تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 9 اولاول ... 456789 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 89

نام تاپيک: چری a15

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از عقب خورده بود منظورم باسرعت به عقب یکه بنز خاور برخورد کرده بود که 405 از دماغه تا صندوق عقب لوله شده بود تازه علی جان 405 آتش میگیره چی این تست واقعی را که دیدی بعد هم ایرانخودرو تعهد میگیره که حق شکایت ندارید تا ماشین را تعویض کنه علی جان اینها درده میفهمی مثلا همین 405 ..96 درصد لوازم آشغال را باید با این قیمت بخریم بعد هم صدایمان درنیاد بطوری که مقام رهبری اخیرا از کارخانه ایرانخودروبازدید داشتند و به کیفیت ساخت تاکید داشتند پس ببین مسئله چقدر جدی هست

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اقای مانیا حالا که شما چری دارید یه مقدار ازش بگید تا بیشتر اشنا شیم ممنون
    درضمن ویانا با a15فرق داره اون جه جوریه قیمتش و .............

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

چند تا عکس هم از داخل و بیرون بذارید لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    می خوام یه کم راجب امنیت خودروهای داخلی صحبت کنم (البته در پاسخ به افرادی که میگن چری امنیت نداره و سایر خودروهای داخلی تو این رنج قیمت امن هستند)
    راجب پراید صحبت نمیکنم چون شیرخوار ٦ ماهه هم تو این مملکت میدونه که تصادف با پراید مساوی است با ...
    روآ، 405 و پارس (که بدنه هر سه یکی است)، توسط EuroNCAP تست نشده و منم نتونستم فیلمی از Crash Test (Frontal Impact) این خوردوها از ایران خودرو پیدا کنم پس اظهار نظر نمیکنم. اگه کسی فیلمی داره پست کنه تا راجبش بحث کنیم
    میرسیم به چری که همه بر اساس یک فیلم همه میگن امنیت نداره، اولأ دوستانی که در وب بلاگهای مختلف با استناد به مجله یا وب سایت autoreview.ru میگن چری بدنش ضعیفه و حتی توی یه وب بلاگ یکی به تمسخر نوشته بود که "airbag چری باز نشده" بد نیست که فقط به مشاهده فیلم یا عکس اکتفا نکنند و به متن هم کمی توجه کنند. تبعأ خیلی ها روسی بلد نیستند ولی به راحتی و با استفاده از babelfish.yahoo.com و یا translate.google.com میتونید ترجمه انگلیسی این صفحه را مشاهده کنید. آدرس متن مذکور:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با نگاهی به اولین عکس صفحه فوق مشاهده میکنید که در هیچ قسمت از خودروی فوق آرم EuroNCAP به چشم نمیخورد و با نگاهی به متن نیز خواهید دید که ذکر شده که تست توسط شرکت روسی AvtoVAZ انجام شده و صحت انجام اون نامعلومه (مثلأ احتمال داره با سرعت بیش از 64km/h انجام شده باشه). پس دوستان لطف کنند از این پس این فیلم و آزمایش رو به EuroNCAP منتسب نکنند (با مراجعه به euroncap.com هم خواهید دید که فیلمی از تست چری وجود ندارد). در مورد airbag اگه لطف کنید متن رو کامل بخونید می بینید که به صراحت ذکر شده که مدل مورد آزمایش airbag نداشته (نه اینکه عمل نکرده باشه). ضمنأ با مراجعه به سایت چری اینترنشنال خواهید دید که در معرفی خوردوی COWIN 2009 (که معادل Viana و A15 تو ایرانه) میگه که بدنه اون نسبت به مدلهای قبلی تقویت شده.
    پس تا اینجا یه فیلم داریم که اعتبار EuroNCAP را نداره (البته شایدم استانداردهای EuroNCAP توش رعایت شده، پس نمیشه تست را با قطعیت پذیرفت یا رد کرد). دوم اینکه مدل تو فیلم airbag نداشته پس رو میزان صدمات وارده به سرنشیناش در مورد مدلهای جدید که airbag داره صادق نیست. سوم اینکه چری ادعا کرده که بدنه مدلهای جدید رو تقویت کرده. این از چری.
    Rio هم توسط EuroNCAP تست نشده و منم نتونستم فیلمی از Crash Test (Frontal Impact) این خورد از سایپا پیدا کنم پس اظهار نظر نمیکنم و اگه کسی فیلمی داره پست کنه تا راجبش بحث کنیم
    لینکهای CrashTest خودرهای Chery Amulet (مدل قدیمی که به روسیه صادر میشد)، 206 و L90 ساخت فرانسه (نه ایران خوردو و پارس خودرو) و خودروی ملی!
    به فیلمهای فوق یه نگاهی بندازید تا راجب L90، 206 و SAMAND (خودرو ملی) صحبت کنیم. ترجیحأ فیلمهارو با GOM Player اجرا کنید چون این قابلیت رو داره که با فشار دادن دکمه F فیلم رو بصورت Frame-by-Frame نشون میده که راحت تر میشه روش قضاوت کرد.
    با نگاهی به Crash Testهای L90 و 206 مشاهده میکنید که استحکام بدنه و اتاق قابل قبولی دارند و نمره خوبی هم از EuroNCAP دریافت کرده اند ولی یکبار بصورت Frame-by-Frame آنها را مشاهده کرده و به حرکت سر و گردن سرنشین توجه کنید، می بینید که بخصوص در مورد 206 (که airbag آن مختصری دیرتر عمل کرده) حرکت رو به جلوی سر و گردن در ابتدا و حرکت رو به عقب سر و گردن پس از باز شدن airbag و ایست کامل خوردو به حدی شدید است که به احتمال زیاد باعث شکستگی-در رفتگی مهره های گردنی و قطع یا آسیب نخاعی خواهد شد. من پزشکم و در اورژانش بیمارستان رسول از این جور موارد خیلی دیدم و توصیه میکنم از یک جراح مغز و اعصاب هم در مورد این فیلمها نظر بپرسید. پس فقط به ظاهر خودرو توجه نکنید که آسیب کمی دیده و بدونید که اگه حتی خورد آسیب شدیدی ندیده باشه، در تصادفی با این شدت احتمال آسیب نخاعی زیاده.
    حالا میرسیم به افتخار ملی (البته برای ایران خودرو نه برای ملت). به Crash Test جعلی و نمایشی ایران خودرو خوب دقت کنید.
    اگه به سایت EuroNCAP مراجعه کنید فیلمی از خودروی ملی نخواهید یافت. به صفحه چگونگی انجام تست در این سایت اگر مراجعه کنید خواهید دید که شرایط تست عبارتند از سرعت 64km/h و برخورد خوردو فقط به ۴۰% از عرض خودرو (سمت راننده)
    یاد فیزیک دوران مدرسه به خیر که قانون پاسکال میگفت فشار برابر است با نیرو تقسیم بر سطح
    پس هر چه سطح بیشتر، نیروی وارد بر سطح کمتر. پس به جای اینکه نیروی وارده به ۴۰% از عرض خودرو ملی در آزمایش ایران خودرو وارد بشه به کل عرض خودرو وارد شده و تخریب کمتری در پی داشته (آفرین به مهندسین ایران خودرو که هرچند نمیتونن خودرویی با استحکام بسازند ولی خوب میتونن با یه فیلم نمایشی ملت رو بلا نسبت ... کنند). حالا در نظر بگیرید اگه فقط نیرو به ۴۰% از عرض سمند وارد میشد، احتمال داشت که میزان آسیب وارده ۵/۲ برابر این فیلم باشه
    البته کار به اینجا ختم نمیشه، سرعت تست انجام شده توسط ایران خودرو نیز بحث برانگیزه و به نظر من خیلی کمتر از 64km/h بوده. البته فقط یه توضیح کوچیک میدم و قضاوت در این مورد را به خودتون واگذار میکنم. من فیلمهای Crash Test خودروهای زیادی رو دیدم یه وجه مشترک توی همشون به جز فیلم ساختگی ایران خودرو وجود داره. وقتی خودرو با جسم ثابت برخورد میکنه انرژی حاصله از دو طریق دفع میشه، بخشی از اون خودرو رو تخریب میکنه و بخشی هم از طریق پرت کردن خوردو به سمت مخالف دفع میشه. با نگاهی به Crash Testهای همه خودرو های میبینید که چرخهای عقب خوردوها یکی دو وجب از زمین بلند شده و خوردو به بالا و عقب پرت میشه. حالا لگن ملی ما چی، فقط کمی کمک فنراش میاد بالا! ای ول داره ایران خوردو! به خدا اگه با سرعت 64km/h سمند ترمز ناگهانی کنه عقب ماشین خیلی بیشتر از این بالا میاد چه برسه به برخورد با مانع ثابت.
    اگه دقیق نگاه کنید چرخ عقب سمت راست (شاگرد) را خواهید دید که فکر نکنم یک سانتی مترم بلند شده باشه! و خودرو نیز پس از ایست کامل فقط به اندازه یکی و نصفی قطر چرخ سمند از مانع دور شده (به عقب پرت! شده). قضاوت در مورد صحت و استاندارد بودن تست ایران خودرو در مورد سمند با خودتون.
    حال با همه بحث های فوق، آیا سمند و پراید از چری مستحکم تر هستند؟ روآ، 405 و پارس و ریو چطور؟
    در مورد L90 و 206 که بدنه خوبی دارند: آیا در شدت تصادف بالا که خوردو آسیب زیادی نبینه ولی سرنشین خوردو از گردن قطع نخاع بشه از نظر شما امنیت محسوب میشه! تازه فیلمهایی که دیدید مربوط به 206 و L90های ساخت فرانسه است نه اینهایی که تو ایران هر قسمتشو یه شرکت میزنه
    در مورد کیفیت جنس چطور؟ چند درصد قطعات خودروهای تولیدی داخل واقعأ در داخل کشور تولید میشه و چند درصد اونا به سفارش ایران خوردو و سایپا توسط قطعه سازهای چینی ساخته میشه؟ جالبه اون همه 405 فقط و فقط محض خنده آتیش گرفت ایران خودرو هم از زیرش در رفت و باز هم بعضی ها دم از کیفیت بهتر 405 می زنند.
    بد نیست چند کلامی هم راجب 206SD که دو سال پیش خریدم و ٦ ماه بعد از خرید فروختم صحبت کنم.
    خودروی تولیدی ایران خودرو که وقتی از کارخانه خارج میشه ١٠ جاش بر چسب کنترل کیفیت میزنند از روز اول در حال توقف ریب میزد. یادمه که هفته دوم بود به علت ریب زدن و مصرف بنزین زیاد بردمش نمایندگی سعادت آباد که گفت مصرف بنزین بالاش طبیعیه و بهتر بگم ایران خوردرو در این مورد دروغ میگه! ولی مشکل ریب زدنش برطرف شد. خلاصه بگم توی این شش ماه که ماشینو داشتم ۴ بار دیگه خراب شده که هر چهار بار تا تعمیرگاه بکسل شد. (ایرادهای خودرو به ترتیب موتور، گیربکس، صفحه کلاچ وبار چهارم هم سیم کلاچ) توجه کنید کیفیت خوردو چقدر بالاست! ظرف شش ماه گیربکس و صفحه کلاچ اونو مجبور شدند عوض کنند. بار آخر نمایندگی فرحزاد برده بودیم یادمه ماشینو که از اونجا تحویل گرفتیم چهارتا قالپاق دست دوم که یکیش از سه جا شکسته بود گذاشته بودند رو ماشین (صداقت نمایندگی!) با کلی جنگ و دعوا بهشون فهموندم که اون قالپاقهای آشغال ماله خودرو ٦ ماه کارکرد که بدنش برق میزنه نیست و بالاخره راضی شدن که فقط اونی که شکسته بود رو عوض کنند و قالپاق یه 206 دیگه رو برداشتند و روی مال ما گذاشتند (احتمالأ همون بلایی که سر قالپاقهای ما اومده بود) حالا چرا مال یه ماشین دیگه رو برداشتند؟ طرفداران 206 توجه توجه!
    چهار عدد قالپاق آکبند آوردن باز کردن و هیچ کدوم با مشت و لگد جا نرفت! تکرار میکنم چهارتا آکبند و آخر سر مال یه 206 دیگه رو ... . حالا ایران خودرویی که یک قالپاق پلاستیکی خیلی ساده رو نمیتونه قالب سازی کنه، میتونه موتور و گیربکس و ... بسازه. من که باور نمیکنم و واسه همین برای ارزان تر تموم شدن خودروهای تولیدشون (یا بهتر بگم سود خیلی خیلی خیلی بیشتر) از کمپانی های اصلی مثل پژو فرانسه قطعه نمگیرند و چون خودشون هم توانایی تولید اونا رو ندارن به شرکتهای چینی سفارش میدن که براشون بسازند.
    داستان 206 خودمو به دو دلیل ذکر کردم یکی کیفیت بالای خودرو (ماشین صفر که در طول ٦ ماه اول و فقط کارکرد ٦٣۲٠ کیلومتر ۵ بار تعمیرگاه میره که ۴بارشو بکسل میشه و در مجموع ٦ ماه ۲ ماهشو تو تعمیرگاه بسر میبره و فقط ۴ ماه دست ما بود و گارانتی خودرو که بار سوم که گیربکس رو عوض کردند ۲۲هزار تومان نمایندگی بابت اجرت از ما گرفت و گفت که گارانتی فقط شامل قطعات و تعمیرات سبکه) و دلیل دوم پاسخ بسیار زیبای رئیس امور شکایت و ... ایران خودرو به ما
    خیلی طولانی شده ولی چون مهمه می نویسم. از نمایندگی فرحزاد اول به خاطر بدبختی هایی که تو اون ٦ ماه از دست ماشین کشیدیم (هزینه ها و اتلاف وقت و ...) و دوم به خاطر دزدی فاحش و در روز روشن نمایندگی فرحزاد یک راست با مادرم رفتیم امور شکایات و ... ایران خودرو و با کلی بدبختی خدومونو به اتاق ریاست رسوندیم و تمام فاکاتورهای تعمیرات قبلی رو جلوش گذاشتیم و راجب به نمایندگی فرحزاد هم گفتیم و پاسخ زیر را گرفتیم. طرفداران 206 و ایران خودرو توجه توجه! عین جمله به یادماندنی و تاریخی مسئول مذکور
    در مورد نمایندگی فرحزاد "میتونید ازش شکایت کنید تا بررسی بشه ولی بهتون توصیه میکنم وقت خودتونو تلف نکنید احتمالأ به جایی نمیرسه"
    در مورد ماشین به مامانم گفت "خانم شانس شما بوده، از هر ١۰٠تا یکیش اینجوری در میاد"
    جمالتون روشن اگه از ایران خودرو ماشین خواستید بگیرید قانون یک درصد را در ذهن داشته باشید (تازه اگه بیشتر نباشه) و احتمال اینو بدین که ممکنه خودرویی که شما خریداری میکنید مثل یه هندوانه خراب از آب در بیاد و چون شانس شما بوده (و تقصیر ایران خودرو نبوده) یا باید با خودروتون بسوزیدو بسازید یا باید مثل ما ۵ روز بعد خودروی ٦ ماهه و فقط با کارکرد ٦٣۲٠ کیلومتر را نزدیک به ٣ میلیون زیر قیمت رد کنیم.
    من به شخصه ترجیح میدم که به خودرو سازهای چینی اعتماد کنم چون هرچی باشه برای توسعه صنعتشون روز به روز کیفیتشون رو افزایش میدند نه مثل ایران خودرو که بعد از سی چهل سال هنوز به فکر اینه که چه جوری از یه ماشین خارجی ۲٠ تیپ مختلف در بیاره و مردم را سر کیسه کنه حیف که روشون نمیشه وگرنه 206 تیپ ۵/۲ می زدند که فرقش با تیپ ۲ این باشه که شیشه های جلو و فقط یکی از شیشه های عقب برقی و شیشه چهارم دستی! و البته قیمتش هم ۵٠٠هزار تومان گرونتر.
    چین اجناس درجه یک تا چهار میسازه که البته به خاطر سودجویی تجار ایران اکثرأ درجه سه و چهارش وارد ایران میشه ولی یه نگاهی به دور و برتون بکنید اجناس درجه یک و دو چین رو هم می بینید که کیفیت بالایی دارند مثل SonyEricsson، اغلب نوت بوکهای تو بازار و به عبارتی اکثر دستگاه های الکترونیکی برند های بزرگ دنیا مثل ژاپن در چین و تحت لیسانس شرکت اصلی تولید می شوند. قراردادهای نفت و گاز جدید ایران به علت تحریم با چین بسته میشه (اگه فکر کردید که تا الان ایران تونسته یه متر پالایشگاه بسازه سخت در اشتباهید)، جاده تهران-شمال و .... و البته فقط ایران نیست اقتصاد چین فراگیر شده و اجناسش در همه جای دنیا حتی در ژاپن و امریکا هم به فروش میرسه .
    ببخشید خیلی طولانی شد ولی خالی از لطف نبود.

5. 4 کاربر از msr_nei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

تایید میشه واقعا حرف دل همرو زدی......سگ خودروهای چینی حتی میارزه به ایران فرغون(ایرانخودرو)وگاریپا( سایپا )
    تازه میگن 206بهترین کیفیتو داره!!!این پولا از گلوشون ایشالا پایین نره!یه ماشینو بالاترین قیمت به مردم میدن با بدترین کیفیت!
    دیگه گذشت اون زمانا که میگفتن هرچی بیشتر پول بدی بیشتر..................
    فقط به نظر من میشه به ال 90اعتماد کرد همینو بس

7. 2 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تایید میشه واقعا حرف دل همرو زدی......سگ خودروهای چینی حتی میارزه به ایران فرغون(ایرانخودرو)وگاریپا( سایپا )
    تازه میگن 206بهترین کیفیتو داره!!!این پولا از گلوشون ایشالا پایین نره!یه ماشینو بالاترین قیمت به مردم میدن با بدترین کیفیت!
    دیگه گذشت اون زمانا که میگفتن هرچی بیشتر پول بدی بیشتر..................
    فقط به نظر من میشه به ال 90اعتماد کرد همینو بس
    اگه قرار بشه که 206 کیفیتش افت کرده باشه اینو بدونید تندر هم همین طوره! من هر چند که 206 رو به تندر ترجیح میدم!
    یه ماشینو بالاترین قیمت به مردم میدن با بدترین کیفیت!
    این که واقعا یک مشکل بزرگی هستش! مثلا پرشیا علاوه براینکه هیچ امکانات رفاهی و ایمنی نداره و 17 میلیون هم قیمت داره ،کیفیت ساخت افتضاهی هم داره! اگه باز کیفیت ساخت خوبی داشت خریدش قابل توجیخ بود ....!
    البته اینو هم بگم ماشینی مثل تندر و 206 ازمایش خودشون رو پس دادن اما هنوز ماشینای چینی تو ایران جا نیوفتاده! ملت از ترس اینکه ریسک بکنن به ماشینایی مثل لیفان و چری پول نمیدن! البته لیفان تا حدودی ازمایش خودشو پس داره خیلی ماشین خوبی هم هست اما بزرگترین مشکلش کیفیت ساخت فوقالعاده ضعیف مثلا در حد پراید داره!
    اما در مورد چری تا حالا چیز خاصی نشنیدم!
    چری هم نمیتونه ماشین خوبی باشه! اینو ندییده و نشنیده میگم! چرا؟!
    چون اگه واقعا ماشین خوب و بدون عیبی بود هیچ وقت نمیزاشتن بیاد و رقیب خودرو های داخلی بشه! انصافا هم امکانات خوبی داره! پس یه مشکل بزرگ داره... تو لیفان که مشکلش کیفیت ساخت پایین بود فکر کنم چری هم همین طور باشه!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

اگه قرار بشه که 206 کیفیتش افت کرده باشه اینو بدونید تندر هم همین طوره! من هر چند که 206 رو به تندر ترجیح میدم!!
    نه هیچوقت 206و با ال90مقایسه نکن چون 206دست خودشونه که چی بسرش بیارن اما ال 90بازرس داره حتی شرکت رنو اعلام کرده با کوچکترین کاهش کیفیت دیگه اجازه تولید به دو شرکت خودروساز ندن!که الانم خیلی تولیدش کاهش پیدا کرده تا کیفیتش پایین نیاد...

این که واقعا یک مشکل بزرگی هستش! مثلا پرشیا علاوه براینکه هیچ امکانات رفاهی و ایمنی نداره و 17 میلیون هم قیمت داره ،کیفیت ساخت افتضاهی هم داره! اگه باز کیفیت ساخت خوبی داشت خریدش قابل توجیخ بود ....!
    البته اینو هم بگم ماشینی مثل تندر و 206 ازمایش خودشون رو پس دادن اما هنوز ماشینای چینی تو ایران جا نیوفتاده! ملت از ترس اینکه ریسک بکنن به ماشینایی مثل لیفان و چری پول نمیدن! البته لیفان تا حدودی ازمایش خودشو پس داره خیلی ماشین خوبی هم هست اما بزرگترین مشکلش کیفیت ساخت فوقالعاده ضعیف مثلا در حد پراید داره!
    اما در مورد چری تا حالا چیز خاصی نشنیدم!
    چری هم نمیتونه ماشین خوبی باشه! اینو ندییده و نشنیده میگم! چرا؟!
    چون اگه واقعا ماشین خوب و بدون عیبی بود هیچ وقت نمیزاشتن بیاد و رقیب خودرو های داخلی بشه! انصافا هم امکانات خوبی داره! پس یه مشکل بزرگ داره... تو لیفان که مشکلش کیفیت ساخت پایین بود فکر کنم چری هم همین طور باشه!
    اتفاقا چری بزرگترین خودروساز چینه که به اکثر نقاط دنیا حتی امریکا هم خودرو میده....
    لیفان اصلا ازمایش خودشو پس نداده چون هم قیمت بالایی داره هم کیفیتش خیلی پایینه حتی گفته میشه از چری که قیمت پایین تری داره خیلی بی کیفیت تره..حتی جای جوش کاری رو اتاقش هم کاملا معلومه!!امکاناتشم جنبه نمایشی داره که مردم راضی به خریدش بشن
    Last edited by irinn65; 29-06-2010 at 01:01. دليل: =farshad bugatti;5119716

10. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان در مورد چری بحث میکنید یا کیفیت ماشینهای تولیدی؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نه هیچوقت 206و با ال90مقایسه نکن چون 206دست خودشونه که چی بسرش بیارن اما ال 90بازرس داره حتی شرکت رنو اعلام کرده با کوچکترین کاهش کیفیت دیگه اجازه تولید به دو شرکت خودروساز ندن!که الانم خیلی تولیدش کاهش پیدا کرده تا کیفیتش پایین نیاد...
    206 دیگه دست همه هست ما خودمون 206 داشتیم! و از هر لحاز امارش تو دستمه اصلا نمیشه گفت کیفیت ساخت تندر از 206 بهتره!
    قیلا که 206 سر تر بود اما الان کمی افت کرده و قبول میکنم تو بعضی موارد کیفیتش از تندر پایینه!
    اتفاقا چری بزرگترین خودروساز چینه که به اکثر نقاط دنیا حتی امریکا هم خودرو میده....
    چین چیه که بزرگترین خودروسازش چی باشه...!!!!!
    لیفان اصلا ازمایش خودشو پس نداده
    شمااصلا میدونید که ازمایش خودشو پس داده یعنی چی؟!
    من منظورم اینه که لیفان از هر لحاز تست شده و ایراداتش مشخص شده میشه گفت که کلا چه جور ماشینیه! (خودتون هم ایراداتشو گفتید)
    دوستان در مورد چری بحث میکنید یا کیفیت ماشینهای تولیدی؟
    خب رامین جان تو این فروم بعضی وقت ها حرف هایی از بچه ها میشنوم که شاخ در میارم!
    ناچارم بحث رو به جای دیگه بکشونم که میدونم کارم درست نیست!

داره خودمونی میشه mania2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به هر حال ما که چری داریم داریم لذت رانندگی را می بریم هرچی بگیم که دارید به صورت غیر مستقیم شما هم سوار
    ماشین های چینی می شوید کسی باور نمی کنه .. امروز یک چری ویانا به مبلغ 15 میلیون از یکی واسه پسر عمویم خریدم
    خیلی شتاب خوبی دارد . یکی از دوستانم که بنا به گفته های او بود چری خریدم هم یکسال داره نه در طول این مدت تعمیرگاه رفته و مدت یکماه هم باهاش دور ایران را گشته کیلومتر ماشین هم امروز من نگاه کردم 45 هزار تا نشان میداد
    خداکند این تولیدات داخلی هم از جنس درجه یک چین استفاده کند نه درجه سه من درطول یک هفته با یازده نفر چری سوار صحبت کردم همه راضی بودند و یکی می گفت دارم لذت می برم از امکاناتی که داره ... درهر صورت اینجا تاپیک چری هست
    و ما چری دارها هم باید به دیگران اطلاعات بدهیم دوستان هر ماشینی که دارند لطف کنند تاپیک خودش ازش تعریف کنند.
    امیدوارم همه ما بدون تعصب جهت اطلاع دیگران گامهای مفید برداریم .

14. این کاربر از mania2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •