیک این بازی بین 3 پلتفرم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تا اونجایی که من دیدم تویه عکس 2وم و اول! زمانی که رویه نسخه ی PC میاری علف نداره! و گرافیک خیلی ضعیفه! اما وقتی رویه 360 میاری هم علف داره و ...
    پس برو انشالله روزیتو یک جایه دیگه بدن!

20. 2 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •