gamespot که به بازی نمره نداده . چرا همه میگن گیم اسپات 9 داده ؟
gamespot که به بازی نمره نداده . چرا همه میگن گیم اسپات 9 داده ؟
.............................................دوست عزیز مگه شما اونو بازی کردی؟ یکم صبر کنید بازی به دستمون برسه ببینیم چی میشه. ولی اگر بازی امتیاز 9 از گیم اسپات بگیره یعنی یه بازی فوق العاده و شاهکار هستش.
حذف شود..... .
Last edited by halflife g; 13-03-2010 at 20:48.
من كه از خودم نميگم داداش........اين حرف سايتاي نقد كننده بازيه(پست نويد رو بخوونين بهتر متوجه ميشين)...بايد منتظر موند و ديد سايتاي معتبر چه نمره به بازي ميدن
Last edited by halflife g; 13-03-2010 at 20:36.
می خواستم جواب بدم دیدم جناب resident_evil جواب دادن![]()
امسال 9 گرفتن از گیم اسپات گرفتن خیلی سخته. یه بازی باید خیلی خیلی فوق العاده باشه که 9 بگیره.این بازی با توجه به سبک خاصی که داره اگه 9 بگیره دیگه حتی شاید بهترین بازی سال pc هم بشه. البته احتمالش شاید خیلی زیاد نباشه.بازی یه جوری هست که گرافیکش صد در صد 10 از 10 میگیره و همه از اون تعریف زیادی میکنن ولی چیزهای دیگه بازی رو من نمیدونم. مثلا داستاش نمیدونم دقیقا چیه. ممکنه هست در این زمینه ها ضعف داشته باشه.
حالا تا سه چهار روز دیگه فکر کنم بازی دستم برسه ببینم چه جور بازیی هست.امیدوارم تعطیلات عید رو با این بازی و به اضافه چند بازی دیگه به خوبی با گیم سرکنیم
من که فکر نمی کنم بهش 9 بدن . ولی اگه 8.5 هم بده خوبه.نامردا به gow3 و heavy rain هشت و نیم دادن.![]()
gow3 امتیاز 9 گرفتش. heavy rain قبول دارم این امتیاز براش پایین هستش.با توجه به اینکه همین طور به بازی فوق العاده mass effect2 امتیاز 9 داده و همین طور به Bioshock2 هم امتیاز 8.5 داده احتمال اینکه بازی امتیاز 8.5 بگیره زیاده. در هر حال ما که بازی میکنیم حتی امتیاز 0 بگیره![]()
من که اصلا با تریلرش حال نکردم .
البته 1 تریلر بیشتر ازش ندیدم ولی از الآن چشم بسته میگم که از این بازیهای تکراریه .
من فقط عاشق جوبازی شدم .
منویادStalker خودمون میندازه جوبسیارسنگین هستش . گرافیک هم که حرف نداره.فقط میمونه یه داستان ناب که اگه داشته باشه حتما9رو میگیره.توی تریلری که من دیدم حداقل صداگذاری اسلحه ها که عالی بود نمیدونم بقیه صداگذاری ها چطور از اب درمیاد راستی بچه ها بازی Game For Windows Live هست یا نه؟اگه باشه که کرکش زودتر میاد مولتی هم داره یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)