تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 12 اولاول ... 456789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 112

نام تاپيک: ماجرای خرید یک کیس 300 تومنی !

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام من مدل G45 و c45 از مادربوردهای MSI رو گفتم لینکشو میزارم یه نگاه بندازین AMD® 770 and SB710 Chipset

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    من قصد خرید یکی از این دوتا مادروبردها رو به همراه 4670 512 مگ دارم لطفا بررسی کنید ببینید آیا امکان کراس بین کارت گرافیکی و این نوع مادروبردهست ؟
    در ضمن کارت گرافیک 4670 در دو نوع موجود هست . توی بازار یک نوع 512 مگ دارند و یک نوع هم 1 گیگ من بر اساس تحقیقی که انجام دادم دوستان در فرومهای دیگه نوشته بودند که 512 از نوع کارای و سرعت کلاک و پهنای باند و ... خیلی خیلی بهتر از یک گیگ عمل میکنه و کارت یک گیگ 4670 متاسفانه سرعت کلاک و پهنای باندش و ... جزییتا دیگرش فوق العاده از 512 کمتره !!! حالا من میخوام چیکار کنم ؟ میخوام یک 512 بگیرم و به وسیله کراس کردن ( چو نشنیدم قابلیت کارت گرافیکی رو بالا میبره ) بتونم به یک گیگ دست پیدا کنم آیا امکانش هست حافظه کارت گرافیکی من با کراس کردن افزایش پیدا کنه ؟ آیا این مادربورد این قابلیت رو داره اصلا امکان کراس کردنش هست ؟؟ مرسی متشکرم .

سلام نیکان جان متشکرم که خیلی دقیق جواب سوالات زیاد منو میدی و سپاسگذارم
    راستش من همه مطالبتو خوندم و به این نتیجه رسیدم که درسته سرعت باس 940 CPU رو کم زده ولی توی کارایی خیلی سریعتر از 925 عمل میکنه پس با این حساب همون 940 رو میگیریم . ولی یه سئوال !
    برای ویندوزهای نسل بعد این CPU کافی هست ..میشه بفهمیم تا چه زمانی این CPu از عهده اجرای برنامه ها بر میاد؟ دو سال ؟ سه سال ؟ چندسال ؟

در مورد رم !
    پس اون اعدادی که نوشته شده 9-9-9 اونها رو باید توی bios وارد کنیم ؟ ؟ یعنی روی جعبه اش نوشته نشده ؟ من موقع خرید به چه چیزی به روی جعبه رم نگاه کنم ؟؟ به سرعتش ؟ 1333 باشه ؟؟ و این که مارکش و گارانتیش ؟ همینها ؟

فرق بین 32 بیت و 64 بیت !!
    میخوام در این مورد یه مثال بزنم فرض کن من همین سیستم رو دارم خوب ؟
    CPu 940
    ram 4 gig ddr3
    پس یه پردازنده 4 هسته ای دارم و 4 گیگ رم خوب ؟
    اگه من ویندوز 32 بیت روی این سیستم 64 بیت نصب کنم چه اتفاقی میفته ؟ ویندوز به علت یک کار تجاری میگه تا 3 گیگ رو میشناسم
    درسته ؟ پس ما یک گیگ هدر میدیم
    حالا روی همین سیستم ویندوز 64 بیت نصب میکنیم . چه اتفاقی میفته ؟ ویندوز به راحتی کار میکنه و تا هرمقدار که مادربورد مورد نظر رم ساپورت کنه به اون رم بدیم اجرا میکنه ؟ درسته؟ چون وشتی که برای 64 بیتیها حداقل دو گیگ رم لازم هست !!
    خوب اگه این حرف بالا درست باشه مقدار رم مورد نیاز برای ویندوزهای 64 بیت xp و 7 چقدر هست ؟ و هرکدوم تا چقدر رو ساپورت میکنن که من بدونم چیکار کنم ؟ ممنونت میشم
    در ضمن توی فروشگاهها نوشته که رم 1*2 DDR3 یعنی دوتا رم 1 گیگ ؟ و به صورت جدا از هم ؟ خوب این چه فرقی میکنه با یک رمی که 2 گیگ هست ؟ ویک برد داره ؟ برای 4 گیگ هم دیدم که نوشته 2*2 معنی و مفهومش چیه چقدر فرق هست بین رم 2 گیگ روی یک برد و روی دوتا برد بصورت یک گیگ جدا؟؟
    قیمتش فرق میکنه یا مسئله تکنیکی هست ؟؟؟ روی برد رم ها یه سینک آلومینیومی هست که بعضیها دارند و بعضیها بیشتر دارند آیا رم هم داغ میکنه ؟ من از این رم های جدید اطلاع زیادی ندارم میتونی بگی با این تیکه آهنی ها چیکار میشه کرد ؟؟ به نظرم هرچقدر بیشتر باشه بهتره ؟ اینطور نیست ؟

نیکان سئوال اخرم یه سئوال اقتصادیه که امروز بدجوری افتاده توی گوشم !!!
    دوستم میگه تو که این همه صبر کردی بزار د هفته دیگه بخر که ژانویه تموم شده باشه و قیمتها افت میکنن اونوقت میتونی پردازندتو مثلا Black editon انتخاب کنی ؟ نظرت چیه تفاوت قیمتها یک ماه دیگه اینقدری میشه که من قطعات بهتری بتونم بخرم ؟؟ ممنونم ازت و یه دنیا تشکر
    مرسی
    سلام

ویندوز 8 قراره 2012 بیاد و نمیشه راحت در مورد ویندوز نسل بعد اظهار نظر کردولی من به شخصه سیستمم رو جوری براش هزینه میکنم که دو سال یک بار بتونم ارتقاش بدم یعنی مثلا برای cpu حداکثر 100 تومن هزینه می کنم و برای گرافیک حداکثر 150 تومن و...

من قدرت پردازنده ی شما رو(940) رو حدود 2 تا 3 سال تخمین میزنم ونه بیشتر

برای بار چندم میگم که لینکی که در مورد cl یا تاخیر زمانی رم رو دادم رو مطالعه کنید

در مورد میزان رم در سیستم عامل 32 و 64 بیت حرفتون صحیحه

ویندوز 7 64 بیت حدود 1 گیگ از رم رو پر میکنه ولی 64 بیت xp خیر

چرا؟

چون 7 طوری طراحی شده که بسیلری از فایل های ضروری رو هنگام بوت شدن در رم قرار میده تا عملا سرعت کار در محیط ویندوز رو بالا ببره ولی xp اینجور نیست چون اون موقع که این سیستم عامل طراحی شده احتمالا رم گرون قیمت بوده

در مورد 2*2g باید بگم منظور دوتا 2 گیگ جدا از همه تا شما بتونید از فناوری 2 کاناله ی مادربوردتون برای رم استفاده کنید که این فناوری این امکان رو به شما میده تا پهنای باند ارتباطی بین پردازنده و رم رو افزایش بدین

یعنی پهنای باند دو تا رم با هم تلفیق میشه و یه پهنای باند اشتراکی رو برای دو تا رم قرار میده

این عمل تاثیر چندانی روی بازیها نداره و احتمالا روی مولتی تسک تاثیر گذاره(اگه خواستید توضیح بیشتر میدم)

همونطور که گفتید سینک ها برای خروج گرما از چیپ های رم هست و اگر خواهان اور رم هستید حتما سینک دار رو بخرید

فرکانس و cl و مدل رم رو بصورت زیر پیشنهاد میدم

apogee ddr3 1333 cl 7 7 7 18

که آخریش یعنی 18 رو می تونید تا 15 هم پایین بیارید

2 گیگ 55 تومن

شما هر چه دیر تر بخرید مدل های امروز قیمتش میاد پایین و مدل های جدیدتر جایگزین اونها میشه و شما اون موقع هوس می کنید اونها رو بخرید

من نظرم اینه که اگه الان احتیاج ندارید یا بهمن ماه بخرید و اگر می تونید بازم صبر کنید بعد از عید اقدام به بستن

سیستم کنید چون همیشه جدیدتر میاد و همیشه جدید تر بهتر از قدیمیه

و اگر باز هم می تونید تابستون و ...

2. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیکان جان

در خصوص هیبرید کراسفایر amd داره موزیانه برخورد میکنه و حرفهای مختلفی میزنه

بر طبق بعضی از ریویوها حتی گرافیکهای سری 5xxx هم این قابلیت رو داره ، که amd از بهینه بودن چیپستهای تولیدی نام میبره و مدعی هستش که اگر پردازنده ، چیپ مادربرد و گرافیک شما amd/ati باشه پرفورمنسی تا ۵ ٪ بیشتر خواهیم داشت

این دقیقا مطلبیه که دنبالش هستم چون این صحبت اخیرا از طرف شرکت انجام شده و میدونیم که تمام چیپستهای جدید ( از 780 به بالا ) کارت گرافیکی داخلی دارند

حدس و گمانم اینه که حتی در 790fx که ظاهرا گرافیکی وجود نداره در حقیقت این گرافیک در بک گراند داره به gpu کمک میکنه

الان سری پائین کرافیکها رو جور کردم از سری 5 هم 5770 و 5750 رو دارم مونده رنج 4xxx که شنبه یکشنبه اونها هم به امید خدا میرسه

مادربردها هم از سری nvidia دو مدل و از سری amd از 770 به بالا رو تست میگیرم

احتمالا یک پلت فرم intel با پردازنده e5300 با 6300 هم به تستها اضافه میکنم که با یک تیر ۲ نشان رو بزنیم و مقایسه پلت فرم سیستم گیمینگ رو هم انجام داده باشیم

البته دنبال یک اسپانسر برای نهالم اینتل بودم که هنور مهیا نشده اگر i7 و i5 رو هم بتونم این هفته تهیه کنم که دیگه یه رویو کامل میشه

احتمالا کل هفته آینده رو مشغول این تست خواهم بود و سعی میکنم ریزالتهاشو رو به تدریج روی نت هم بگذارم
    سلام

من هم تایید می کنم چون توی همون لینکی که قرار دادم در قسمت نظر کاربران ، برخی همین نا معلوم بودن

کراس شدن 4200 با مابقی کارت ها رو گفته بودن و اینکه روی چیپ 785 ، شرکت amd شفاف عمل نکرده!!!1

4. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یکی از دوستان در لینک زیر فنوم 945 رو 165 تومن قیمت داده

اگر درست باشه این پردازنده رو بگیرید

کد:

6. این کاربر از nikaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام

ویندوز 8 قراره 2012 بیاد و نمیشه راحت در مورد ویندوز نسل بعد اظهار نظر کردولی من به شخصه سیستمم رو جوری براش هزینه میکنم که دو سال یک بار بتونم ارتقاش بدم یعنی مثلا برای cpu حداکثر 100 تومن هزینه می کنم و ...................................... اگر می تونید بازم صبر کنید بعد از عید اقدام به بستن

سیستم کنید چون همیشه جدیدتر میاد و همیشه جدید تر بهتر از قدیمیه

و اگر باز هم می تونید تابستون و ...
    سلام مرسی از وقتی که برای جواب دادن به سئوالات من میزاری نیکان جان
    آقا من همه چی رو متوجه شدم مخصوصا این آخریه خیلی خیلی باحال بود جدیدمیاد وجدیدتر و تابستون و...

خوب پس با این حساب من میخوام سیستممو ببندم ولی یه چیزی اگه تا بهمن صبر کنم چقدر تفاوت قیمت دارم؟ به نظرت میتونم تا اون موقع با همین مایه 450 تومن 4 گیگ رم بخرم ؟ سی پی یو رو هم 960 بندازم ؟ اگه میشه که صبر میکنم مهم نیست یک ماه مشکلی ندارم ولی اگه نه تفاوتش 2-3 تا هزارتومنی بیشتر نباشه که همین دو هفته دیگه سیستم و بستم و رفته پی کارش
    یه چیز دیگه راجع به رم که فرمودین بیشتر توضیح میدم ؟ آقا من اینو متوجه نمیشم که رم به جز سرعت باس و مقدار حافظه مگه چی داره ؟ البته فقط میدونم که رمها رو بر اساس سرعت باس و مقدار حافظه قیمت گذاری میکنند ولی این کلاک کردن فکر کنم جدیده ؟ من اون اعداد 7-7-7 رو میخوام بیشتر توضیح بدی یعنی این که این اعداد روش باید نوشته شده باشه ؟ یعنی دقیقا نوشته که 7-7-7 و منم همون نوع رو باید بخرم ؟؟؟ یا این که این اعداد رو باید جایی وارد کرد یه جایی مثل بایوس ؟؟؟

2*2 بودن رم ها اگه کارایی نداره پس با این حساب من دوتا رم یک گیگ مجرا بخرم ؟؟ این یعنی چی که به درد مولتی تسکینگ میخوره؟؟؟ من نمیخوام چندتا برنامه همزمان اجرا کنم !!
    بیشتر موردم برای کار با فتوشاپه که سرعت راندمان کاریم بالا بره و بتونم توی یه دقیقه فرض مثال طرحمو بچرخونم و خیلی کارای دیگه حالا پیش میاد که همزمان هم مثلا نرم افزار فلش هم باز باشه یا اتوکد رو باز کنم و همزمان کار کنم موبتی تسک توی کار من هست و لی نه به اون شدتی که فکر میکنی بیشتر میخوام سرعتم بالا باشه واسه همین DDR3 رو انتخاب کردم با باس 1333 و یا 1600 که گازشو بگیرم و برم توی فتوشاپ درصورتی که میتونستم خیلی از مادربوردهای ارزون DDR2 ساپورت رو بگیرم که قیمتش هم خیلی پایینتر در می اومد ولی خوب بازم به فکر شما احتیاج داریم شما ببین چی به درد سیستمم میخوره؟؟
    در مورد سینک های رم امکان تعویضشون نیست ؟ نمیشه از روی رم بلندشون کرد ؟ و مثلا یه سینک قویتری گذاشت ؟ من اگه سیستم رو بگیرم یه فن هشت سانتی هم روی اون دوتا رم میزارم که یخ بزنن تگری بشن
    ببینم یه سئوال 2*1 یعنی دوتا یک گیگ که میشه دو گیگ درسته ؟ به من گفتی که حافظه بین رم و سی پی یو شیر میشه ؟ خوب این چه فرقی داره با وقتی که الان من دوتا 512 رو روی این سیستمم ( همین سیستم فعلی ) دارم جفتشون هم یک مارک هستند ولی توی یک بسته نبودند ولی چیزی که من میبینم اینه که دو تا رم رو داخل یک پکیج میزارن داستان این چیه ؟؟ یعنی رم 1333 کینگستون به رم 1333 ocz نمیخوره فقط باید هم خونواده هم باشند ؟ مگه ممکنه رم ها با هم ناسازگاری داشته باشند که اونها رو جفتی عرضه میکنند ؟
    آیا به خاطر تخفیفه ؟ چون من متوجه شدم فرض مثال رم یک گیگ 30 تومنه ولی دو گیگ که دوتا یک گیگ در یک بسته باشه 40 تومن میشه دونه ای بیست تومن آیا شرکت هدفش این بوده ؟؟ ممنون میشم در این مورد توضیح بدی چون من خیلی از رمها رو میبنیم که بسته بندی کردن در بسته های دوتایی و چهارتایی و یه چیز دیگه چرا قیمتهاشون اینقدر اختلاف داره 4 گیگ 70 تومنی دیدم حدود 120 تومن دیدم همون چهارگیگ رو هم 250 تومن دیدم اینها اختلاف قیمتشون توی چیه نیکان جان ؟؟ دوال چنل رو هم توضیح بدی ممنونت میشم چون هرچی مقاله خوندم هیچی نفعمیدم

راستی برای افزایش سرعت سیستم امروز یه فکری به ذهنم رسید ببین چطوره ؟
    اگه ویندوز32 بیت 7 رو روی این سیستم نصب کنم ؟ خوب ؟ و چهارگیگ هم رم داشته باشم ؟ خوب ؟ پس با این حساب خواهیم داشت یک ویندوز 32 و چهارگیگ رم حالا اگه انتی ویروس 32 بیت نصب کنیم داستان چی میشه ؟ چون من با avest کار میکنم و نسخه 64 شو ندیدم فرض میگیریم در یه موقعیت اورژانسی هستیم و باید حتما ویروس کشی کنیم و فقط نسخه 32 بیت هست تکلیف چیه ؟؟ آیا آنتی ویروسه اجرا میشه ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟ میتونه به راحتی سیستم رو پروتکت نگه داره ؟

و یه چیز دیگه اگه روی همین سیستم ویندوز 32 بیت 7 رو نصب کنم با چهار گیگ رم مشکلی نخواهد داشت ؟
    و سه گیگ رم رو آزاد نگه میداره ؟

بهتر نیست یک ویندوز 32 بیت نصب کنم ( روی این سیستم 64 بیتی ) که فقط یک گیگ از حافظه رو درگیر کارای ویندوز بکنم ؟ اینجوری مشکلی نخواهم داشت ؟به نظرم اونوقت یک گیگ رم آزاد میشه که برای اجرای سرعت برنامه ها کافی باشه میشه اینجوری ویندوز رو گول زد و سرعت اجرای برنامه ها رو بالا برد ؟ من حدس میزنم که میشه نظر شما چیه ؟ ولی به نظر میاد مشکلاتی رو داشته باشم مثلا اجرای کند برخی از برنامه های تخصصی که بر پایه 64 بیت نوشته شده اند ؟ اینجوری نیست ؟ البته ببخشی ها من پیش داوری میکنم چون که با این سیستم کار نکردم ولی نیکان جان فکر کنم بشه اگه اینجوری باشه من خیلی میتونم صرفه جویی کنم

- تا حدود هشتاد تومن چه کارت گرافیکی رو پیشنهاد میکنی ؟؟ تقریبا هم قیمت همون 4670
    main 770c45

- امروز شنبه صبح این دوتا مادربورد رو دیدم قیمت هم گرفتم خیلی ارزون 84 تومن
    ببین خوبه به نظرم که خیلی عالیه

M4A78T-E

کد:
    اینو میده 84 تومن M4A785TD-V EVO

کد:
    چیپست 785 داره و کارت گرافیک 4200 داره تا 512 مگ هم میتونه کارتش بکشه به نظرت خوبه تا همین فردا برم بخرمش خیلی ها میگن جدیده و هنوز وارد بازار نشده ؟؟ یعنی واقعا جدیده ؟؟؟
    نیکان ok رو بده تا بگیرمش از این خیلی بیشتر خوشم اومده تا MSI من ایسوز رو بیشتر دوست دارم در ضمن 140 وات هم سی پی یو میکشه که فکر کنم برایphenum 945 خوب باشه
    مدل بالایی m4785t-e امکاناتش بهتره و یه سری خاصیتهای دیگه داره که فکر کنم قیمتش بیشتر باشه یه نگاه بنداز ببین اوضاع چطوریه ممنونت میشم
    دستت درد نکنه
    به نظرم جفتشون از C45 msi خیلی بهتر هستند نظر خودت چیه ؟؟
    رفتم سرچ کردم C45 اصلا کارت گرافیک نداره
    ولی نیکان یه سئوال این سایت رو الان دیدم ببین این دوتا مدل رو که زده با هم فرق دارند ؟
    کد:
    باور کن اینو دیدم مخم سوت کشید یه نگاه بنداز
    کد:
    این یکی یه مدل بالاتره و آینده دارتره این بهتر نیست ؟ اسمش msi 785-E65
    و از اون بهتر M4A785TD-V EVO که از ایسوز هست و من خیلی دوستش دارم

نیکان این کارت گرافیک من 4670 رو که میخواستم بخرم منو پشیمون کرده به خاطر ساپورت نکردن directx 11 اگه لطف کنی هم رده اش یه چیزی رو معرفی کن ترجیحا ATI هم باشه و یه خورده از
    4670 -با رم 512 بیشتر باشه و قابلیت کراس رو داشته باشه و تا دو سال دیگه هم ساپورت کنه ببین چی گیر میاد؟
    اینهایی رو که میگم باید داشته باشه

directx11
    Ati chipset - asus or club board
    minimum clock- 750
    minimum ddr version - 3
    hdmi
    2تا خروجی DVI
    1 خروجی spdif
    قابلیت کراس فایر
    ببین چیزی گیر میاد ؟؟
    قیمت حداثر تا صد تومن
    ضمن این که میخوام با این مادروبرد کراس بشه ببین میشه ؟؟
    ،،،،،،،،،
    M4A785TD-V EVO ،،،،،،،،،،،،،،،msi 785-E65

حتما در این رابطه نظرتو بگو

نیکان جان خیلی شرمندت شدیم فکر کنم دیگه بحثی روی این سیستم نمونده تقریبا 99% جوابهایی رو که میخواستم گرفتم فقط همین چندتای بالایی مونده که اون هم بیشتر در مورد نوع قطعات هست که من آشنایی باهاشون نداشتم

فعلا
    Last edited by KING_DESIGNER; 19-12-2009 at 13:42. دليل: finish

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما اگر یک لحظه به لینک زیر نگاه می کردید می دیدید که 4200 قابلیت کراس هیبرید شدن با کارت های

4350و 4550 و 4650 رو داراست
    اين بحث رو توي انجمن AMD ببينيد.

hybrid crossfire hd4200 + hd4650?

کد:
    باز هم مدير انجمن AMD اين قضيه رو تكذيب كرده و گفته 4200 با 4650 كراس فاير نميشن.

حالا يكي بگه واقعا حقيقت چيه ؟؟؟!!!

Then the review is wrong, and you should contact them to correct it otherwise they are misleading consumers.
    That is their feedback page
    کد:
    They should compensate you with a nicer graphics card really if it is their fault you were expecting hybrid Crossfire to work although you should have maybe checked out other reviews or the AMD website firs

9. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام

همونطور که قبلا قول داده بودم تست عملی هیبرید کراس فایر رو انجام دادم

متاسفانه 4670 ، 4650 و حتی 4350 قابلیت هیبرید کراسفایر رو با چیپهای 785 و 780 ندارند

از رده‌های پائین‌تر هم توجیه برای هیبرید ندیدم

موفق باشید

11. این کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام

همونطور که قبلا قول داده بودم تست عملی هیبرید کراس فایر رو انجام دادم

متاسفانه 4670 ، 4650 و حتی 4350 قابلیت هیبرید کراسفایر رو با چیپهای 785 و 780 ندارند

از رده‌های پائین‌تر هم توجیه برای هیبرید ندیدم

موفق باشید
    کراس فایر با هیبرید کراس فایر فرق میکنه ؟؟
    من مادروبرد رو با چیپست 785 ویا 790 انتخاب میکنم این چیپست تا یک سال دیگه جواب میده ؟؟؟ کارت گرافیکی که روی خود سیستم هست 3300 و 4200 هست آیا این چیپستها خوب هستند ؟؟ تا 512 مگ هم شیر میشن که فکر کنم شیر بین رم و کارت گرافیک رو میگیره همون مقدار مموری که از رم باید به انبرد بدیم
    کارتی هست از نسل ATI که باهاش بتونم کراس کنم ؟؟ و تا دو سه سال نیاز به تعویض قطعه نداشته باشم ؟؟
    Last edited by KING_DESIGNER; 19-12-2009 at 18:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_hl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کراس فایر با هیبرید کراس فایر فرق میکنه ؟؟
    من مادروبرد رو با چیپست 785 ویا 790 انتخاب میکنم این چیپست تا یک سال دیگه جواب میده ؟؟؟ کارت گرافیکی که روی خود سیستم هست 3300 و 4200 هست آیا این چیپستها خوب هستند ؟؟ تا 512 مگ هم شیر میشن که فکر کنم شیر بین رم و کارت گرافیک رو میگیره همون مقدار مموری که از رم باید به انبرد بدیم
    کارتی هست از نسل ATI که باهاش بتونم کراس کنم ؟؟ و تا دو سه سال نیاز به تعویض قطعه نداشته باشم ؟؟
    در کراس فایر ( ایکس ) دو کارت معمولی خریداری میشه و روی اسلت مادربرد نصب میشه ولی در هیبرید کراس فایر گرافیک آنبرد با کارت گرافیک همکاری میکنه

چیپهای 785 و 790 چیپهای جدید و قدرتمندی هستند و فکر میکنم تا چند سال براحتی پاسخگوی نیازهای شما باشند

مادربردهای جدید معمولا یک رم گرافیکی رو خودشون دارند ( که اصطلاحا بهش ساید پورت گفته میشه )‌ این رم به همراه رمی که میتونید شیر کنید بیش از 750 مگابایت میشه که میزان قابل توجه و خوبیه

از نظر اقتصادی کراسفایر ایکس مقرون به صرفه نیست و با پول خرید ۲ کارت گرافیکی میتونید یک کارت گرافیکی قویتر از مجموع دو کارت اول تهیه کنید

در مواقع بخصوص ( اکثرا ثبت رکورد ) از کراسفایر ۲ یا چند کارت بسیار قوی استفاده میکنند

در حال حاضر به نظر میاد خرید 5850 به قیمت حدود 330 یک خرید خوب باشه که نیازهای فعلی و آینده رو خوب پوشش میده

14. این کاربر از nima_hl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

در کراس فایر ( ایکس ) دو کارت معمولی خریداری میشه و روی اسلت مادربرد نصب میشه ولی در هیبرید کراس فایر گرافیک آنبرد با کارت گرافیک همکاری میکنه

چیپهای 785 و 790 چیپهای جدید و قدرتمندی هستند و فکر میکنم تا چند سال براحتی پاسخگوی نیازهای شما باشند

مادربردهای جدید معمولا یک رم گرافیکی رو خودشون دارند ( که اصطلاحا بهش ساید پورت گفته میشه )‌ این رم به همراه رمی که میتونید شیر کنید بیش از 750 مگابایت میشه که میزان قابل توجه و خوبیه

از نظر اقتصادی کراسفایر ایکس مقرون به صرفه نیست و با پول خرید ۲ کارت گرافیکی میتونید یک کارت گرافیکی قویتر از مجموع دو کارت اول تهیه کنید

در مواقع بخصوص ( اکثرا ثبت رکورد ) از کراسفایر ۲ یا چند کارت بسیار قوی استفاده میکنند

در حال حاضر به نظر میاد خرید 5850 به قیمت حدود 330 یک خرید خوب باشه که نیازهای فعلی و آینده رو خوب پوشش میده
    نیما جان گرفتم پس اتصال بین vga آنبرد رو با کارت گرافیک میگن هیبرید گرفتم
    آقا کارت گرفایک زیر 100 میخوام و آینده دار الان فقط 4670 با ممری 512 رو سراغ دارم ولی میگوند که هیبرید نمیشه
    آیا با 780 میشه کراسش کرد ؟؟ اگه نه اون کارت گرافیکهای جیفروس _ 9800 ) فکر کنم مدلش همین باشه 9600 یا 9800 که قیمتش صد تومنه اونها چی قابلیت کراس فایر رو دارند و سرعتشون نسبت به 4670 چطوریه ؟؟
    4670 رو یه بابایی که دانشجوی مهندسی سخت افزاره توی هلند به من پیشنهاد داده اگه کارت بدیه یه کارت جایگزین با همین قیمت معرفی کن
    مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

نیکان پس کجایی داداش
    من فعلا تمرکزم رفته روی این مادربورده با کارت گرافیک انبرد 4200 که تا 512 مگ ممموری از رم شیر میکنه
    ببین به درد میخوره همینو بگیرم
    m4a785t vevo
    برند ایسوز رو دوست دارم چیکار کنم خوب
    ببین چه جوریه
    دمت گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •