پاناسونیک پلاسمای زیر 42 اینچ نداره.
پاناسونیک پلاسمای زیر 42 اینچ نداره.
پس با اين اوصاف همون xvision بهتره
حدل هاش هم اينجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون پس باید رفت سراغ ایکس ویژن
سلام
کسی مدل ارکیدش رو داشته؟
اگه پیغام خصوصی بده ممنونش میشم وگرنه همین جا برام توضیح بده که چندمدته استفاده می کنه و ازش راضی هست یا نه و چه امکاناتی داره.
سلام. كسي از دوستان در مورد اين LED جديد XVISION اطلاعاتي داره؟ (منظورم اطلاعات خود ماديران نيست) قيمتش 1495000 تومنه. ارزشش رو داره يانه؟ آخه تقريبا با C6200 سامسونگ هم قيمته.
كيفيت ال اي دي خوبي داره
چرا نمي ريد جمهوري از نزديك ببيني دوست عزيز؟
ضمنا سامسونگ فقط اسم مدل هاشو عوض مي كنه براي اينكه بكشه رو قيمتش
الان اين مدل با قديمي هاش همچين فرق خاصي نداره
قیمت این ال ای دی ایکس ویژن بالاست !
ناگفته نمونه که ایکس ویژن در ال ای دی های خودش از پانل های سامسونگ استفاده کرده !!!
و خواهشی که از شما دارم اینه که اینقدر تبلیغ محصولات مادیران رو اینجا نفرمایید ! ما هر پستی که از شما میبینیم در ارتباط با محصولات مادیرانه ! یا شارپ یا ایکس ویژن ! لطفا خدا رو بالا سرتون ببینید و رحم کنید به کسانی که میان اینجا برای خرید مشاوره میگیرند اینجا یه سایت مرجعه که هرکسی با اعتماد کامل میاد و با نظر تمامی دوستان یه تصمیم خریدی میگیره حالا اگه قرار باشه همش با سلیقه های شخصی و بدون معیارهای علمی وفنی پیشنهاد خرید محصولی رو بدیم فقط بی اعتباری این سایت رو بهمراه خواهیم داشت !
Last edited by Nikonian; 03-11-2010 at 18:27.
با سلام
دوستان عزيز از راهنمايي هاي شما ميخواستم استفاده كنم
من قصد خريد يك تلويزيون 32 اينج ال سي دي رو دارم
داشتم به مغازه هاي بسياري مراجعه ميكيردم با انواع قيمت ها و ماركها مواجه شدم
اول هدف خودم رو بگم
1-من تلويزيوني ميخوام كه كيفيت تصوير براي تلويزيون هاي ايران بسيار خوب باشه
2- كيفيت تصوير ماهواره عالي باشه
3- كيفيت تصوير دي وي دي هم خوب باشه
ولي از همه مهتر تلويزيون داخل هست
شنيدم بعضي ازين تلويزونها گيرنده آنتن ديجيتال داخل خودشون داره كه جديداً صدا و سيما فعال كرده كه بشه با اون تلويزيون داخا را با كيفيت خوب ديد
من يك دي وي دي پلير x-vision دارم كه بسيار راضي هستم
داشتم سرچ ميكردم به تلويزون هاي x-vison بر خوردم كه يك مدل اون كه 32 بود مدل X.Vision LCD 32 Lotus قيمت بسيار مناسبي داشت حدود 470 تومان و گيرنده ديجيتال هم داشت
من بين اين همه مارك موندم سوال از شما داشتم كه اين مارك يعني x-vision آيا در تلويزيون موفق بوده يا نه؟ و ميشه روش تكيه كرد يا نه ؟ ساخت كجا هست؟
كلاً براي اين مصرفي كه من گفتم با بوجه مناسب حدود 600 بهترين گزينه براي من چي هست
اينم يادم رفت كه بگم به هر مغازه اي مراجعه ميكردم تصوير هاي اچ دي زده بود كه عالي بودند اما ميگفتم بگذار روي يك شبكه داخلي تلويزيون آقا زورش ميومد نميگذاشت يك نفر فقط گذاشت ديديم چقدر كيفيت شبكه هاي داخلي توي اين lcd , ledها پايين هست حتي به يكي گفتم مگه آنتن ديجيتال كه در معرفي اين نوشتي داخلش نيست گفت چرا گفتم پس چرا تصويرش اينقدر مرده و بده گفت نه مال اون نيست آنتن هاي ديچيتال اينها نميخونه با صدا و سيما و ازين جوابها
حالا سوال داشتم علاوه بر سوالات بالا آيا lcd هست كه تصوير تلويزيون و خوب و واضح و درست نشون بده
چون ما اصل كارمون همين هست و اين نكته اي هست كه خيليها بهش توجه ندارن من شايد اصلاً با اچ دي سر و كار هم پيدا نكنم اما هر روز 5 ساعت تلويزيون داخلي روشنه
Last edited by arman486; 26-11-2010 at 12:32.
با سلام
دوست عزیز من شخصا" xvision مدل لوتوس داشتم ام .واقعیت این است برخلاف تمام تبلیغات منفی بر علیه این برند تصویر بسار روشن و دارای رنگهای طبیغی می باشد مثلا" رنگ صورت واقعا" مانند نمونه واقعی است همچنین کنتراست بالائی دارد و این دور از ذهن نیست چون همه قطعات کره ای اصل می باشد و از این نظر خیالتان راحت است . من این مدل را با lh500 برادرم مقایسه کردم از همه نظر سرتر بود منهای امکانات مولتی مدیا که در اینمدل موجود نیست (usb ). در مقایسه بعدی با lh700 نیز از نظر کیفیت رنگ و کنتراست و شفافیت تصویر مخصوصا" در تصاویر sd کاملا" سرتر بود به شکلی که من مجبور به فروش lh700 شدم .جالب است بدانید نمونه های اولیه این برند در مدلهای اونیکس قابلیت ضبط تصویر روی فلش را داشت که حتی بیشتر نمایندگی های فروش هم از آن بی اطلاع بودند کهمتاسفانه در مدلهای تولید جدید این قابلیت حذف شده.به نظر من که تجربه عملی با این برند و برندهای دیگر را داشته ام انتخاب بسیار مناسبی است تنها ایراد نداشتن قیافه و فریم مناسب و بروز می باشد .
دوست عزيز
تو اين فروم اگر از برندي به جز سامسونگ تعريف كني بهت يه انگي ميچسبونن
ولي بايد بگم، محصولات اين برند بسيار عالي عمل كرده . گيرنده هاي ديجيتال خبي هم داره و احتمالا از همون گيرنده ها در تلويزوين هاش هم استفاده كرده
هزينه بيهوده و خريد برند هايي كه فقط اسم دارن اشتباهه
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
خوب ايكس ويژن هميشه قيمت هاي مناسبي داشته و حالا كه يك تكنولوژي جديد روي TV گذاشته مسلما قيمتش بالاتر ميره
ضمن اينكه پنل هاي اين تلويزوين به قول دوستان سامسونگه . پس كيفيتش از ساموسنگ كمتر نيست
علاوه بر اينكه گارانتي خوبي هم داره , و با USB ميتونيد فيلم هم ببينيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)