تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 8 از 10 اولاول ... 45678910 آخرآخر
نمايش نتايج 71 به 80 از 94

نام تاپيک: گوشي تا 1 تومن ...

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

6

ممنون حسین جان بابت توضیحت .. فرق 8300 با این ال جی کریستالی چیه؟

بابا 8910 کجا این ارمانی کجا .. ارمانیو ساختن واسه بچه های فشنگ ... همین که رئیس شرکت ارمانی اومده ازش تقدیر کرده یعنی گوشی خدا تومن ارزش دار شد ! البته برای کسایی که دنبال کلاسن .. در هر صورت گوشی ال جی کریستالی از نظر من با کلاس نیس! منظورم کلاسیه که دوستمون دنبالشن فقط یکم تکنولوژی به کار رفته درش جالبه که کریستالیه وگرنه فرق زیادی با 8300 نمیکنه ...بازم هر کسی نظری داره .. ولی قطعا وقتی این 2 رو میزاری کنار هم هم ز لحاظ ابهت هم از لحاظ سنگینی و پرستیژ ارمانی برندست ... با بقیه مسائل هم کار ندارم همونطور که شما گفتید حسین جان نیازی به وین موبایل یا جاوا ندارن
    ای بابا! ما که بحثمون توی قیافه بود نه امکانات که بشینم مقایسه کنم! خداییش به نظر خودم s8300 جذابیت توی قیافه نداره، مخصوصا وقتی جلوی کریستال هست، کریستال بسته شده (یعنی اسلاید بسته) خیلی زیباست چه به برسه به اون کیپدش! من که حتی KF510 رو از لحاظ قیافه بیشتر می پسندم تا S8300 (از نزدیک هم دیدم)!

در ضمن یه گوشی که فشن که ساخته میشه حتما نباید خوشگل باشه که! منظورم ممکنه هر کسی خوشش نیاد. باور کن من از سری لوکسوری نوکیا خیلی بدم میاد. حالا اگه i8910 فشن بود و آرمانی نه میگفتی i8910 بخر! یه چیز دیگه شما فقط برای اینکه آرمانی اون گوشی رو تایید کرده می فرمایید (در ضمن همکاری هم بوده نه افتخاری)! اصلا تایید نکردن این گوشی توسط مدیرش واقعا حرف خنده داریه! مثل این میمونه که نوکیا به من بگه یه گوشی برای من میسازه که اسمه من روش باشه اونوقت من تایید و تقدیر نکنم!!!!! من تمام بحثم اینه که توی کلاس گذاشتن اکثر مردم کاری ندارن کی گوشی رو ساخت و تایید و تنظیم کرده (به جز یه عده خاص) شما فکر کن 1200 رو جیورجیو آرمانی روش مینوشتن چقدر مردم بهش فحش میدادن! چیزی که حیرت مردم رو بگیره تویه قیاقه ایه که اونها رو متعجب کنه که کریستال بستش هم زیباست!

بازم میگم این آرمانی گوشی خیلی خوبیه ولی من فقط اینو میگم که کریستال خیلی چشه مردم رو میگیره و استثانییه تو ایران.
    Last edited by Michael Ropy; 31-10-2009 at 23:03.

2. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظرم 8300 که خیلی زیباست ! حالا بازم هر کی نظری داره ...

ببین حسین جان همین که ارمانی بالاشه یعنی کلاس ! حالا اگه 1200 هم بالاش ارمانی میبود با کلاس تر بود ... ارمانی رو هر گوشی نمیاد کار کنه کلا چند تا گوشی ارمانی داریم ؟

سوای این مسئله اینترفیس فشن و قیافه ارمانی بسیار زیباست هم صفحه نمایش جذابی داره هم اینترفیس و هم ظرافت ساختش بالاست ...

نمیدونم اصول طراحی رو اشنایی یا نه ! ولی این اصول حداقل تو خودرو که گوشی هم همینطوره اینطوریه که اگه نگاه کنی میبینی ساده ترین طراحی ها متعلق به بنزه ولی بیشترین کلاس رو داره .. چون این خطوط و طراحی ساده در عین حال ظریف ! هیچ موقع کلاسشو از دست نمیده ولی طراحی های خشن مثل تویوتا کمری جذابیت زیادی در نگاه اولبرای مخاطب داره ولی به مرور زمان جذابیتش کم میشه و کم کم از بین میره ... حالا تفاوت کریستال با ارمانی به نظرم تو همینه ! که کریستال جذابیتش به مرور زمان کم میشه ولی ارمانی ابهت خودشو داره باتوجه به قیافه ای که میبینم .. حداقل طراحیش اینو نشون میده ..

4. 3 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم عکس پشتش

6. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

من نشستم با حوصله همه حرفاتون رو خوندم.الان هم میخوام به عنوان یه هموطن نظر شخصیم رو بگم.
    به نظر منم حق با پالپ عزیز هست.آرمانی کلاسش واقعا فوق العادست،گوشی ابهت داره و بزرگتر از کریستال هست.حتما هم میدونید که ال سی دی گوشی هرچی بزرگتر باشه گوشی رو بهتر نشون میده.به نظرتون چرا این 8800 مسخره با اینکه کاملا گرون هست ولی همه میگن بی کلاسه؟؟؟؟؟یکی از دلایلش اینه که صفحه نمایش خیلی کوچیکی داره و اندازه گوشی با 1100 یکیه.
    البته عرض کردم این یکی از دلایل هستش،دلیل بعدیش هم کمبود امکانات که هر کی اون گوشی رو میبینه میگه رفتی یه میلیون پول دادی بابت چی؟؟؟؟
    دلیل دیگرش هم اینه که گوشی زیبایی نداره.
    آرمانی یکی از دلایلش که اونو کاملا خاص میکنه در وحله اول اینه که تعداد محدودی ازش تولید میشه و این به نوبه خودش یعنی آخر کلاس.
    دلیل دیگش اینکه مارک جورجیو آرمانی بالاشه که اینم دیگه واسه خودش خدای کلاسه چون یعنی اینکه این گوشی سفارشی ساخته شده.
    دلیل دیگرش اینه که صفحه نمایش بزرگ گوشی و اون رنگ طلایی که توش به کار رفته خودش چشم همه رو خیره میکنه.
    و دلیل دیگه اش اینه که واسه پولی که میخوای بدی امکانات هم میگیری یعنی گوشی هستش سرشار از امکانات و تکنولوژی.
    و اما در مورد کریستال،این گوشی هنوز افت قیمت خودش رو نکرده،بذارید افت قیمت خودش رو بکنه میبینید که همچون گوشی تک و با کلاسی باقی نمیمونه و در ضمن این گوشی فقط بجز صفحه کلید کریستالش هیچ جذابیت دیگه ای نداره.
    ولی آرمانی آخر همه چیزه.
    .
    .
    حالا از بحث که دور نشیم من بازم اصرارم بر اینه که این دوستمون آیفون بگیره.بابا برو آیفونرو بگیر دیگه........
    یادمه یکی از دوستان توی پستش گفته بود که نه این 3gs نه جیلبریک میشه نه بدون وای فای بدرد میخوره که باید خدمتش عرض کنم که شما که اطلاعاتت کامل نیست ذهن دیگران رو مخدوش نکن.

8. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا 3GS بدیش اینه که هنوز جیلبریک نشده + WIFI باید حتما داشته باشی!
    یه برنامه بخوای بریزی باید پی سی داشته باشی
    بلوتوث هم که نداره: دی
    دوربینشم از 1100 بد تر عکس می گیره و فیلم برداریش هم بماند
    از من می شنوی یه گوشی شیک بگیر که ارزش داشته باشه و .

ببخشید دوستان
    با اجازه جواب ایشون رو میدم
    کلا حرفات و بهتر بگم این پستت جالب بود دوست عریر !!
    جهت اطلاع عرض میکنم !
    حتی ورژن 3.1 هم جیلبریک شده خیلی وقته
    به wifi هم 100 % احتیاجی نیست و بدون اون هم به راحتی میشه همه کارهارو انجام داد !
    درمورد برنامه ریختن هم یه طوری گفتید انگار گوشی های دیگه خودشون از تو کارخونه پر از برنامه می شن و میان به بازار ! و شاید اون ال جی که ازش دم زدی اتوماتیک از رو هوا بدون pc برنامه ریزی بشه !!
    بلوتوٍث هم ورژن 1.8 هست که به راحتی کار می کنه و ورژن 2هم خیلی زود زود میاد و روی همه رو کم میکنه !
    تو عکس تو 3 مگاپیکسلی ها تکه و فیلمبرداریشم عالیه در حد خودش

به دوست عزیزی که راهنمایی می خواستند در حد خودم نطرم اینکه 3GS اصلا به درد شما نمی خوره
    بنا به دلایل و خواسته هایی که شما دارید
    چون کار با 3GS مثل گوشی های دیگه نیست و نسبتا کارای جانبیش حرفه ای تره !
    یه گوشی مثل htc Hd2 بگیر و خودت رو راحت کن !
    Last edited by key_1; 01-11-2009 at 00:13.

10. 3 کاربر از key_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

بچه ها تا حالا ديدين يكي گيج بشه ؟؟؟؟ نديدين ؟؟؟ ببينين :دي

واي كه چه دوستاي خوبي من تو پي سي داشتم و نميدونستم كه اينقدر راهنمايي ميكنن دمه همتون گرم ...

اين يارو چيه ؟؟( جيلبرك)

من خيلي با آرمانيه حال كردم اما فعلا تو ايران نيست خوب پس حالا يه كاري ميكنيم بيام بين Iphone Vs Hd2 vs LG يكيو انتخاب كنم به محض اينكه آرماني اومد سريع ميرم ميگيرمش .

شما از اين 3تا كدومو ميگين؟؟؟ ( فقط كلاس همين) راي گيريه :دي

گوشي كه بيشترين راي و بياره اين افتخار نصيبش ميشه كه گوشيه من بشه :دي

بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نظر بنده از لحاظ کلاس ایفون همون سیب پشتش کافیه .. پشت اچ دی 2 اصلا قشنگ نیس !

Last edited by pulp_152; 01-11-2009 at 00:28.

13. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها تا حالا ديدين يكي گيج بشه ؟؟؟؟ نديدين ؟؟؟ ببينين :دي

واي كه چه دوستاي خوبي من تو پي سي داشتم و نميدونستم كه اينقدر راهنمايي ميكنن دمه همتون گرم ...

اين يارو چيه ؟؟( جيلبرك)

من خيلي با آرمانيه حال كردم اما فعلا تو ايران نيست خوب پس حالا يه كاري ميكنيم بيام بين Iphone Vs Hd2 vs LG يكيو انتخاب كنم به محض اينكه آرماني اومد سريع ميرم ميگيرمش .

شما از اين 3تا كدومو ميگين؟؟؟ ( فقط كلاس همين) راي گيريه :دي

گوشي كه بيشترين راي و بياره اين افتخار نصيبش ميشه كه گوشيه من بشه :دي

بازم ممنون
    جیلبریک به نوع هک نرم افزاریه که اجازه ریختن برنامه ها رو رو آیفون یا بهتر بگم سیستم عاملش میده !
    LG رو که ببوس بزار کنار
    آیفونم به دردت نمی خوره
    همون HD2 خوبه !!!!!!

15. 2 کاربر از key_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

فقط يه جوري راي بدين كه مساوي نشه من دوباره گيج شم :دي

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

توی با کلاسی اول آرمانی ولی بدلیل اینکه توی ایران نیست همون آیفون رو پیشنهاد می کنم.ال جی هم که به نظرم اصلا با کلاس نیست.

18. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •