تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 11 اولاول ... 4567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 109

نام تاپيک: نوکیا از ژاپن خارج می شود !!!!

پروفشنال Apachi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

نه کشورهای غرب اروپا .. کره ... هنگ کنگ ... مالزی ... امریکا ... افریقای جنوبی و ... بیشترین فروشش تو این کشورایی از این دست هستش و برای امریکا و کره و اروپا شرکت هایی نظیر at&t و اسپرینت t-mobile و شرکت هایی از این دست مسئولیت فروش رو به عهده میگیرن
    آقایی بیخیال شو وگرنه من تا صبح کل کره زمین رو لیست می کنم اینجا

2. 2 کاربر از Apachi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم منظورم همین بوده وگرنه سامسونگ تو ایران هم هست همینطور ال جی ولی بیشترین فروشاشون اینجا نیست بر عکس نوکیا و این مسئله میتونه بر عکس هم باشه .. امیدوارم سو تفاهم رفع شده باشه

4. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آقایی بیخیال شو وگرنه من تا صبح کل کره زمین رو لیست می کنم اینجا
    ایشون بیخیال بشن من تا منبع این قسمت قرمز رو برام نگن تا صبح میپرسم

!مثلا پر فروش ترین پاکت پیسی امنیا معمولی شد تو اروپا در زمان خودش! ای بابا اینکه مثل روز روشنه .. نوکیا ! بازار فروشش کشورهای جهان سومه و سامسونگ بازار فروشش کشورهای پیشرفتس ... دلیلش هم از بچه هایی که خیلی وقته با نوکیا سر و کار دارن میتونی بپرسی .. مثلا هنوز امنیا 2 وارد ایران نشده ! با اینکه 2 ماهه تو بازار اروپاست ! .. ولی گوشیهای نوکیا به محض وارد بازار شدن تو ایران هستن .. و فروش اولشون رو معمولا تو ایران میکنند
    آقا منتظریم زود باش....

6. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ایشون بیخیال بشن من تا منبع این قسمت قرمز رو برام نگن تا صبح میپرسم

آقا منتظریم زود باش....

خیلی خوب بابا چرا اینقدر جنجال بر انگیزی اینم مدرک ...

موبنا- شرکت کره ای " سامسونگ الکترونیک" بیش از 20 درصد از سهم بازار جهانی تلفن همراه را دراختیار می گیرد.

به گزارش گروه اخبار خارجی موبنا به نقل از " ای بی ان نیوزوایر" ، براساس پیش بینی موسسه تحقیقاتی Strategy Analytics ، انتظار می رود شرکت سامسونگ الکترونیک افزون بر 20 درصد از سهم بازار جهانی گوشی تلفن همراه را درنیمه دوم سال جاری از آن خود کند.

سامسونگ الکترونیک سهم خود را از بازار جهانی تلفن همراه از 16 درصد در سه ماهه اول به 19.3 درصد درسه ماهه دوم افزایش داده است.

با اینحال ؛ شرکت فنلاندی نوکیا در مجموعه دربازار جهانی تلفن همراه رتبه اول را دارد ولی شرکت سامسونگ الکترونیک در سه ماهه دوم سال جاری ، 25 درصد از سهم بازار ایالات متحده و اروپا را به خود اختصاص داده است.

شرکت سامسونگ الکترونیک در مدت یاد شده در بازار اروپا و ایالات متحده ، 22.2 میلیون گوشی تلفن همراه فروخته است.

بنابراعلام سامسونگ الکترونیک ، میزان فروش این شرکت در نیمه اول سال جاری میلادی رشد جهشی 12.3 درصدی داشته است

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 درصد کی داشته ؟ زمانی که 19 درصد سهمش از بازار بوده و شرکت هایی نظیر اپل و پالم و بلک بری و غیره هم که تو اروپا و امریکا فعالیت میکنند ! و نوکیا و سونی و همه 75 درصد رو در اختیار داشتن .. حالا فروش زیاد سامسونگ کجاست و نوکیا کجاست ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

!مثلا پر فروش ترین پاکت پیسی امنیا معمولی شد تو اروپا در زمان خودش! ای بابا اینکه مثل روز روشنه .. نوکیا ! بازار فروشش کشورهای جهان سومه و سامسونگ بازار فروشش کشورهای پیشرفتس ... دلیلش هم از بچه هایی که خیلی وقته با نوکیا سر و کار دارن میتونی بپرسی .. مثلا هنوز امنیا 2 وارد ایران نشده ! با اینکه 2 ماهه تو بازار اروپاست ! .. ولی گوشیهای نوکیا به محض وارد بازار شدن تو ایران هستن .. و فروش اولشون رو معمولا تو ایران میکنند
    خب من هر چی فکر میکنم
    نمیفهمم بیشتر شدن فروش سامسونگ چه ربطی به فروش بیشتر نوکیا در کشور های جهان سوم داره !

خیلی خوب بابا چرا اینقدر جنجال بر انگیزی اینم مدرک ...

موبنا- شرکت کره ای " سامسونگ الکترونیک" بیش از 20 درصد از سهم بازار جهانی تلفن همراه را دراختیار می گیرد.

به گزارش گروه اخبار خارجی موبنا به نقل از " ای بی ان نیوزوایر" ، براساس پیش بینی موسسه تحقیقاتی Strategy Analytics ، انتظار می رود شرکت سامسونگ الکترونیک افزون بر 20 درصد از سهم بازار جهانی گوشی تلفن همراه را درنیمه دوم سال جاری از آن خود کند.

سامسونگ الکترونیک سهم خود را از بازار جهانی تلفن همراه از 16 درصد در سه ماهه اول به 19.3 درصد درسه ماهه دوم افزایش داده است.

با اینحال ؛ شرکت فنلاندی نوکیا در مجموعه دربازار جهانی تلفن همراه رتبه اول را دارد ولی شرکت سامسونگ الکترونیک در سه ماهه دوم سال جاری ، 25 درصد از سهم بازار ایالات متحده و اروپا را به خود اختصاص داده است.

شرکت سامسونگ الکترونیک در مدت یاد شده در بازار اروپا و ایالات متحده ، 22.2 میلیون گوشی تلفن همراه فروخته است.

بنابراعلام سامسونگ الکترونیک ، میزان فروش این شرکت در نیمه اول سال جاری میلادی رشد جهشی 12.3 درصدی داشته است

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

25 درصد کی داشته ؟ زمانی که 19 درصد سهمش از بازار بوده و شرکت هایی نظیر اپل و پالم و بلک بری و غیره هم که تو اروپا و امریکا فعالیت میکنند ! و نوکیا و سونی و همه 75 درصد رو در اختیار داشتن .. حالا فروش زیاد سامسونگ کجاست و نوکیا کجاست ؟
    ضمنا بازم ربطی نداره به اصل موضوع که فروش سامسونگ تو ایالات متحده قراره بیشتر بشه !!
    و فقط در حده پیش بینیه !
    براساس پیش بینی موسسه تحقیقاتی Strategy Analytics
    ضمنا شما اصلا آماری از فروش نوکیا
    ندارین
    که میگین فروش نوکیا کمتر بوده
    بازم بر حسب حدسه و از روی تعصب !

منتظر مدرک موثق هستیم

از سایت موثق (نه موبنا !) به همراه لینک !

داره خودمونی میشه AT&T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

علی جان یه سوال از شما داشتم

مگه فروش بالا توی کشورهای جهان سوم چیز بدیه؟

این نشون میده که اون برند تو اون کشورها جاافتادست و همه قبولش دارن

یکیش ایران

با این حرفتون معلوم میشه کشور خودتونو اصلا ............حساب نمیکنین.

10. این کاربر از AT&T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

علی جان یه سوال از شما داشتم

مگه فروش بالا توی کشورهای جهان سوم چیز بدیه؟

این نشون میده که اون برند تو اون کشورها جاافتادست و همه قبولش دارن

یکیش ایران

با این حرفتون معلوم میشه کشور خودتونو اصلا ............حساب نمیکنین.
    نه دوست من اصلا بحث جهان اول و سوم نیست

ایشون یه چیزی میگن من مخالفم و نظرم 180 درجه باهاشون فرق داره

واسه همین ازشون خواستم یه منبع ارائه بدن اگه حرفشون درسته(که البته نیست)

منبع ایشون شده یه سایت بی ارزش که البته آماراصلی اش تو خبرفقط پیش بینیه !!!

والا گوشیالان من سامسونگ هستش و اگه رو نوکیا تعصب داشتم سامسونگ نمی خریدم

این دوستمونم از اول نمی خواد قبول کنه حرفش غلطه هی کشش میده

12. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب من لینکم رو پیدا کردم، البته ربطی به اون حرف که سامسونگ تو کشورهای پیشرفته بیشتر از نوکیا فروش کرده نداره

لینک نیویورک تایمز هست و معتبره، ضمن اینکه چون موضوع مربوط به پارسال هست برای همین منابع به زور گیر میان

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این آمار میگه که سه ماهه سوم 2008 ، سامسونگ تونسته تو ایالات متحده از موتو پیشی بگیره و تو آمریکا اول بشه

امسال با توجه به بدتر شدن وضع موتو و بهتر شدن سامسونگ احتمالا باز هم وضع به نفع سامسونگ تغییر کرده

نوکیا هم تو آمریکا رتبه پنجم فروش رو داره

بازم میگم اینها چیز خاصی رو نشون نمیده و اصلا آمار فروش کمپانی که 500 مدل تو سال تولید میکنه رو با یه شرکتی که مثلا 10 مدل تولید میکنه نمیشه مقایسه کرد و نتیجه گرفت که گوشی هاش بهترن یا بدترن

کلا از این بحث نتیجه ای در نمیاد، فقط جهت اطلاع خوبه

14. 3 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب من هر چی فکر میکنم
    نمیفهمم بیشتر شدن فروش سامسونگ چه ربطی به فروش بیشتر نوکیا در کشور های جهان سوم داره !

ضمنا بازم ربطی نداره به اصل موضوع که فروش سامسونگ تو ایالات متحده قراره بیشتر بشه !!
    و فقط در حده پیش بینیه !

ضمنا شما اصلا آماری از فروش نوکیا
    ندارین
    که میگین فروش نوکیا کمتر بوده
    بازم بر حسب حدسه و از روی تعصب !

منتظر مدرک موثق هستیم

از سایت موثق (نه موبنا !) به همراه لینک !
    ای خدا کاش در مورد درساتم همین قدر کنجکاو بودی ... الان پروفسور میشدی نیازی هم به توضیحات من نبود

ببین تو ایران و کشورهایی نظیر ایران .. ایفون .. پالم .. بلک بری و حتی Htc زیاد فروشی ندارن و دست کمتر کسی میبینی ... ولی تو اروپا و کشورهایی از این دست تقریبا همه برندها فعالیت میکنند در این زمان وقتی یه برند به تنهایی 25 درصد سهم بازار اون کشورهارو بدست میاره و بقیرو میده به اونها که مثلا ایفون تمام فروشش تو اروپا و امریکا هستش یا پالم و بلک بری و تقریبا اکثر گوشیهایی که حتی اسمشو نشنیدی و زیر نوکیا و سامسونگو برندهایی که میشناسی در سایت gsmarena میخونی تو اروپا وبا هم رقابت میکنن و با این حساب اگر سامسونگ 25 درصد رو داشته باشه بقیه بین اینها تقسیم میشه یعنی htc .. نوکیا .. سونی و اکثر اون برندهایی که میخونی ....

و حالا نوکیا چجوری اینقدر فروش میکنه کشورهایی نظیر ایران .. پاکستان .. امارات .. یمن که ایفون htc و سامسونگ کمتر هستن متمرکز میشه و سهم خودشو بالا میبره ... این کاملا قابل درکه و اگ نمیخوای بفهمی و هی دوست داری با یه عالمه توضیح و چند منبع از مله موبنا که به نقل از یه سایت دیگه صحبت کرده ... ! دیگه نمیتونم برات کاری بکنم و متاسفم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

ای خدا کاش در مورد درساتم همین قدر کنجکاو بودی ... الان پروفسور میشدی نیازی هم به توضیحات من نبود

ببین تو ایران و کشورهایی نظیر ایران .. ایفون .. پالم .. بلک بری و حتی Htc زیاد فروشی ندارن و دست کمتر کسی میبینی ... ولی تو اروپا و کشورهایی از این دست تقریبا همه برندها فعالیت میکنند در این زمان وقتی یه برند به تنهایی 25 درصد سهم بازار اون کشورهارو بدست میاره و بقیرو میده به اونها که مثلا ایفون تمام فروشش تو اروپا و امریکا هستش یا پالم و بلک بری و تقریبا اکثر گوشیهایی که حتی اسمشو نشنیدی و زیر نوکیا و سامسونگو برندهایی که میشناسی در سایت gsmarena میخونی تو اروپا وبا هم رقابت میکنن و با این حساب اگر سامسونگ 25 درصد رو داشته باشه بقیه بین اینها تقسیم میشه یعنی htc .. نوکیا .. سونی و اکثر اون برندهایی که میخونی ....

و حالا نوکیا چجوری اینقدر فروش میکنه کشورهایی نظیر ایران .. پاکستان .. امارات .. یمن که ایفون htc و سامسونگ کمتر هستن متمرکز میشه و سهم خودشو بالا میبره ... این کاملا قابل درکه و اگ نمیخوای بفهمی و هی دوست داری با یه عالمه توضیح و چند منبع از مله موبنا که به نقل از یه سایت دیگه صحبت کرده ... ! دیگه نمیتونم برات کاری بکنم و متاسفم
    من پرفسور نشدم ولی ماشالا شما باهوشی زود کاربر فعال شدی !

ضمنا این حرف ها هم سند نمیشه عزیزم
    سند و منبع معتبر بیار مثل جناب آپاچی !
    با لینک از سایت های مرجع

ولی منم میتونم 3 صفحه برات بنویسم که سامسونگ بیشترین فروشش تو بورکینافاسو و کنگو بود !!!

17. 2 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •