سلام من مدل G45 و c45 از مادربوردهای MSI رو گفتم لینکشو میزارم یه نگاه بندازین AMD® 770 and SB710 Chipset
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من قصد خرید یکی از این دوتا مادروبردها رو به همراه 4670 512 مگ دارم لطفا بررسی کنید ببینید آیا امکان کراس بین کارت گرافیکی و این نوع مادروبردهست ؟
در ضمن کارت گرافیک 4670 در دو نوع موجود هست . توی بازار یک نوع 512 مگ دارند و یک نوع هم 1 گیگ من بر اساس تحقیقی که انجام دادم دوستان در فرومهای دیگه نوشته بودند که 512 از نوع کارای و سرعت کلاک و پهنای باند و ... خیلی خیلی بهتر از یک گیگ عمل میکنه و کارت یک گیگ 4670 متاسفانه سرعت کلاک و پهنای باندش و ... جزییتا دیگرش فوق العاده از 512 کمتره !!! حالا من میخوام چیکار کنم ؟ میخوام یک 512 بگیرم و به وسیله کراس کردن ( چو نشنیدم قابلیت کارت گرافیکی رو بالا میبره ) بتونم به یک گیگ دست پیدا کنم آیا امکانش هست حافظه کارت گرافیکی من با کراس کردن افزایش پیدا کنه ؟ آیا این مادربورد این قابلیت رو داره اصلا امکان کراس کردنش هست ؟؟ مرسی متشکرم .
سلام نیکان جان متشکرم که خیلی دقیق جواب سوالات زیاد منو میدی و سپاسگذارم
.gif)
راستش من همه مطالبتو خوندم و به این نتیجه رسیدم که درسته سرعت باس 940 CPU رو کم زده ولی توی کارایی خیلی سریعتر از 925 عمل میکنه پس با این حساب همون 940 رو میگیریم . ولی یه سئوال !
برای ویندوزهای نسل بعد این CPU کافی هست ..میشه بفهمیم تا چه زمانی این CPu از عهده اجرای برنامه ها بر میاد؟ دو سال ؟ سه سال ؟ چندسال ؟
در مورد رم !
پس اون اعدادی که نوشته شده 9-9-9 اونها رو باید توی bios وارد کنیم ؟ ؟ یعنی روی جعبه اش نوشته نشده ؟ من موقع خرید به چه چیزی به روی جعبه رم نگاه کنم ؟؟ به سرعتش ؟ 1333 باشه ؟؟ و این که مارکش و گارانتیش ؟ همینها ؟
فرق بین 32 بیت و 64 بیت !!
میخوام در این مورد یه مثال بزنم فرض کن من همین سیستم رو دارم خوب ؟
CPu 940
ram 4 gig ddr3
پس یه پردازنده 4 هسته ای دارم و 4 گیگ رم خوب ؟
اگه من ویندوز 32 بیت روی این سیستم 64 بیت نصب کنم چه اتفاقی میفته ؟ ویندوز به علت یک کار تجاری میگه تا 3 گیگ رو میشناسم
درسته ؟ پس ما یک گیگ هدر میدیم
حالا روی همین سیستم ویندوز 64 بیت نصب میکنیم . چه اتفاقی میفته ؟ ویندوز به راحتی کار میکنه و تا هرمقدار که مادربورد مورد نظر رم ساپورت کنه به اون رم بدیم اجرا میکنه ؟ درسته؟ چون وشتی که برای 64 بیتیها حداقل دو گیگ رم لازم هست !!
خوب اگه این حرف بالا درست باشه مقدار رم مورد نیاز برای ویندوزهای 64 بیت xp و 7 چقدر هست ؟ و هرکدوم تا چقدر رو ساپورت میکنن که من بدونم چیکار کنم ؟ ممنونت میشم
در ضمن توی فروشگاهها نوشته که رم 1*2 DDR3 یعنی دوتا رم 1 گیگ ؟ و به صورت جدا از هم ؟ خوب این چه فرقی میکنه با یک رمی که 2 گیگ هست ؟ ویک برد داره ؟ برای 4 گیگ هم دیدم که نوشته 2*2 معنی و مفهومش چیه چقدر فرق هست بین رم 2 گیگ روی یک برد و روی دوتا برد بصورت یک گیگ جدا؟؟
قیمتش فرق میکنه یا مسئله تکنیکی هست ؟؟؟ روی برد رم ها یه سینک آلومینیومی هست که بعضیها دارند و بعضیها بیشتر دارند آیا رم هم داغ میکنه ؟ من از این رم های جدید اطلاع زیادی ندارم میتونی بگی با این تیکه آهنی ها چیکار میشه کرد ؟؟ به نظرم هرچقدر بیشتر باشه بهتره ؟ اینطور نیست ؟
نیکان سئوال اخرم یه سئوال اقتصادیه که امروز بدجوری افتاده توی گوشم !!!
دوستم میگه تو که این همه صبر کردی بزار د هفته دیگه بخر که ژانویه تموم شده باشه و قیمتها افت میکنن اونوقت میتونی پردازندتو مثلا Black editon انتخاب کنی ؟ نظرت چیه تفاوت قیمتها یک ماه دیگه اینقدری میشه که من قطعات بهتری بتونم بخرم ؟؟ ممنونم ازت و یه دنیا تشکر
مرسی
.gif)