خب حالا بزار رو 1.1 ، اگه نشد بزار روی 1.3 !! کلأ مادربردت مناسب اور نیست و تنظیمات بسیار محدود و نا مطمئنی داره!
خب حالا بزار رو 1.1 ، اگه نشد بزار روی 1.3 !! کلأ مادربردت مناسب اور نیست و تنظیمات بسیار محدود و نا مطمئنی داره!
من ولتاژ ها رو که پایین گزاشتم اعمال کردم:
normal
1.4
1.3
1.2
1.1
1.0
0.9
0.8
اما باز همون مشکل:
حالا باید چیکار کنم؟اما من به جای نرمال ولتاژ رو گزاشتم روی 1.2 و بعد en کردم اما اینبار اومد بالا ولی به صفحه مادربورد که رسید(همون جا که del میزنیم)ریست شد و دوباره به حالت di برگست اما اونطوری بالا هم نمیومد
در ضمن cpu voltage control عوض کردم و به fsb voltage ویا pci v و dimm v کاری نداشتم.وفقط اون رو enable می کردم و fsb رو 200 و pcie رو 100 می گزاشتم و هیچ تغییری نمی دادم که اینطور می شد.
راستی قیل از اپدیت بایاس هم فک کنم این مشکل بود.
بالاخره چیکار کنم؟
pci رو به جای 100 گزاشتم 90 ریست شد بعد از یک دقیقه صفحه اومد بالا و به حالت اول برگشت
چیکار کنم ؟من هر کار مبدونم دارم انجام میدم لطفان شما هم راهنمایی کنید.
لطفا سریع تر جواب بدید
باتشکر
روی 100 و 110 هم که گزاشتم وقتی به صفحه ی مادر بورد میرسید ریست میشه و به حالت اول برمیگردهpci رو به جای 100 گزاشتم 90 ریست شد بعد از یک دقیقه صفحه اومد بالا و به حالت اول برگشت
کسی نمی خواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اور کردن هرچی یه حدی داره!!!!!!!!!!!! یهو 2ولت به سی پی یو بده قالشو بکن دیگه,کلاک pci رو دست نزن
فک کنم 2 ولت بدم بسوزهتو اور کردن هرچی یه حدی داره!!!!!!!!!!!! یهو 2ولت به سی پی یو بده قالشو بکن دیگه,کلاک pci رو دست نزن
یعنی pci رو بزارم روی auto؟
اگه به PCI بیشتر فکانس بدی امکان آسیب به مادربرد هست فایده ای هم نداره,اول فرکانس سی پی یو رو تا جایی که امکان داره ببر بلا بعد کم کم به رم فرکانس بده ولتاژ رو 1.8 نسبت اف اس بس به باس رم رو هم تو هردفعه ببر بالا (هردفعه ای سیستم پایدار بود) اگه نشد تامینگ رو ببر بالا,تایمینگ که بالا بره قدرت تحمل فرکانس بالاتر واسه رم بیشترمیشه,البته بستگی به کیفیت رم هم داره,ولتاژ پردازنده اتو باشهببینم چه میکنی
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)