شما باید اجساد رو ببری توی سایه مخفی کنی .
بعد بری توی ماشین آشغالی قایم شی .
بعد میری مرحله ی بعدی ...![]()
شما باید اجساد رو ببری توی سایه مخفی کنی .
بعد بری توی ماشین آشغالی قایم شی .
بعد میری مرحله ی بعدی ...![]()
سلام.مرحله ای که عنبردست داره.که یارو زبون را با عنبر دست میکشه بیرون (red light) گیر افتادم مرحله 4 .همه را کشتم ولی در باز نمیشه توی توضیحش نوشته با عنبر دست کابل را قطع کن.ولی کابلی نیست تا قطع کنم
![]()
Last edited by satrianism; 14-03-2010 at 16:11.
اونجا در نیست درست.ولی اگه خوب بگردی یه راهی میبینی که با توری فلزی بسته شده باید بری اون توریه فلزیو با انبر ببری و بری مرحله ی بعد
سلام تمومش کردم.فکر کنم یه سر و گردن چه از لحاظ داستان چه گرافیک از ورژن قبلی سر تر بود.منتظر ورژن بعدی این بازی دیوانه کننده باشید بچه ها![]()
منتظر نمون.چون rockstar اعلام کرده حالا حالاها به فکر ساخت نسخه ی سوم این بازی نیستیم
کمپانی دیگه نمی تونه ادامه بده ساختشو ؟؟؟؟![]()
R* فعلا سرش شلوغه تو امسال هم باید مکس پین و RED Dead رو روانه بازار بکنه و روشون داره کار میکنه ! ....
البته زیر پرده روی جی تی ای 5 هم مطمئنا داره کار میکنه !
دقیقا......
من هم بالاخره این بازی رو روی PC تموم کردم. واقعا عالی بود. آخرش هم خیلی جالب تموم شد. خداییش تاحالا خشن تر از این بازی بازی نکردم. خییییییییلی جذاب بود. به دوستان PC باز پیشنهاد می کنم حتما این بازی رو امتحان کنن. چون تاریخ ریلیز برای PC با کنسول خیلی فاصله داشت، شاید خیلی از دوستان نمی دونن که این بازی برای PC هم اومده. حیفه تاپیک بازی به این جالبی فقط 8 صفحه باشه.
من این بازی رو رفتم گرفتم ؛ واقعا عالیه ، مشکلاتی هم داره ، ولی خیلی خیلی بازیه خوب و تقریبا نویی هست .
5-6 اپیزود رو همون اول تموم کردم و واقعا لذت بخش بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)