تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 66 اولاول ... 4567891011121858 ... آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا نمیدونم ایراد از کجاست. فروشنده عقلش نمیرسه ورودی خوب بده؟ چشم ما ناوارده؟ این دوستان الکی میکن؟ یا موارد دیگر
    آقا این سوالارو از کی داری میپرسی؟ از مهدی(alucard)؟ مهدی حرفشو زد کاملا هم درست بود مشکل از شما و اونایی هستش که نظرشونو گذاشتی
    یکیشون که فوتبالو با انتن معمولی دیده
    یکیشون تصویر hd رو با کابل معمولی
    آقای وحید که میگه فقط فول اچ دی خیلی از بچه های این فروم g10و خریدن و خیلیم ازش راضی بودن از جمله تو پخش کانالای ماهواره ای
    خود من 3ماه پیش با رفیقم رفتم جمهوری واسه اولین بار از فاصله 1متری gرو دیدیم دوستم که 10 دیقه هنگ کرد هیچ نویزی هم ندیدیم
    این تلویزیون در صورت استفاده درست هیچ مشکلی نداره

2. 2 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

11

این جریان برفک رو اگر منظور دوستان PWM نویز پلاسما باشه فکر نمیکنم این نویز از فاصله 50 سانتی متر به بعد Visible باشه البته پنلهای پایونیر PWM نویز بیشتری دارن که ممکنه تا1 متر هم قابل روئیت باشه ولی از اونجایی که کسی تو این فاصله جلوی یک پنل 40 - 50 اینچی نمیشینه در عمل مشکلی وجود نداره.
    ------------------------------------
    یک طرف دیگه قضیه برای این جریان برفک روی سیگنالهای SD یک رابطه فیزیکی خیلی ساده برقرار هست وقتی کیفیت آنتن پائین باشه مقداری نویز به وجود میاد هر چقدر هم مقدار این نویز کم باشه وقتی پنل عمل بزرگنمایی رو انجام میده دونه های نویز رو هم بزرگتر میکنه بیشتر کسایی که HDTV میخرن چون قبلا با تلویزیون لامپ تصویری در سایز پائین تصاویر رو تماشا میکردن متوجه این نویز نمیشدن ولی با بزرگتر شدن این دونه ها به دلیل بزرگتر بودن سایز تلویزیون این جریان بیشتر نمود پیدا میکنه.
    --------------------------------------
    من نویز PWM را اولین بار از شما شنیدم و کمی جستجو کردم یکی از مواری که برخوردم مقایسه Panasonic G10 و Sony W5500 بود در انجمن معروف AVSFORUM که آنجا هم خیلی ها از این مساله و موارد دیگه شاکی هستند و مطالب هم جدید و مربوط به حدودا یک هفته پیش و نسخه اروپایی میشه. برای مثال یک نفر اینجور نوشته:

Originally Posted by NICKSTER
    I'm a bit unhappy with me new G10 and thinking of switching it for the Sony.

Reasons for unhappiness?

o motion handling
    o banding
    o poor sd picture (yes, dependent on source, but still)
    o hd picture lacks depth

I've compared the same scene in a shop and the sony didn't have the banding concerns and the hd picture certainly had more depth.

As for motion-handling - well, who knows if it will be better or worse. I'm unhappy with the G10 so if it's the same, at least I will have a no banding and better hd to conpensate!

But scared to switch - I've had 2 plasmas I've been very happy with and I'm annoyed that Panasonic have dropped the ball, in my opinion, on these latest panels...
    همانطور که میبینید آنجا هم مشکل جدی با کیفیت SD داشتند و حتی در حرکات سریع هم که g10 مدعی است در عمل مشکل داشته. یا در جای دیگه یکی از کاربران شاره کرده که مشکلات برفک پلاسماش تا ۱۰۰۰ ساعت اول وجود داشته و بعدا بهتر شده. ضمنا مشکلات پریدن صفحه در ورودی HD هم وجود داره که فقط با تغییر دادن firmware ازنسخه ۱۲۰۶ به ۱۲۱۳ یا ۱۲۱۵ رفع میشه و چون ایرانیها زیاد HDنمیبینند متوجه این مساله نشده اند:
    Quote:
    Originally Posted by xhermesx
    Hodg100, you don't have problems with the "flickering" on your G10?
    Nope, not now.

There was a fair deal of PWM noise in the first 1000 hours or so, which some describe as flickering, but that has settled completely down now

I had problems with PS3/X360 flickering and dropping out when displaying 1080p but that was fixed by a software update.

I can't comment on hooking a PC up to it though but you may find your best with an LCD for that
    آدرسهای مروبط به این مشکلات در G10 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

صحبتهای بعضی از شاکیها در مورد نمایش تار و مات رنگ سفید خوندنیه:

And everyone knows that plasma is better for motion too don't they? I wish I'd have ignored what I was told about the G10 like "it has great motion" because the motion handling is actually pants on the G10. It annoys me that Panasonic have sold the G10 on the back of it's motion handling and that's it's worst feature IMO

If I were the OP I'd avoid the G10. I actually watch my G10 with my fingers crossed that it'll suffer a sudden terminal fault so I'll be able to get it out of my life!

As for the contrast being a simple case of better blacks = better contrast, what about whites? I actually like the blacks and the lush colour on the G10 but the whites are a little suspect. What's the point in having deep blacks if the white appears to look grey? Is that "better contrast"?

As for how the LCD achieves it's blacks, who cares? So Sony are 'cheating' by creating their deep blacks?

There seem to be a few perceived positives with plasma that have just become folklore, like great blacks and great motion handling. Why don't people forget what they're being told and just look at the thing with their own eyes. Maybe the Sony centre have bought the G10 because they're willing to take the Pepsi challenge!
    برخی مشکلات G10 کاملا تایید شده و جدی است که در لینک زیر به آن اشاره شده و امیدوارم دوستان و صاحب نظران این موارد را هم اشاره و تایید کنند و صرفا به مقایسه و رتبه بندی CNET یا سایتهای مشابه و یا ذهنیت کلی که پلاسما اصولا در مواردی باید بهتر از LCD باشه اکتفا نکنند و تحقیق کنند.

کد:
    کد:

4. این کاربر از Reza.mp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا این سوالارو از کی داری میپرسی؟ از مهدی(alucard)؟ مهدی حرفشو زد کاملا هم درست بود مشکل از شما و اونایی هستش که نظرشونو گذاشتی
    یکیشون که فوتبالو با انتن معمولی دیده
    یکیشون تصویر hd رو با کابل معمولی
    آقای وحید که میگه فقط فول اچ دی خیلی از بچه های این فروم g10و خریدن و خیلیم ازش راضی بودن از جمله تو پخش کانالای ماهواره ای
    خود من 3ماه پیش با رفیقم رفتم جمهوری واسه اولین بار از فاصله 1متری gرو دیدیم دوستم که 10 دیقه هنگ کرد هیچ نویزی هم ندیدیم
    این تلویزیون در صورت استفاده درست هیچ مشکلی نداره
    دوست عزیز
    همانطور که خودت هم اشاره کردی من آن سوال را از آقای آنتی دراکولا یا Alucard کردم و اسم ایشان را نمیدانم و به نظرم بسیار میتن و فنی و علمی صحبت میکنند و اصلا طرفداری و حساسیت ندارند.
    اگر آقا مهدی هستند و دوست شما هم هستند و شما خیلی قبولشان دارید یا هر مورد دیگری لطفا بحث را شخصی و فردی نکنید و بهتان بر نخوره. من از g10 انتقاد کردم و نقل قول کردم از شما و دوستتان که بد نگفتم.
    من سوالاتم را مطرح کردم و همه دوستان هم محبت دارند و اظهار نظر میکنند.
    اینکه شما با یکی از دوستانتان رفتید جمهوری و از یک متری دیدید و خوشتوان آمده که جواب نشد. منم رفتم همین کار را کردم و خوشم نیامده. می خواهم بحث مستدل و منطقی کنیم. اینکه میگید اشکال از شما و دیگران است نوعی توهین وبه درک و شعور دیگران هم هست.
    اون دوستی که میگی روی فول hd نظر داده همونجا گفته کانالهای ایران را از ماهواره اینجوری دیده پس حرف شما اشتباهه.
    دوست دیگر هم که میگید با آنتن دیده خوب من مورد غیر آنتنیش را هم کنارش ارایه دادم. نمیدونم شما چرا تعصب دارید.
    شما اگر خودتان g10 دارید بفرمایید وگرنه هر چند نظر شما هم کاملا محترمه اما نظر شما به همان اندازه ای میتونه درست یا غلط باشه که نظر سایرین.
    ضمنا برخی نظرات کاربران از سایر کشور های اروپایی را هم در یادداشت دیگری نقل کرده ام که این بحث و حدیث ها نباشه.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امیر جان شما در این مورد نظری نداری؟؟؟
    راسی امیر جان دیروز رفتم و پلاسمای سامسونگ مدل b650 رو دیدم البته من آماتوری نگاه کردم اما به نظرم کیفیت نمایشش نسبت به ال سی دی ها خیلی مات تر بود اصلا به دلم ننشست

بیشتر توضیحات رو مهدی جان دادن.

این نکته رو متذکر بشم

خریداران ایرانی معمولا وقتی اقدام به خریداری HDTV میکنند انتظار دارن بعد از خریدن و اوردنش به منزل تصاویر ماهواره و تلویزیون دولتی رو با همون کیفیت تصاویر پشت ویترین ها ببین. تقریبا 90 درصد خریداران ایرانی بعد از خریدن hdtv و اوردنش به منزل خیلی می خوره تو ذوقشون و احساس بدی نسبت به مدل خودشون پیدا می کنن !

همانطور که از اسم این تلویزیون ها مشخصه HDTV این تلویزیون ها مربوط به نسل جدید پخش تصاویر هستن و همه تمرکز این گونه نمایشگرها برای بهتر نمایش دادن تصاویر(hd) هست . و تمرکزی عملا بر روی تصاویر sd یا همون معمولی ندارن . در بین این تلویزون ها هستن مدل هایی که در تصاویر sd با اختلافات 10 15 20 درصدی بهتر عمل می کنند. توجه داشته باشید بهتر عمل می کنند نه بی نظیر هستن ! .

مدل G10 به جرات می تونم بگم جزو بهترین hdtv هست در حال حاظر در ایران که در تصاویر sd نسبت به سایر مدل ها خیلی بهترعمل می کنه , چند تا از دوستان نارضایتی دارن از این مدل در پردازش تصاویر Sd. ظاهرا عملکرد hdtv های دیگه موجود در بازار در حال پخش تصاویر sd ندیدن که اینطور قضاوت می کنین.

بین این مدل ها که تا به حال داشتم و خونه اقوام و دوستان اشنایان دیدم. عملکرد g10 در تصاویر sd نسبت به بقیه خیلی بهتر دیدم.

sony w400 v400

samsung b690

panasonic g10

بیشتر دوستان تصاویر sd ماهواره رو با کابل پر نویز کامپوزیت تماشا می کنن ,بهتر است تا حد امکان از رسیوری با خروجی hdmi یا کامپونت استفاده کنید در این صورت علاوه بر کاهش دادن نویزها حدود 10 12 درصد کیفیت بهتری در پخش تصاویر sd دارید نسبت به دیدن این گونه تصاویر با کابل کامپوزیت

و در مورد براق بودن و پور نور بودن تصاویر در ال سی دی ها نسبت به پلاسماها پنل ها,به دلیل اینکه هر پیکسل در پلاسما نور خودشو تامین میکنه مصرف برق در پلاسما بیشتر ال سی دی ها هست به همین دلیل سازندگان پلاسما برایتنس رو پایین می گیرند تا مصرف برق فوق العاده بیشتر نشه .پیکسل ها در ال سی دی نور خودشون رو از بک لایت تامین میکنن . به همین دلیل برایتنس پلاسماها در گذشته پایین تر ال سی دی ها بود یکی از دلایل کم استقبال شدن پلاسماها در پشت ویترین مغازه ها در گذشته همین بود.تو نسل فعلی پلاسما پنل ها پاناسونیک با ابداع تکنولوژی neopdp تونست برایتنس پلاسما پنل هاش رو بسیار بالا ببره تا 92 لامبرت که از حدود 95 درصد ال سی دی های بازار تصاویر براق و تر و روشن تری ایجاد میکنه! مدل های v10 g10 با این تکنولوژی هستن

نکته جالب توجه اخیرن پاناسونیک پلاسما پنل هایی در حال تولید داره که 3 برابر درخشش تصویر بیشتر نسل فعلی رو داره !!
    Last edited by Ami R 940; 06-11-2009 at 20:39.

7. 5 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بیشتر توضیحات رو مهدی جان دادن.

این نکته رو متذکر بشم

خریداران ایرانی معمولا وقتی اقدام به خریداری HDTV میکنند انتظار دارن بعد از خریدن و اوردنش به منزل تصاویر ماهواره و تلویزیون دولتی رو با همون کیفیت تصاویر پشت ویترین ها ببین. تقریبا 90 درصد خریداران ایرانی بعد از خریدن hdtv و اوردنش به منزل خیلی می خوره تو ذوقشون و احساس بدی نسبت به مدل خودشون پیدا می کنن !

همانطور که از اسم این تلویزیون ها مشخصه HDTV این تلویزیون ها مربوط به نسل جدید پخش تصاویر هستن و همه تمرکز این گونه نمایشگرها برای بهتر نمایش دادن تصاویر(hd) هست . و تمرکزی عملا بر روی تصاویر sd یا همون معمولی ندارن . در بین این تلویزون ها هستن مدل هایی که در تصاویر sd با اختلافات 10 15 20 درصدی بهتر عمل می کنند. توجه داشته باشید بهتر عمل می کنند نه بی نظیر هستن ! .

مدل G10 به جرات می تونم بگم جزو بهترین hdtv هست در حال حاظر در ایران که در تصاویر sd نسبت به سایر مدل ها خیلی بهترعمل می کنه , چند تا از دوستان نارضایتی دارن از این مدل در پردازش تصاویر Sd. ظاهرا عملکرد hdtv های دیگه موجود در بازار در حال پخش تصاویر sd ندیدن که اینطور قضاوت می کنین.

بین این مدل ها که تا به حال داشتم و خونه اقوام و دوستان اشنایان دیدم. عملکرد g10 در تصاویر sd نسبت به بقیه خیلی بهتر دیدم.

sony w400 v400

samsung b690

panasonic g10

بیشتر دوستان تصاویر sd ماهواره رو با کابل پر نویز av تماشا می کنن ,بهتر است تا حد امکان از رسیوری با خروجی hdmi یا کامپونت استفاده کنید در این صورت علاوه بر حذف کامل نویزها حدود 10 12 درصد کیفیت بهتری نسبت به دیدن تصاویر Sd با کابل av خواهید داشت .
    ممنون
    منم ذهنیتم روی g10 مثبت است و همگی قبول داریم که g10 از بهترینهاست. بحث بیشتر بروی بهترین بودن یا نبودن برای کاربر ایرانیه و اینکه آیا مدل موجود در ایران واقعا پا به پای مدل آمریکایی است؟ الان مدل اروپایی اذعان دارن که نسبت به مدل آمریکایی مشکلاتی داره. حتما مدل ایرانی هم تفاوتهایی داره که باید آنها را در بیاوریم.
    به نظرم مقایسه روی کیفیت sdدر شرایط مساوی انجام شده و دوستمان aluard هم و احتمالا خود شما دوتان که تجربه زیادی دارید فبول دارید که عملکرد g10 روی sd متوسط است و از رقیبش ضعیف تر است.
    در مورد کابل hdmi خوب من رسیورم خروجی hdmi نداره. همجنین ----- های ----t هم که داره باب میشه خروجی hdmi ندیدم.
    کابل AV هم در مقایسه با HDMI نمیشه بگیم که نویزش خیلی زیاد است. قطعا S/N Ratioمناسبی داره برای کاربردهایی که داره و در مورد سیگنال های HD مناسب نبوده که تولید کنندگان از HDMI استفاده کرده اند.
    به هر روی ما نمیتوینم بیگیم مثلا این ماشین سواری خیلی خوبه به شرطی که فقط و فقط توش بنزین سوپر بریزی و اگر بنزینت سوپر نباشه از بقیه ماشینها هم کمتر عمل میکنه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    همانطور که خودت هم اشاره کردی من آن سوال را از آقای آنتی دراکولا یا Alucard کردم و اسم ایشان را نمیدانم و به نظرم بسیار میتن و فنی و علمی صحبت میکنند و اصلا طرفداری و حساسیت ندارند.
    اگر آقا مهدی هستند و دوست شما هم هستند و شما خیلی قبولشان دارید یا هر مورد دیگری لطفا بحث را شخصی و فردی نکنید و بهتان بر نخوره. من از g10 انتقاد کردم و نقل قول کردم از شما و دوستتان که بد نگفتم.
    من سوالاتم را مطرح کردم و همه دوستان هم محبت دارند و اظهار نظر میکنند.
    اینکه شما با یکی از دوستانتان رفتید جمهوری و از یک متری دیدید و خوشتوان آمده که جواب نشد. منم رفتم همین کار را کردم و خوشم نیامده. می خواهم بحث مستدل و منطقی کنیم. اینکه میگید اشکال از شما و دیگران است نوعی توهین وبه درک و شعور دیگران هم هست.
    اون دوستی که میگی روی فول hd نظر داده همونجا گفته کانالهای ایران را از ماهواره اینجوری دیده پس حرف شما اشتباهه.
    دوست دیگر هم که میگید با آنتن دیده خوب من مورد غیر آنتنیش را هم کنارش ارایه دادم. نمیدونم شما چرا تعصب دارید.
    شما اگر خودتان g10 دارید بفرمایید وگرنه هر چند نظر شما هم کاملا محترمه اما نظر شما به همان اندازه ای میتونه درست یا غلط باشه که نظر سایرین.
    ضمنا برخی نظرات کاربران از سایر کشور های اروپایی را هم در یادداشت دیگری نقل کرده ام که این بحث و حدیث ها نباشه.
    من نظرمو گفتم و طرفداری بی مورد هم از این مدل نکردم و قصد توهین به شما و شخص دیگه ای رو نداشتم متاسفانه بد برداشت کردید
    من تقریبا تمام مدلای بازارو از نزدیک دیدم(2ماه قبل) مطمئنم g از همشون سرتره این مشکل نویزو من که ندیدم البته تو تصویر اچ دی تو تصویر معمولی این مشکلو دیدم(با انتن معمولی)
    همین
    موفق باشی

11. 3 کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:27.

13. 4 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بابا این B690 که خیلی تو تصاویر SD عالیه.
    کسی عکسی از G10 تو SD نداره بزاره؟

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تاپیک داره واقعا تخصصی میشه

با تشکر از آقا رضا و مهدی و امیر عزیز

حالا به نظر شما با تمام این بحث ها بهترین تلویزیون برای دیدین کانل های sd و hd چیه؟

من تو پستای قبلیمم گفتم فکر میکنم اکثر ما ایرانیها تلویزیونو برای دیدن تصاویر sd میخوایم پس فعلا دیدن تصاویر hd برای همه امکان پذیر نیست پس یه مدلی رو پیشنهاد کنید که هم برایه دیدن کانال sd مناسب باشه و هم برایه hd

امیر جان v10 هم همین مشکل رو داره و تصاویر توش مات هست نسبت به ال سی دی ؟؟؟

16. 3 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •